Επικαιρότητα:

Μαίρη Παναγάκου: Συγκλονίζει για την αυτοκτονία του γιου της - Δέχτηκε απίστευτο μπούλινγκ, με εκφοβισμούς

14 Φεβ. 2023 - 17:51 | Συμβαίνει γύρω μας
Μαίρη Παναγάκου: Συγκλονίζει για την αυτοκτονία του γιου της - Δέχτηκε απίστευτο μπούλινγκ, με εκφοβισμούς

Σοκ με το θάνατο του 43χρονου επιχειρηματία και γιου της γνωστής μαγείρισσας Μαίρης Παναγάκου. Στο μικροσκόπιο οι συνθήκες κάτω από τις οποίες φέρεται να έβαλε τέλος στη ζωή του.

«Δέχτηκε απίστευτο μπούλινγκ, με εκφοβισμούς και βρισιές», καταγγέλλει η μητέρα του.

Συντετριμμένη είναι η γνωστή τηλεμαγείρισσα, Μαίρη Παναγάκου, από την αυτοχειρία - όπως όλα δείχνουν - του μοναχογιού της, Αντώνη που έβαλε τέλος στη ζωή του με δικό του όπλο στο χωριό που έμεναν τα τελευταία δύο χρόνια, στον Κότρωνα Μάνης.

Η ίδια ανέφερε μιλώντας στο Star,  πως «δεχόταν έναν ανηλεή πόλεμο που δεν σταματούσε ποτέ», ενώ πήγε να τον χάσει και το 2017 στην αίθουσα δικαστηρίου. 

«Δέχτηκε ανηλεή πόλεμο, δεν σταματούσε ποτέ. Έκανε καλό στον τόπο για αυτό τον πολεμούσαν. Δέχτηκε απίστευτο μπούλινγκ, με εκφοβισμούς και βρισιές. Μου έλεγε πάντα ότι δεν του αρέσει αυτή η ζωή. Τα δύο χρόνια καραντίνας δεν μας έκαναν καλό. Ο κόσμος άλλαξε και μαζί και η συμπεριφορά τους. Ήταν ψυχική η πανδημία. Ούτε ο Παλαιοκώστας δεν έχει τόσες καταγγελίες και μηνύσεις. Το φιλανθρωπικό έργο του του κόστισε. Έρχονταν στο μαγαζί μας και μας έκαναν μηνύσεις, υποκινούμενες από μια παρέα». Τέλος, όσον αφορά την οπλοφορία του γιου της επισήμανε:  «Είχε νόμιμη άδεια κυκλοφορίας μετά την περιπέτεια με τον Αλβανό. Φοβόταν για τη ζωή του». 

Ο γιος της Μαίρης Παναγάκου άφησε και σημείωμα στο οποίο εξηγούσε τους λόγους για τους οποίους έφτασε στο απονενοημένο διάβημα. Παράλληλα, όπως ανέφερε η δικηγόρος της κυρίας Παναγάκου, Τασούλα Τσιφιλιτάκου, ο 42χρονος τον τελευταίο καιρό είχε απομονωθεί στον εαυτό του ενώ ήταν πιεσμένος από διάφορες αντιδικίες που είχε.

Η Μαίρη Παναγάκου και στις αναρτήσεις της στο Facebook μετά τον τραγικό θάνατο του παιδιού της, που βρέθηκε νεκρός από σφαίρα, απέδωσε τις ευθύνες στη δικαστική διαμάχη που είχε ο γιος της με συγχωριανούς τους. Συγκεκριμένα, μια πρόσφατη δικαστική απόφαση σε βάρος του, ισχυρίζεται η τηλεμαγείρισσα, ήταν το τελειωτικό χτύπημα για εκείνον που τον οδήγησε στο να βάλει τέλος στη ζωή του.