Επικαιρότητα:

Σπύρος Μπιμπίλας για Γιάννη Πρετεντέρη: Να προσέχει τι λέει

27 Ιουν. 2023 - 11:37 | Συμβαίνει γύρω μας
Σπύρος Μπιμπίλας για Γιάννη Πρετεντέρη: Να προσέχει τι λέει

Στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό μας» βγήκε σήμερα ο Σπύρος Μπιμπίλας. Ο γνωστός ηθοποιός και βουλευτής πλέον, με την Πλεύση Ελευθερίας, απάντησε και για το σχόλιο που έκανε ο Γιάννης Πρετεντέρης την εκλογική βραδιά, όταν τον αποκάλεσε Μπισμπίκη και Μπιρμπίλα.

«Ήταν κάτι λυπηρό, γιατί στις 21 Μαϊου ήμουν στην εκπομπή που παρουσίαζε ο κύριος Πρετεντέρης. Γίνεται μια πλακίτσα περίεργη, που εγώ δεν μπορώ να την καταλάβω και απλώς υπενθύμισα κάτι. Ας μην το σχολιάσουμε άλλο. Φυσικά και καταδικάζω το γιαούρτωμα, αλλά πρέπει να προσέχει τι λέει. Εγώ απλά το υπενθύμισα για να του βάλω στο μυαλό ότι θα πρέπει πώς μιλάει. Το καταδικάζω μεν, το υπενθυμίζω δε», είπε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας είπε στη συνέχεια: «Οι δημοσιογράφοι θα πρέπει να ζητάνε ένα συγγνώμη, όταν σε έναν τόσο γνωστό ηθοποιό, άνθρωπο, πολίτη της χώρας αρχίζουν και κάνουν πλακίτσα με το όνομά του. Ήταν ειρωνικό αυτό που είπε, ακόμα και για το κόμμα στο οποίο βρίσκομαι. Όταν τον δω τον κύριο Πρετεντέρη κάποια στιγμή, ελπίζω να μου πει κάτι».

Κλείνοντας, ο Σπύρος Μπιμπίλας ανέφερε: «Εγώ πάντως ζητάω συγγνώμη γιατί ήμουν εν θερμώ. Πάντως λυπήθηκα που ένας γνωστός δημοσιογράφος κάνουν τέτοιου είδους χιούμορ σε μια τέτοια εκπομπή. Δεν ήταν σατιρική εκπομπή».