Κηδεία Τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου: Όλοι κοιτούσαν την κατάξανθη εγγονή του και το φόρεμα που επέλεξε να βάλει

16 Ιαν. 2023 - 15:17 | Συμβαίνει γύρω μας
Κηδεία Τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου: Όλοι κοιτούσαν την κατάξανθη εγγονή του και το φόρεμα που επέλεξε να βάλει

Μπορεί οι χρήστες του διαδικτύου να κατέκραξαν στο twitter τόσο την κηδεία όσο και όσους παρευρέθηκαν εκεί (δείτε εδώ τα αιχμηρά σχόλια που γράφτηκαν) αλλά οι εκπομπές και το μέσα πλημμύρισαν από πλάνα και εικόνες που αποτύπωναν την θλίψη στα μάτια όσον παρευρέθηκαν στην εξόδιο ακολουθία του Τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, στη Μητρόπολη Αθηνών.

Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών την προηγούμενη Τρίτη, κηδεύεται σήμερα ως ιδιώτης στο Τατόι, στους οικογενειακούς τάφους της οικογένειας δίπλα στην μητέρα του Φρειδερίκη.

Μέσα στην εκκλησία βρίσκεται η οικογένεια: η σύζυγος του εκλιπόντος Άννα Μαρία, τα παιδιά του, οι αδερφές του, η επίτιμη βασίλισσα της Ισπανίας Σοφία και η Ειρήνη. Τα βλέμματα, βέβαια, συγκέντρωσε πάνω της η εγγονή αυτού, Μαρία-Ολυμπία Γλυξμπούργκ η οποία είναι πολύ γνωστή fashion influencer και για το συγκεκριμένο μυστήριο επέλεξε να φορέσει ένα ladylike, midi φόρεμα σε άλφα γραμμή. Το φόρεμα της Μαρίας-Ολυμπίας κάνει το εφέ του πλισέ και αυτό δίνει έναν vintage αέρα στο look.

Η Μαρία Ολυμπία είναι γεννημένη στις 25 Ιουλίου 1996 και στα 26 της χρόνια έχει καταφέρει να είναι αγαπημένη μεγάλων οίκων μόδας.

.youweekly.