Επικαιρότητα:

Αλέξης Γεωργούλης: Σοφία Παυλίδου, Γιώργος Κοψιδάς, Ναταλία Αργυράκη και Παντελής Τουντουντζής απαντούν για τις καταγγελίες

24 Απρ. 2023 - 15:03 | Συμβαίνει γύρω μας
Αλέξης Γεωργούλης: Σοφία Παυλίδου, Γιώργος Κοψιδάς, Ναταλία Αργυράκη και Παντελής Τουντουντζής απαντούν για τις καταγγελίες

Η κάμερα της Super Κατερίνα βρέθηκε στα παρασκήνια του J2US κι οι συμμετέχοντες ρωτήθηκαν για το καυτό θέμα των ημερών σε σχέση με τις καταγγελίες που έχει σε βάρος του ο Αλέξης Γεωργούλης και την ανάρτηση της Θεοφανίας Παπαθωμά. Η Σοφία Παυλίδου, ο Γιώργος Κοψιδάς, η Ναταλία Αργυράκη κι ο Παντελής Τουτουντζής ανέφεραν μεταξύ άλλων:

«Σοκαρίστηκα, δεν το περίμενα. Εγώ αυτό που έχω ζήσει από τον Αλέξη, είναι ότι είναι ένα παιδί έξω καρδιά. Δεν γνωρίζω τι έχει συμβεί. Δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη (σ.σ. για την ανάρτηση της Θεοφανίας Παπαθωμά)»  είπε ανάμεσα σε άλλα ο Γιώργος Κοψιδάς. «Πώς συμβαίνει κάτι και το λες τέσσερις μήνες μετά. Είναι μια γυναίκα με ένα κύρος και μια θέση στην Ευρωβουλή. Εγώ θα πήγαινα την ίδια στιγμή» πρόσθεσε για την Ελένη Χρονοούλου.

«Έχουμε συνεργαστεί πολλές φορές κι έχουμε κάνει εξώφυλλο και φωτογραφίσεις. Ευγενικός, χαμογελαστός και χιουμορίστας. Τέτοιες αναρτήσεις για εμένα είναι παντελώς αχρείαστες. Είναι πολύ φλέγον ζήτημα και θεωρώ ότι πρέπει να κάνουμε υπομονή… Δεν υπάρχει χρονόμετρο στο να πούμε κάτι.» σημείωσε ο Παντελής Τουτουντζής.

«Τον γνωρίζω για πολλά χρόνια και σαφέστατα εξεπλάγην. Σοκαρίστηκα και στενοχωρήθηκα. Δεν χρειάζεται όλοι να μιλάμε. Δεν χρειάζεται, αν δεν μας ρωτούν, να βγούμε να πούμε τη γνώμη μας για τόσο λεπτά ζητήματα» είπε η Ναταλία Αργυράκη.

«Δεν ξέρω τι εννοούσε η Θεοφανία Παπαθωμά με την ανάρτησή της. Με θλίβει αυτό το γεγονός. Να δούμε τι θα συμβεί, να πάρει και την δικογραφία. Εγώ πιστεύω ότι έχει δίκιο η κοπέλα. Δεν μπορεί να πήγε στον ιατροδικαστή και να καταγγείλει κάτι χωρίς να είναι αλήθεια. Η αρχική καταγγελία έγινε από την αρχή και μετά το όνομα. Για το όνομα έδειξε ένα τακτ για να μην τον κατήγγειλε από την αρχή. Το έκανε μετά. Ο καθένας όποτε είναι έτοιμος» ανέφερε η Σοφία Παυλίδου.