Πένθος για την τηλεμαγείρισσα, Μαρία Παναγάκου – Θα πάρω το αίμα του πίσω, ντροπή σας

14 Φεβ. 2023 - 09:14 | Συμβαίνει γύρω μας
Πένθος για την τηλεμαγείρισσα, Μαρία Παναγάκου – Θα πάρω το αίμα του πίσω, ντροπή σας

Πένθος για την τηλεμαγείρισσα, Μαρία Παναγάκου – «Θα πάρω το αίμα του πίσω, ντροπή σας»

«Σας θεωρώ τους δολοφόνους του αγαπημένου μου γιου! Χίλιες φορές ντροπή σας αντράκια»

Τις χειρότερες στιγμές της ζωής της βιώνει η Μαρία Παναγάκου.

Η τηλεμαγείρισσα έχασε τον γιο της, Αντώνη ο οποίος χθες αυτοπυροβολήθηκε βάζοντας τέλος στη ζωή του. Η Μαρία Παναγάκου που έγινε γνωστή μέσα από εκπομπές ζούσε στη Μάνη με τον γιο της με τον οποίο είχαν ανοίξει επιχείρηση με εστιατόριο και μπανγκαλόου. Μία δικαστική διαμάχη με συγχωριανούς έκανε το γιο της να αυτοκτονήσει και εκείνη να ξεσπάει στο facebook κατηγορώντας όλους εκείνους που οδήγησαν το παιδί της στην αυτοκτονία.

«Η θυσία του γιου μου για μια καλλίτερη χώρα δεν θα πάει χαμένη. Ποιοι φταίνε; θα σας τους απαριθμήσω έναν έναν!

Την Πέμπτη 9/2/23 στο τριμελές Πρωτοδικείο Γυθείου (…), αντί να καταδικάσουν τους 9 που θα σας τους απαριθμήσω σε λίγο, καταδίκασαν ξανά τον γιό μου Αντώνη Αλέξανδρο, σε μια υπόθεση που πρωτόδικα είχα αθωωθεί, για ρευματοκλοπή σε εκκλησάκι που στην καταστροφική πυρκαγιά της 2ας Ιουλίου 2017, έδινε με μπαλαντέζα ρεύμα στο εκκλησάκι από γεννήτρια.

Ο Αντώνης προσπάθησε για μια φορά να ζητήσει το δίκιο του από το δικαστήριο και να τιμωρηθούν αυτοί που 9 χρόνια τον κατηγορούν ψευδώς. Όμως ο πρόεδρος είχε εμμονή με την μπαλαντέζα και ο παλιάνθρωπος δικηγόρος του Γυθείου με ψεύτικες βεβαιώσεις τον κατηγόρησε, για να αθωώσει τους παλιανθρώπους πελάτες του, ότι τελικά η πρωτόδικη απόφαση ήταν λάθος και τελικά έκλεβε! Αλήτη θυμάσαι όταν σε είχαμε δικηγόρο ότι πήγες με τον αντίδικό μας;

όταν ο άνδρας μου ο καπετάνιος Βασίλης Παναγάκος που αποβίωσε στις 8/12/2022, σε πήρε τηλέφωνο από τον Ειρηνικό, τι του είπες; αλήτη πουλημένε δικηγορίσκε; δεν θα μου πεις εσύ ποιόν θα έχω πελάτη; θυμάσαι όταν μου έλεγες ότι “πουλάγατε” τις υποθέσεις με την κουμπάρα σου; θυμάσαι που απαίτησες 800 ευρώ για δίκη που θα γινότανε τον επόμενο χρόνο; όταν ήρθε ο άνδρας μου από τα ταξίδια που θαλασσοπνιγότανε τι του είπες; δεν έχω τώρα είμαι δύσκολα οικονομικά όταν μπορέσω θα στα δώσω…ακόμα τα περιμένω ανθρωπάκι, αλλά τώρα θα τα επιστρέψεις για να τα δώσω σε μια φτωχή οικογένεια, τα απαιτώ!», ήταν ένα από τα ποστ της στο facebook.

«Θα ήθελα πάρα πολύ να ακούσω τα σχόλια σας, μνημόσυνο για τον Αντώνη μου για τα βασανιστήρια που πέρασε. αλλά αγαπούσε το χωριό του πατέρα του και δεν ήθελε να φύγει! Ντροπή σε όλους τους, ντροπή μόνο αυτό έχω να πω.

Κάθε τι που γράφω είναι αληθινό, πραγματικό και αναλαμβάνω την ευθύνη των όσων γράφω. Ο Αντώνης έγραψε και άφησε 5 σελίδες πυκνογραμμένες για τη δίκη της 9ης Νοεμβρίου. Μόλις συνέλθω θα δημοσιεύσω όλες τις υπογραφές και τις επιστολές!», έγραψε σε κάποιο άλλο».

Και συνέχισε: «Θα πάρω το αίμα του πίσω και θα περιμένω όποιον θέλει να με αντιμετωπίσει. Εύχομαι τα παιδιά σου παλιάνθρωπε, πουλημένε ψεύτη να βρίσκουν συνεχώς μπροστά τους εμπόδια, και να είναι η ζωή τους ένα μαρτύριο. Σας θεωρώ τους δολοφόνους του αγαπημένου μου γιου! Χίλιες φορές ντροπή σας αντράκια.

Τι μου είπε ο Αντώνης μου όταν φύγαμε από το καταραμένο σας δικαστήριο. Όταν βλέπω άντρα και δη δικαστή να μην έχει σωστά δεμένη τη γραβάτα του, νιώθω ότι δεν είναι σωστός άντρας! Αύριο που θα δικάζετε με τι μούτρα θα μπείτε στην αίθουσα; Όταν ξέρετε ότι με την άδικη κρίση σας δολοφονήσατε έναν άγγελο; Δεν του ταιριάζουν συλλυπητήρια, “καλό ταξίδι αγάπη μου σε έναν κόσμο καλλίτερο, ήρεμο, αξιοπρεπή και κοντά στο Θεό που λάτρευες”! Ξερίζωσες την καρδιά μου και την πήρες μαζί σου, άγγελέ μου, Ντένη μου, ποιόν θα αγκαλιάζω, ποιόν θα φιλάω, ποιος θα με πειράζει”; ποιός θα μου λύνει όλα τα προβλήματα, ποιος θα είναι δίπλα μου, κοντά μου, αγκαλιά μου; γιατί για αυτούς τους τενεκέδες, τον άχρηστο και το σκουλήκι, έχασες τη ζωή σου;».

espressonews