Δολοφονία Καραϊβάζ: «Το Γραφείο Τελετών έβρισκε σφαίρες ακόμα και μέσα στο πουκάμισό του»

04 Μαίου 2023 - 16:43 | Συμβαίνει γύρω μας
Δολοφονία Καραϊβάζ: «Το Γραφείο Τελετών έβρισκε σφαίρες ακόμα και μέσα στο πουκάμισό του»

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του δημοσιογράφου, Γιώργου Καραϊβάζ. Οι συγκλονιστικές περιγραφές του Γιώργου Καλλιακμάνη για τις πρώτες στιγμές μετά την τραγωδία.

Ο Γιώργος Καλλιακμάνης καλεσμένος της εκπομπής «Super Κατερίνα» έκανε αποκαλύψεις για τη δολοφονία Καραϊβάζ.

 «Με πήρε τηλέφωνο ένας συνάδελφος και μου είπε ότι σκότωσαν τον Γιώργο Καραϊβάζ. Δεν το πίστεψα εκείνη την ώρα και μπήκα στο ίντερνετ να δω αν έχουν γράψει κάτι και είδα ότι δεν είχε γραφτεί τίποτα. Μετά τον πήρα τηλέφωνο, αλλά το τηλέφωνο ήταν νεκρό γιατί είχε φάει μια σφαίρα. Συνέχισα να παίρνω αλλά, τίποτα. Μετά πήρα τη γυναίκα του και της λέω, “Είναι καλά ο Γιώργος;” και μου είπε, “Ναι, γιατί το λες; Σκοτώσανε κάποιον εδώ από κάτω”.

 Της είπα ότι θα προσπαθήσω να πάω εκεί και πήρα τηλέφωνο έναν ψυχολόγο της αστυνομίας και του είπα ότι πρέπει να πάμε στο σπίτι του Καραϊβάζ. Πήρα τη Ζήνα και της είπα ότι σκοτώσανε τον Γιώργο, έμεινε. Φτάσαμε στο σημείο. Έφαγε 10 σφαίρες ο Γιώργος, έτρεχε το αίμα αυλάκι. Ανέβηκα στο σπίτι, μου άνοιξε η γυναίκα του και με ρώτησε, “Ποιον σκοτώσανε, τον Γιώργο;”, λέω “ναι”, το είχε ακούσει, αλλά δεν ήθελε να το πιστέψει. Ήταν μια κατάσταση που όσο και να προσπαθείς να περιγράψεις, πώς να την περιγράψεις.

 Του ρίξανε 13 σφαίρες. Ο Γιώργος από ότι λένε οι ιατροδικαστές είχε πέσει νεκρός από τις δύο πρώτες σφαίρες. Όμως συνέχιζαν να του ρίχνουν και όπως λένε οι μαρτυρίες, ο δεύτερος εκτελεστής, κατέβηκε από τη μηχανή και όταν έπεσε ο Γιώργος, πυροβολούσε ακόμα. Όταν τον πήραν νεκρό, στο γραφείο τελετών, έβρισκαν σφαίρες στο πουκάμισό του. Επειδή είχε πέσει μπρούμυτα και του έριχναν ακόμα, οι σφαίρες που τον διαπερνούσαν, χτυπούσαν στο τσιμέντο κι έμεναν στο πουκάμισο Θεωρώ ότι δεν ήταν έγκλημα εκδίκησης, ήταν έγκλημα για να του κλείσουν το στόμα».