Επικαιρότητα:

Ρούλα Πισπιρίγκου: Μήνυση κατά των εκπομπών της Ζήνας Κουτσελίνη, της Τατιάνας Στεφανίδου και του Νίκου Ευαγγελάτου

28 Φεβ. 2023 - 12:24 | Συμβαίνει γύρω μας
Ρούλα Πισπιρίγκου: Μήνυση κατά των εκπομπών της Ζήνας Κουτσελίνη, της Τατιάνας Στεφανίδου και του Νίκου Ευαγγελάτου

Βολές σε βάρος παρουσιαστών τηλεοπτικών εκπομπών που εστιάζουν στην υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου δημοσιοποιώντας στοιχεία της δικογραφίας αλλά και του Μάνου Δασκαλάκη εξαπέλυσε ο συνήγορος της Αλέξης Κούγιας.

Ο συνήγορος της 34χρονης, απευθυνόμενος στο δικαστήριο όπου εκδικάζεται η υπόθεση για την δολοφονία της Τζωρτζίνας, ανέφερε πως καταθέτει μήνυση σε βάρος των εκπομπών της Ζήνας Κουτσελίνη, της Τατιάνας Στεφανίδου, του Νίκου Ευαγγελάτου αλλά και του δημοσιογράφου Βασίλη Λαμπρόπουλου, κατηγορώντας ευθέως τον εν διαστάσει σύζυγο της και τους συνηγόρους του για διαρροή μηνυμάτων της κατηγορουμένης.

«Ζητούμε να διενεργηθεί ο ρόλος της υποστήριξης κατηγορίας και του Μάνου Δασκαλάκη γιατί καθημερινώς διαρρέονται από τη δικογραφία έγγραφα τα οποία είναι γραπτά μηνύματα στο σκληρό δίσκο που δεν έχουμε καν αναγνώσει στο δικαστήριο» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Αλέξης Κούγιας και ζήτησε να διαβιβαστεί σχετική έκθεση από το δικαστήριο στην Εισαγγελία σημειώνοντας πως πρόκειται για αυτεπαγγέλτως διωκόμενο αδίκημα.

Ο Αλέξης Κούγιας έκανε λόγο για παραβίαση του τεκμηρίου της αθωότητας υπογραμμίζοντας: «δηλητηριάζονται οι Έλληνες πολίτες και το αποτέλεσμα είναι να έχουμε ομόφωνες αποφάσεις και το φαινόμενο να δηλητηριάζεται η ασφάλεια δικαίου…».

Ο νομικός παραστάτης του Μάνου Δασκαλάκη τόνισε πως δεν ευθύνονται για τις διαρροές.

«Το δικαστήριο δεν θα ασχοληθεί με ότι λέει ο κ. Ευαγγελάτος, η κ. Κουτσελίνη και όποιος άλλος δημοσιογράφος. Θεωρώ ότι αυτό δεν βοηθάει τη διαδικασία, την ασχημαίνει. Εμείς είμαστε δικαστήριο και δικάζουμε με βάσει όσα παρουσιάζονται εδώ μέσα. Δεν υπάρχει λόγος να διαβιβάσουμε έκθεση στην εισαγγελία. Αν θέλετε να υποβάλλετε μήνυση στο πλαίσιο της διαδικασίας και να διαβιβαστεί με την απόφαση μας στο τέλος της δίκης βεβαίως» ήταν η άποψη που εξέφρασε η εισαγγελέας της έδρας προτείνοντας στο δικαστήριο να μην διαβιβάσει έκθεση στον αρμόδιο εισαγγελέα.