Αλέξης Κούγιας: Η αναφορά του στην περιπέτεια με την υγεία του και στη θεραπεία που κάνει

11 Ιαν. 2023 - 14:52 | Συμβαίνει γύρω μας
Αλέξης Κούγιας: Η αναφορά του στην περιπέτεια με την υγεία του και στη θεραπεία που κάνει

Αναφορά στην περιπέτεια υγείας που αντιμετωπίζει και τη θεραπεία στην οποία υποβάλλεται έκανε ο Αλέξης Κούγιας κατά τις δηλώσεις του για την Ρούλα Πισπιρίγκου που απολογείται ενώπιον της ανακρίτριας σήμερα για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας.

«Η απολογία της κατηγορουμένης αναμένεται να είναι πολύωρη» είπε ο Αλέξης Κούγιας και πρόσθεσε ότι «υπάρχει και έντονη πιθανότητα να μην ολοκληρωθεί σήμερα λόγω του ότι μετά τις 15.00 καθημερινά και έως το τέλος Φεβρουαρίου εγώ προσωπικά υπόκειμαι σε μια θεραπεία – ακτινοθεραπεία και ορμονοθεραπεία- η οποία είναι δύσκολη και κατά τις απογευματινές ώρες είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα».

Ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου τόνισε ακόμη ότι «η διαδικασία και για το δικαστήριο για την Τζωρτζίνα δεν θα ολοκληρωθεί σήμερα γιατί έχω και το προσωπικό μου πρόβλημα, το οποίο είναι ανυπέρβλητο κώλυμα γιατί η θεραπεία μου είναι καθημερινή και δεν επιτρέπεται να διακοπεί. Έως τις 15.00 δεν θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία».


Σημειώνεται ότι αργότερα έγινε γνωστό ότι η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της πρωτότοκης κόρης της Τζωρτζίνας θα συνεχιστεί στις 31/1/2023, καθώς η 34χρονη δεν έχει ακόμα ολοκληρώσει την απολογία της ενώπιον της ανακρίτριας για τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του ΑΝΤ1: