Τραγωδία στα Τέμπη: Ο σύζυγος της Αθηνάς το έμαθε τη μέρα της κηδείας της

09 Μαρ. 2023 - 16:47 | Συμβαίνει γύρω μας
Τραγωδία στα Τέμπη: Ο σύζυγος της Αθηνάς το έμαθε τη μέρα της κηδείας της

Η 34χρονη Αθηνά Κατσάρα έχασε τη ζωή της στο φονικό τρένο των Τεμπών αφήνοντας πίσω τον σύζυγο και τον 2χρονο γιο τους.

Η Αθηνά Κατσάρα ταξίδευε με τον σύζυγό της στη μοιραία αμαξοστοιχία.

 Εκείνος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ενώ εκείνη δεν τα κατάφερε. Ο αδελφός της συγκλονισμένος μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα». «Ο σύζυγός της, που ήταν μαζί της στο τρένο, το έμαθε την ημέρα της κηδείας.

Διαβάστε επίσης: «Σήκω Αθηνά μου, το παιδί μου, όχι το παιδί μου», ούρλιαζε η μητέρα της 34χρονης

 Είναι δύσκολο που βγήκα να μιλήσω, όσο αναφέρεται η αδελφή μου είναι ακόμα χειρότερο. Θέλω μόνο να συνεχίσετε εσείς οι δημοσιογράφοι, όσο κάποιοι κι αν από εσάς δεν σεβαστήκατε τον πόνο μας, αφού έχετε αυτή τη δύναμη. Για μένα δεν υπάρχει τιμωρία, την τιμωρία την έχουμε εμείς. Η μάνα μου, ο πατέρας μου, ο γαμπρός μου. Δεν είναι μόνο ο σταθμάρχης, ο μηχανοδηγός, είναι πολλοί αυτοί που φταίνε. Να ανάβετε ένα κεράκι στα θύματα αυτά».

Ραγίζει καρδιές ο σύζυγος της 34χρονης Αθηνάς

Συγκλονιστική είναι η ανάρτηση του συζύγου της 34χρονης Αθηνάς Κατσάρα από την Κατερίνη, η οποία έχασε τη ζωή της στο δυστύχημα των Τεμπών.

Ο σύζυγος της Αθηνάς αδυνατεί να συνειδητοποιήσει πόσο σκληρό παιχνίδι του έπαιξε η μοίρα. Η αγαπημένη του δεν είναι πια στη ζωή και ο ίδιος προσπαθεί να βρει δυνάμεις για να σταθεί στα πόδια του.

Η ανάρτηση που έκανε στα social media ραγίζει καρδιές. Ο ίδιος επέλεξε να κοινοποιήσει και μία φωτογραφία της άτυχης Αθηνάς.

"Γυναίκα της ζωής μου, διαμάντι μου, καλύτερη μανούλα του κόσμου, δεν έχω δύναμη να γράψω πολλά, θα σου πω ότι για εμένα είσαι η καλύτερη σύζυγος του κόσμου και για τον Χρήστο μας η καλύτερη μανούλα που θα μπορούσε να έχει… Ζητάω δύναμη από το Θεό να μπορέσω να σταθώ στα πόδια μου για να μεγαλώσω τον Χρήστο μας όπως εσύ ήθελες, δεν θα σου πω αντίο αλλά Χριστός Ανέστη γιατί μια μέρα είμαι σίγουρος ότι θα ξανασυναντηθούμε…Σ' αγαπαμε πολύ μέχρι εκεί ψηλά στον ουρανό που είσαι… να μας προσέχεις και να δώσεις ένα φιλί την αγαπημένη σου πεθερούλ …", έγραψε στην ανάρτηση.