Δολοφονία Καρολάιν: Αυτή είναι η δημοσιογράφος που θα καταθέσει υπέρ του Αναγνωστόπουλου

09 Μαίου 2023 - 17:18 | Συμβαίνει γύρω μας
Δολοφονία Καρολάιν: Αυτή είναι η δημοσιογράφος που θα καταθέσει υπέρ του Αναγνωστόπουλου

Γόνος αριστοκρατικής οικογένειας της Ουκρανίας, ακριβίστρια και γνωστή δημοσιογράφος η γυναίκα που στέκεται στο πλευρό του πιλότου στην υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν.

Η δίκη στο Εφετείο του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου ξεκίνησε με νέα πρόσωπα να καταθέτουν ως μάρτυρες υπεράσπισης του. Ανάμεσα σε αυτά τα πρόσωπα βρίσκονται οι γονείς του αλλά και μια δημοσιογράφος που τον γνωρίζει από το παρελθόν.

Το T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου παρουσίασε το μεσημέρι της Τρίτης 9/5 την αυτοαποκαλούμενη δημοσιογράφο, με καταγωγή από την Ουκρανία, η οποία προτάθηκε από την πλευρά του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου να καταθέσει υπέρ του, στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών.

Είναι η μόνη από τους 6 νέους μάρτυρες που βρέθηκε στη δικαστική αίθουσα την πρώτη ημέρα της δίκης. Εξάλλου, η ίδια μέσα από δημόσιες αναρτήσεις της και άρθρα στο προσωπικό της ιστολόγιο στέκεται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του πιλότου. Η έρευνά της για την πολύκροτη δίκη μετρά 6 κεφάλαια στα οποία αμφισβητεί τη δικαστική απόφαση, θεωρώντας ότι είναι κατασκεύασμα των μέσων ενημέρωσης. Ακούστε τι αναφέρει σε ένα απόσπασμα για τον δολοφόνο της Καρολάιν.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δεν είναι ο μόνος κατηγορούμενος τον οποίο στηρίζει η 34χρονη. Με ανάρτησή της, η οποία πριν από λίγες ώρες εξαφανίστηκε, στέκεται στο πλευρό της 34χρονης μητέρας από την Πάτρα…

Ποια είναι η 34χρονη δημοσιογράφος
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ιάσονα Τσόλη στο T-live, αν και μόλις 34 ετών το βιογραφικό της είναι μακρύ… Η ίδια δηλώνει ερευνήτρια δημοσιογράφος, συγγραφέας, μοντέλο, πολιτική επιστήμονας, επιχειρηματίας και ακτιβίστρια φιλοζωικών οργανώσεων. Παράλληλα με όλα αυτά απασχολείται και ως αεροσυνοδός.

Στις φωτογραφίες της η εμφάνιση της ξανθιάς ρωσίδας εντυπωσιάζει. Εκτός από τη μακρά λίστα επαγγελμάτων, δηλώνει κόρη μοντέλου, απόγονος οικογένειας Ουκρανών λόρδων, κάτοχος ενός σπάνιου μπλε διαμαντιού, ιδρύτρια ανθρωπιστικής ΜΚΟ για το περιβάλλον αλλά και γόνος επιχειρηματικής οικογένειας. Μάλιστα έχει χαρακτηριστεί ως η πριγκίπισσα της ζάχαρης, αφού όπως λέει η οικογένειά της δραστηριοποιείται σε αυτόν τον τομέα.

Αν κάποιος σκεφτεί τους τομείς με τους οποίους καταπιάνεται, αναρωτιέται πότε έχει ελεύθερο χρόνο. Η ίδια όμως φαίνεται να μπορεί να καταφέρει πολλά, όπως να καταθέσει στην πολύκροτη δίκη για τη δολοφονία της Καρολάιν, όσα γνωρίζει από την… έρευνά της για τον 34χρονο πιλότο.