Επικαιρότητα:

Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Με πειράζει που έχω παντού ουλές και µοσχεύµατα, βιώνω δύσκολες στιγµές»

09 Σεπ. 2023 - 18:36 | Συμβαίνει γύρω μας
Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Με πειράζει που έχω παντού ουλές και µοσχεύµατα, βιώνω δύσκολες στιγµές»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε η Ιωάννα Παλιοσπύρου στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών και τη δημοσιογράφο Σπυριδούλα Τριάντου. Μεταξύ άλλων, μάλιστα, το θύμα της επίθεσης με βιτριόλι στην Καλλιθέα αναφέρθηκε σε όσα βιώνει αυτή την περίοδο καθώς και τα βλέμματα που δέχεται σε εξόδους της.

Ειδικότερα, η Ιωάννα Παλιοσπύρου παραδέχθηκε πως «κάθε καλοκαίρι κάνω και ένα βήµα παραπέρα, αλλά δυστυχώς ακόµα και ένα µπάνιο στη θάλασσα το βιώνω µε πολύ στρες. Έχω ένα σώµα γεµάτο ουλές και σηµάδια και µε µια φοβερή ευαισθησία στον ήλιο και πρέπει να προστατεύοµαι συνεχώς. ∆εν θα µπορέσω ποτέ να περιγράψω µε λέξεις το σοκ που έχει υποστεί το σώµα µου και πόσο πολύ έχει παλέψει για να επιβιώσει».

«Πάντα το φρόντιζα και µε ενδιέφερε να έχω µια όµορφη και περιποιηµένη εµφάνιση. ∆εν είχα ποτέ τατουάζ ή σηµάδια. Μετά την επίθεση, έχω παντού ουλές και µοσχεύµατα. Αν µε πειράζει; Ναι, µε πειράζει. Βιώνω ακόµα δύσκολες στιγµές. Όµως, δεν εγκαταλείπω τον αγώνα µου! Κάθε σηµάδι που βλέπω πάνω µου σκέφτοµαι
πως είναι η απόδειξη ότι κατάφερα να νικήσω τον θάνατο, και αυτό είναι ένα πολύ µικρό τίµηµα».

Όσο, δε, για τα βλέµµατα που πέφτουν πάνω της, η Ιωάννα Παλιοσπύρου δίνει τη δική της απάντηση. «Ξέρω πως µπορεί να µε αναγνωρίζουν, λόγω της περίεργης εµφάνισης. Συχνά όλη αυτή η κατάσταση καταλήγει υποσυνείδητα σε στρες και νεύρα. Μαθαίνω σιγά σιγά να τα αντιµετωπίζω και να τα διαχειρίζοµαι, γιατί η άλλη επιλογή είναι να αποµονωθώ στο σπίτι. ∆εν θα ενοχληθώ ποτέ από βλέµµατα ή συµπεριφορές που ξέρω πως συµβαίνουν από θαυµασµό, αγάπη».