Επικαιρότητα:

Στιγμές αγωνίας για την Ευτυχία Μέλη: «Βλέπω σπίτια να καίγονται, πρέπει να φύγω γιατί δεν μπορώ να αναπνεύσω»

17 Ιουλ. 2023 - 16:27 | Συμβαίνει γύρω μας
Στιγμές αγωνίας για την Ευτυχία Μέλη: «Βλέπω σπίτια να καίγονται, πρέπει να φύγω γιατί δεν μπορώ να αναπνεύσω»

Η Ευτυχία Μέλη ζει δύσκολες στιγμές καθώς μένει στην περιοχή του Μελισσουργού και βλέπει σπίτι να καίγονται από τη φωτιά που ξεκίνησε από τον Κουβαρά.

 «Καλησπέρα σας. Αρχίζουμε και δεν μπορούμε να αναπνέουμε, αυτή τη στιγμή καίγονται σπίτια. Το βλέπω μπροστά μου καίγονται σπίτια πίσω από τον Πύργο του Μελισσουργού.

  Ξεκίνησε η φωτιά από τον Κουβαρά και από ότι είδα πέρασε όλο το βουνό του Λαγονησίου και έχει φτάσει κάτω στη Σαρωνίδα. Φυσάει πάρα πολύ, καίγονται σπίτια, καταφύγια με ζώα. Πρέπει να φύγω γιατί δεν μπορούμε να αναπνεύσουμε πια», δήλωσε μεταξύ άλλων στην ΕΡΤ.

«Φυσάει πάρα πολύ ο αέρας. Πετάνε αεροπλάνα από πάνω μας. Δεν έχει πολύς κόσμος ορατότητα. Καίγονται σπίτια, καίγονται καταφύγια με ζώα. Τώρα μάλλον πρέπει να φύγω κι εγώ γιατί δεν μπορούμε ούτε να αναπνεύσουμε πια. Δε μου έχει έρθει μήνυμα από το 112, αλλά μαζεύω διαβατήρια και ταυτότητες», δήλωσε έντρομη η κυρία Ευτυχία Μέλη, γνωστή ηθοποιός.

«Ξεκίνησε η φωτιά στον Κουβαρά, πέρασε όλο το βουνό του Λαγονησίου και έχει φτάσει μέχρι κάτω τη Σαρωνίδα. Εγώ είμαι στο Λαγονήσι, απέναντι από το μεγάλο ξενοδοχείο Grand Resort. Βλέπω τεράστιες φωτιές πίσω από τα σπίτια στον πύργο του Μελισσουργού, είναι ένα σωρό βίλες από εκεί. Ξέρω ότι κάποιοι άνθρωποι πήγαν να σώσουν τα σπίτια τους και τα ζώα τους και έχουν κλειστεί και ψάχνονται από πού θα φύγουν» συμπλήρωσε.

Τέλος, απηύθυνε έκκληση στους κατοίκους της περιοχής να ανοίξουν τις πόρτες τους για να φύγουν τα ζώα καθώς και για να διευκολύνουν την πρόσβαση σε σωλήνες, βρύσες και πισίνες. «Μη νομίζετε ότι δεν θα ρθει φωτιά σε σας, μέσα σε 20 λεπτά έφτασε εκεί που δεν το περιμέναμε», κατέληξε.