Επικαιρότητα:

Γυναίκα είχε οpγασμό σε κονσέρτο της φιλαρμονικής

03 Μαίου 2023 - 08:36 | Συμβαίνει γύρω μας
Γυναίκα είχε οpγασμό σε κονσέρτο της φιλαρμονικής

Αίσθηση έχουν προκαλέσει μαρτυρίες θεατών στο κονσέρτο της φιλαρμονικής του Λος Άντζελες σύμφωνα με τις οποίες γυναίκα είχε «δυνατό οpγασμό». Μάλιστα υπάρχει και ηχητικό ντοκουμέντο...
   
Σύμφωνα με τις μαρτυρίες τις οποίες παρουσίασαν οι Los Angeles Times το περιστατικό συνέβη την περασμένη Παρασκευή στο κονσέρτο για την 5η Συμφωνία του Τσαϊκόφσκι που πραγματοποιήθηκε στο Walt Disney Concert Hall στο Λος Άντζελες.

«Όλοι γύρισαν για να δουν τι συνέβη. Εγώ είδα το κορίτσι μετά από ό,τι είχε συμβεί και εκτιμώ ότι είχε έναν οpγασμό γιατί ανάσαινε βαριά και ο σύντροφός της χαμογελούσε και την κοιτούσε - σαν να ήθελε να μην την ντροπιάσει. Ήταν κάτι όμορφο» δήλωσε στους Times η Μόλι Γκραντ.

Αυτόπτης μάρτυρας ήταν και ο αδερφός του ηθοποιού Ρέιφ Φάινς, Μάγκνους Φάινς ο οποίος έγραψε στο Twitter ότι «μια γυναίκα στο κοινό είχε έναν δυνατό και πλήρη οpγασμό κατά τη διάρκεια της 5ης Συμφωνίας. Η ορχήστρα συνέχισε με ευγένεια».Στα social media κυκλοφόρησε, μάλιστα, και ένα ηχητικό απόσπασμα στο οποίο φέρεται να έχει καταγραφεί η επίμαχη στιγμή.

Αν και ορισμένοι υποστήριξαν ότι η κραυγή της γυναίκας οφειλόταν σε κάποιο ιατρικό περιστατικό, η πιανίστρια Σάρον Σου σε δική της ανάρτηση υποστήριξε ότι «το τσέκαρα με κάποιον που εργάζεται στην φιλαρμονική και μου το επιβεβαίωσε» ότι ο οpγασμός ήταν πραγματικός και ότι η ορχήστρα συνέχισε να παίζει.

Από την πλευρά του ο κριτικός μουσικός Λούκας Μπάρτον παρατήρησε στους Los Angeles Times ότι το μουγκρητό της γυναίκας ήταν «άψογα συγχρονισμένο» με την «ρομαντική κορύφωση» του έργου.

.e-daily.