Αλέξης Γεωργούλης: Σε κατάσταση σοκ προσπαθεί να προστατεύσει τους δικούς του ανθρώπους

19 Απρ. 2023 - 09:14 | Συμβαίνει γύρω μας
Αλέξης Γεωργούλης: Σε κατάσταση σοκ προσπαθεί να προστατεύσει τους δικούς του ανθρώπους

Ο Αλέξης Γεωργούλης, μετά από την καταγγελία που δέχτηκε από την Ελένη Χρονοπούλου για σεξουαλική παρενόχληση, υπέβαλλε αίτημα άρσης της ευρωκοινοβουλευτικής του ασυλίας και παραίτησης του από την Ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως ανέφερε στο Happy Day η Όλγα Λαφαζάνη, μετά από επικοινωνία που είχε με το περιβάλλον του ηθοποιού και πρώην Ευρωβουλευτή, ο Αλέξης Γεωργούλης ενημερώθηκε την Μεγάλη Παρασκευή για την καταγγελία που εκκρεμεί σε βάρος του και: «δεν γνώριζε τίποτα μέχρι εκείνη την ημέρα, έπεσε σαν “κεραυνός εν αιθρία” και ζήτησε και ο ίδιος να γίνει άρση της ασυλίας του. Δεν έχει αυτή τη στιγμή στα χέρια του τίποτα, δεν υπάρχει η καταγγελία γραπτώς, δεν έχει κανένα στοιχείο στα χέρια του. Την Πέμπτη οι δικηγόροι θα έχουν γραπτώς την καταγγελία στα χέρια τους».

«Από το ρεπορτάζ μου, αυτό που κατάλαβα είναι ότι ο Αλέξης Γεωργούλης είναι σε κατάσταση σοκ, είναι κάτι που δεν το περίμενε για κανέναν λόγο και προσπαθεί να προστατεύσει τους δικούς του ανθρώπους και τους άμεσα εμπλεκόμενους. Την Πέμπτη αναμένεται να ενημερωθούν οι δυο Βέλγοι και η Ελληνίδα δικηγόρος του από την Εισαγγελία των Βρυξελλών εγγράφως για το περιεχόμενο της καταγγελίας. Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχουν συγκεκριμένα στοιχεία στα χέρια τους», είπε η Όλγα Λαφαζάνη.