Επικαιρότητα:

Άγιος Βαλεντίνος: Τα ακριβότερα δώρα για τη γιορτή των ερωτευμένων

14 Φεβ. 2023 - 19:10 | Συμβαίνει γύρω μας
Άγιος Βαλεντίνος: Τα ακριβότερα δώρα για τη γιορτή των ερωτευμένων

Aπό σοκολατάκια και τούρτες, μέχρι κόκκινα τριαντάφυλλα και αρκουδάκια είναι αυτά που πρωταγωνιστούν κατά κύριο λόγο στη γιορτή των ερωτευμένων. Αυτά όμως για τους κοινούς θνητούς. Υπάρχουν και κάποιοι που έχουν πάρα πολλά χρήματα για να ξοδέψουν μία τέτοια ημέρα.

Τα ακριβότερα δώρα
Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ ήθελε να εντυπωσιάσει την αγαπημένη του Βικτόρια την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με ένα αρκετά ξεχωριστό κόσμημα. Πρόκειται για ένα κολιέ με διαμάντια και ρουμπίνια του οίκου Bulgari αξίας 8 εκατ. δολαρίων.

Ένα εκθαμβωτικό κόσμημα που έκλεψε τις εντυπώσεις το 2006 στο κόκκινο χαλί του MET GALA, με την εμφάνιση της Βικτόρια Μπέκαμ να συζητιέται παγκοσμίως και να σχολιάζεται το… καλό γούστο του Ντέιβιντ.

Του αγόρασε… αυτοκίνητο
Ένα εκκεντρικό ζευγάρι που δεν είναι πλέον μαζί, ήταν η Κέιτι Πέρι και ο Ράσελ Μπραντ.

Τα δώρα τους την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πρωταγωνιστούσαν στα πρωτοσέλιδα περιοδικών, όταν για παράδειγμα η πασίγνωστη τραγουδίστρια αποφάσισε ότι το τέλειο δώρο για τον σύζυγό της, ήταν μια μωβ Μπέντλει αξίας 340.000$ που δεν περνούσε με τίποτα απαρατήρητη.

Πανάκριβα κοσμήματα
Ένα βραχιόλι με την τίγρη από διαμάντια ήταν τα δώρο του Κάνιε Γουέστ στην Κιμ Καρντάσιαν το 2015 για να γιορτάσουν τον Άγιο Βαλεντίνο.

Το συγκεκριμένο βραχιόλι του οίκου Cartier, κόστιζε μόλις 75.000$.

Ένα πολυτελές ρολόι Hublot αξίας 50.000$ αγόρασε ο Τίγκα στην Κάιλι Τζένερ για να κάνει ξεχωριστή τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου, όμως δεν αρκέστηκε μόνο σε αυτό.

Το ζευγάρι τότε είχε περάσει τη μέρα του κάνοντας βόλτα γύρω από τη Νέα Υόρκη με ιδιωτικό ελικόπτερο.

Ενυδρείο με… ροδοπέταλα
Ο ηθοποιός Μάικλ Β Τζόρνταν ή αλλιώς ο Black Panther, όπως έγινε γνωστός, σίγουρα αξίζει το βραβείο πρωτότυπου δώρου.

ια την ημέρα των ερωτευμένων έκλεισε ένα ολόκληρο ενυδρείο στολισμένο με ροδοπέταλα και χάρισε στο μοντέλο Λόρι Χάρβεϊ ένα υπέροχο γεύμα. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, της αποκάλυψε μάλιστα πως της αγόρασε μετοχές σε γνωστό πολυτελή οίκος μόδας.

Στα πιο αξιοπερίεργα δώρα για τη συγκεκριμένη μέρα συγκαταλέγεται αυτό που έκανε ο Μπραντ Πιτ για την Αντζελίνα Τζολί το 2010.

Της αγόρασε μία ελιά 200 ετών που φυτεύτηκε στο κτήμα του πρώην ζευγαριού στη Νότια Γαλλία και κόστισε 20.000$.

Για όσους ψάχνουν ακόμα το δώρο που θα κάνουν στο ταίρι τους, υπάρχει και το νησί της αγάπης στην Κροατία σε σχήμα καρδιάς. Αρκεί να μπορεί να διαθέσει 13 εκατ. ευρώ για την αγορά του.

Είναι ένα ακατοίκητο νησάκι στο κανάλι Πάσμαν της Αδριατικής, που αστέρες διεθνούς φήμης το επισκέπτονται με σκάφη και τώρα πωλείται ένα μέρος του μόνο από τα 142.000 τετραγωνικά μέτρα που είναι συνολικά.

Mega.com