Επικαιρότητα:

Παίκτρια του Big Brother – Έπρεπε να αποφασίσω αν θα καώ ή αν θα σπάσω τα κόκαλα μου πέφτοντας

02 Μαρ. 2023 - 10:43 | Συμβαίνει γύρω μας
Παίκτρια του Big Brother – Έπρεπε να αποφασίσω αν θα καώ ή αν θα σπάσω τα κόκαλα μου πέφτοντας

Σοκ και οργή έχει προκαλέσει σε όλη τη χώρα η τραγωδία στα Τέμπη, με τη σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών.

Ανάμεσα στους τραυματίες είναι και μία πρώην παίκτρια του Big Brother, η Ευδοκία Τσαγκλή, που ταξίδευε στο βαγόνι 3 μαζί με τους φίλους της.

Η ίδια ήταν από τους τυχερούς που κατάφεραν να σωθούν.

«Παντού ακούγονται ουρλιαχτά»
«Ήμουν στο βαγόνι τρία, μέσα στο οποίο ήταν και μια άλλη κοπέλα μαζί με την γάτα της. Την πηγαίναμε βόλτα πάνω, κάτω και παίζαμε μαζί της. Γελάγαμε. Πού να φανταστούμε τι θα γινόταν μερικά λεπτά μετά».

Και πρόσθεσε: «Είχα μόλις προλάβει να καθίσω. Νοιώθω το βαγόνι να γυρνάει και εγώ να χτυπάω δυνατά το μέτωπο μου και τη μύτη μου σε σκληρή επιφάνεια. Ενστικτωδώς γίνομαι “μπάλα” για να προστατέψω το σώμα μου. Παντού ακούγονται ουρλιαχτά, φωνές και ελάχιστοι είναι εκείνοι που καταφέρνουν να κρατήσουν την ψυχραιμία τους. “Πιάνει αμέσως φωτιά και νοιώθω τις φλόγες πάνω μου. Καίγονται τα μαλλιά μου».

«Πήδαγαν και μετά δεν ακούγαμε φωνές. Δεν ξέρω τι απέγιναν αυτοί οι άνθρωποι. Επέζησαν; Τραυματίστηκαν και έχασαν τις αισθήσεις τους; Ειλικρινά δεν ξέρω. Έπρεπε να αποφασίσω αν θα καώ ή αν θα σπάσω τα κόκαλα μου πέφτοντας κι εγώ στο κενό, για να σωθώ», σημείωσε στη συνέχεια.

Τελικά, επέλεξε να πηδήξει. Γαντζώθηκε από τις εξωτερικές επιφάνειες του βαγονιού, πέταξε το μπουφάν της κάτω ώστε να πέσει πάνω του μήπως και μειώσει το ρίσκο της πτώσης αλλά κατέληξε πάνω σε μια πέτρα και έτσι έσπασε τη λεκάνη της.