Τέμπη: Ανιψιός γνωστού ηθοποιού ανάμεσα στους νεκρούς. Νεκρή και η μητέρα ηθοποιού

03 Μαρ. 2023 - 11:14 | Συμβαίνει γύρω μας
Τέμπη: Ανιψιός γνωστού ηθοποιού ανάμεσα στους νεκρούς. Νεκρή και η μητέρα ηθοποιού

Ανάμεσα στα θύματα της μοιραίας αμαξοστοιχίας στα Τέμπη βρίσκεται η μητέρα του ηθοποιού, Θοδωρή Ελευθεριάδη σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Άννας Σταματιάδσου στο Star.

Η 55χρονη γυναίκα είχε κατέβει στην Αθήνα για να καμαρώσει τον γιο της και να περάσουν όμορφες στιγμές το τριήμερο. Ήταν στο πρώτο βαγόνι. Ωστόσο η επιστροφή της στην Θεσσαλονίκη απέβη μοιραία.

Ο ηθοποιός έψαχνε την μητέρα του αυτές τις ημέρες με συνεχείς αναρτήσεις, αλλά χθες έγραψε: «Άδειο σπίτι».

Με μια τραγική είδηση έκλεισε η χθεσινή ημέρα για τον Νίκο Σταυρακούδη.

Ο ηθοποιός και σεναριογράφος -έχει γράψει, σε συνεργασία με τη Σάρα Γανωτή, το σενάριο για τις τηλεοπτικές σειρές «Το μικρό σπίτι στο Παγκράτι», «Και πάλι φίλοι», «Κάπου σε ξέρω», «Τύχη βουνό», «Εργαζόμενη γυναίκα» και τον 8ο κύκλο του «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»- ανακοίνωσε στα προσωπικά του social media ότι μεταξύ των θυμάτων της φονικής σύγκρουσης στα Τέμπη βρίσκεται και ο ανιψιός του.

«Μισό σε βρήκανε στα συντρίμμια Δημήτρη. Ήσουν μόνο 29. Είχες μόνο ζωή και όνειρα. Καλό σου “ταξίδι” ανιψιέ», έγραψε ο Νίκος Σταυρακούδης, αποχαιρετώντας τον ανιψιό του, ο οποίο συγκαταλέγεται μεταξύ των 57 θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας που έχουν αναγνωριστεί μέχρι στιγμής.