Σεισμός Τουρκία: Συγκλονίζει ο ποδοσφαιριστής Δημήτρης Κολοβέτσιος για τις στιγμές τρόμου που βίωσε

08 Φεβ. 2023 - 10:57 | Συμβαίνει γύρω μας
Σεισμός Τουρκία: Συγκλονίζει ο ποδοσφαιριστής Δημήτρης Κολοβέτσιος για τις στιγμές τρόμου που βίωσε

Ο ποδοσφαιριστής Δημήτρης Κολοβέτσιος έζησε τον τρόμο κατά τη διάρκεια του φονικού σεισμού στην Τουρκία. Ο ίδιος επέστρεψε στην Ελλάδα και περιγράφει στο Mega Καλημέρα και την Άννα Ζηρδέλη όλα όσα βίωσε στον τόπο της τραγωδίας.

«Τραγικές στιγμές, είναι ένας εφιάλτης. Όλα ξεκίνησαν στις 04:30 τα ξημερώματα, ξύπνησα από τους τρομερούς θορύβους από τα πράγματα του σπιτιού. Πίστεψα ότι πρόκειται για ληστεία, όταν σηκώθηκα και κατάλαβα ότι πρόκειται για σεισμό, προσπάθησα να συνειδητοποιήσω τι γίνεται, δυσκολεύτηκα να βρω τον βηματισμό μου, γιατί πραγματικά ήταν πολύ δυνατό το κούνημα. Πήγα στο κούφωμα της πόρτας και περίμενα να τελειώσει, ώστε να φορέσω κάτι και να φύγω γρήγορα.

Είχε διάρκεια ενάμισι λεπτό με 10 δευτερόλεπτα παύση. Η πολυκατοικία μας που θεωρείται πολύ καλή για την περιοχή έχει γεμίσει ρωγμές, δεν ξέρω αν μπορούμε να μείνουμε. Υπήρχαν μεγάλες ρωγμές στους δρόμους, δεν μπορούσε ο κόσμος να φύγει. Ήταν μια καταστροφή γιατί και οι καιρικές συνθήκες ήταν πάρα πολύ δύσκολες. Χιόνιζε όλη τη μέρα, αρκετός κόσμος πέρασε όλο το 24ωρο στα αυτοκίνητα», αναφέρει ο Δημήτρης Κολοβέτσιος.

«Μόλις κατέβηκα από το σπίτι έστειλα ένα μήνυμα στον αδελφό μου ότι είμαι καλά, γιατί ήμουν σίγουρος ότι θα το έβλεπαν και ήθελα να τους καθησυχάσω. Ο δεύτερος σεισμός με βρήκε στο προπονητικό κέντρο, ο πρώτος στο διαμέρισμά μου στον 14ο όροφο. Μιλάμε για μια καταστροφή που έχει ισοπεδώσει γύρω στα 3.000 κτίρια», λέει ο Δημήτρης Κολοβέτσιος.