Γιώργος Καραϊβάζ: To συγκινητικό μήνυμα της συζύγου του για όσους πέρασαν το Πάσχα χωρίς τους αγαπημένους τους

17 Απρ. 2023 - 17:38 | Συμβαίνει γύρω μας
Γιώργος Καραϊβάζ: To συγκινητικό μήνυμα της συζύγου του για όσους πέρασαν το Πάσχα χωρίς τους αγαπημένους τους

Συγκινεί η ανάρτηση της Στάθας Αλεξανδροπούλου Καραϊβάζ για το Πάσχα που πέρασε χωρίς τον αγαπημένο της σύζυγο Γιώργο Καραϊβάζ.

Δύο χρόνια μετά τη δολοφονία του γνωστού δημοσιογράφου, η σύζυγός του συγκλονίζει με τα λόγια αγάπης και υπενθυμίζει ότι το «Χριστός Ανέστη» είναι μια ευχή που παίρνει άλλη διάσταση στο μυαλό εκείνων που βιώνουν την απώλεια.

Η ανάρτηση της συζύγου του Γιώργου Καραϊβάζ

«Χριστός Ανέστη, μια ευχή που στον καθένα μας παίρνει άλλη διάσταση στο μυαλό και ιδιαίτερα σ αυτούς που τούτες τις μέρες βιώνουν την απώλεια, την έλλειψη του αγαπημένου τους.

Δύσκολες μέρες οι γιορτές, τόσο φωτεινές και χαρούμενες για τους χαρούμενους αλλά για τους λυπημένους, βαριές μουντές άντε να περάσουν να μπούμε στην κανονικότητα. Για εμένα και για εκατομμύρια άλλους στον πλανήτη νομίζω πως με ανακούφιση λέμε άντε πέρασε και αυτό. Τέλος και πάλι στα ίδια όπως πριν χωρίς να χρειάζεται να φοράμε προσωπεία χαράς. Ε όχι δεν μπορώ να είμαι χαρούμενη ενώ μου λείπεις, δεν μπορώ να μαγειρεύω και να μη μου λες πω, πω τι έφτιαξες πάλι βρε νανάκι, δεν μπορώ οι άλλοι να κανονίζουν που θα πάνε διακοπές και εγώ να κοιτάζω τον τοίχο. Όμως όλα τα μπορώ, και κρέας πήρα από το αγαπημένο σου κρεοπωλείο και μαγείρεψα αυτό που άρεσε και τραπέζι κάναμε στην οικογένεια μας αγάπη μου και το φαγητό ήταν ποίημα όπως θα έλεγες, ότι είμαι γιγάντιο νανακι και όλα έγιναν. Μόνο που εγώ δεν ξέρω εάν ήμουν εδώ η προσπαθούσα να βρω τρόπο να πετάξω στα σύννεφα μήπως και σ’ ανταμώσω έστω για λίγο να πιαστούμε χέρι χέρι και να κάνουμε ένα τόσο δα Μικρούτσικο ονειράκι, μια αγκαλιά, ένα βλέμμα, ένα σιωπηλό σ αγαπώ.
Σ αγαπώ πολύ και μου λείπεις αφόρητα τόσο μα τόσο πολύ, Δεν μας άφησαν το περιθώριο να μπορέσω να σε βοηθήσω ούτε στο ελάχιστο ούτε μια στερνή αγκαλιά. Δυστυχώς μόνο σ έβλεπα πεσμένο μπρούμυτα ευθυτενή και αγέρωχο όπως πάντα ήσουν, ακόμα και οι σφαίρες δεν σε λύγισαν αγάπη μου, το κορμί σου ήταν τόσο ίσιο μα δεν πρόλαβα να σε δω πριν φύγεις στην αιωνιότητα, δεν πρόλαβα να σου πιάσω το χέρι. Καλό ταξίδι στους ουρανούς. Χριστός Ανέστη αγάπη μου».