Επικαιρότητα:

Τέμπη: Το σκυλάκι της Δάφνης και του αδικοχαμένου Βάιου τριγυρνούσε στα συντρίμμια και τους έψαχνε

09 Μαρ. 2023 - 18:41 | Συμβαίνει γύρω μας
Τέμπη: Το σκυλάκι της Δάφνης και του αδικοχαμένου Βάιου τριγυρνούσε στα συντρίμμια και τους έψαχνε

Το σκυλάκι της Δάφνης και του Βάιου τριγυρνούσε στα συντρίμμια του δυστυχήματος των Τεμπών και τους αναζητούσε.  Παρευρέθη και στην κηδεία του Βάιου.

Ο Βάιος Βλάχος ήταν ένα από τα θύματα του μοιραίου τρένου των Τεμπών. Ο Βάιος, ήταν μέσα στην αμαξοστοιχία μαζί με την κοπέλα του, τη Δάφνη, και το σκυλάκι τους. Οι τρεις τους κατευθυνόντουσαν στη Θεσσαλονίκη με το Intercity 62, αφού είχαν κατέβει στην Αθήνα για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας.

Ο Βάιος, δυστυχώς, δεν κατάφερε να μείνει στη ζωή. Η κοπέλα του, Δάφνη, εκτινάχθηκε από το βαγόνι και αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη ΜΕΘ του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Λάρισας, καθώς τραυματίστηκε σοβαρά. Η κοπέλα έχει υποβληθεί σε 3 χειρουργεία, ενώ παλεύει και με μια λοίμωξη του αναπνευστικού.

Το σκυλάκι του ζευγαριού, o Τάβι, κατάφερε να βγει από τα συντρίμμια των βαγονιών και να σωθεί. Όλο το βράδυ, το σκυλάκι έψαχνε τους γονείς του στα χωράφια κλαίγοντας. Το σκυλί παρευρέθηκε στη σημερινή κηδεία του αφεντικού του, του Βάιου.

Η πολιτική κηδεία του Βάιου Βλάχου πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στη Δημοτική Πινακοθήκη Καρδίτσας, στην πόλη καταγωγής του θύματος. Συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στον άτυχο Βάιο, μεταξύ τους και ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος είναι οικογενειακός φίλος της οικογένειας.