Επικαιρότητα:

Μου έβαλαν μαρμαρόσκονη, αντί για τοξίνη, λέει θύμα του κυκλώματος των μαϊμού botox και υαλουρονικών

29 Ιουν. 2023 - 10:10 | Συμβαίνει γύρω μας
Μου έβαλαν μαρμαρόσκονη, αντί για τοξίνη, λέει θύμα του κυκλώματος των μαϊμού botox και υαλουρονικών

Γυναίκα - θύμα της εγκληματικής οργάνωσης, όπως χαρακτηρίζεται από την Αστυνομία, η οποία διακινούσε σε κέντρα αισθητικής, μη εγκεκριμένα φαρμακευτικά και ιατροτεχνολογικά σκευάσματα που χρησιμοποιούνται για επεμβάσεις αισθητικής, μίλησε στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα για το πώς γινόταν η προμήθεια των μη εγκεκριμένων υλικών από τα κατεχόμενα της Κύπρου, αλλά κυρίως για τις βλάβες που υπέστη η υγεία της και το σώμα της.

Όπως είπε η γυναίκα στη μαρτυρία της: Δεν ήξερα τι υπήρχε πίσω από όλο αυτό. Είμαι σε κατάσταση σοκ! Ο εγκέφαλος δεν έχει συλληφθεί έχω μάθει. Είναι ελεύθερος και δραστηριοποιείται στην Κύπρο. Νύχτες περνούσε από τα κατεχόμενα σε μικρό ψυγείο τα μπότοξ με το αυτοκίνητο του και τα έβαζε κάτω από το κιβώτιο ταχυτήτων.

Τα αγόραζε από την Τουρκία προς 50 – 60 ευρώ και τα πουλούσε σε αυτή που συνελήφθη στην Αθήνα περίπου 160 – 180 ευρώ, όταν το ευρωπαϊκού τύπου μπότοξ κοστίζει 240 – 260 ευρώ στην χονδρική.

 Από αυτά εγώ έπαθα αλλεργικό σοκ και έβγαλα εξανθήματα στο μέτωπο μου και καρούμπαλα. Ο γιατρός μου είπε ότι είμαι αλλεργική στο μπότοξ. Δεν είμαι όμως γιατί έχω ξανά κάνει… Ζήτησα να πάρω δείγμα και το έδωσα για έλεγχο. Μου έβαλαν μαρμαρόσκονη και όχι τοξίνη. Δυστυχώς αυτή έδινε σε πολλά κέντρα αισθητικής και υπάρχουν πολλά περιστατικά καταγεγραμμένα στο Νοσοκομείο Συγγρός. Μάλιστα τα έστελνε και Πολωνία. Τα κέντρα αισθητικής αγόραζαν σε χαμηλές τιμές μη εγκεκριμένα μπότοξ. Υπάρχουν πολλά θύματα σαν εμένα δυστυχώς".