Επικαιρότητα:

Κακοκαιρία Daniel: «Τα είδα όλα με τα μάτια μου» - Πώς έζησε ο πατέρας του Boris Johnson τις πλημμύρες

11 Σεπ. 2023 - 15:17 | Συμβαίνει γύρω μας
Κακοκαιρία Daniel: «Τα είδα όλα με τα μάτια μου» - Πώς έζησε ο πατέρας του Boris Johnson τις πλημμύρες

«Νιώθω ότι η Ελλάδα και οι Έλληνες θα δείξουν όλο τους το μεγαλείο και θα καταφέρουν να διαχειριστούν όλη αυτήν την καταστροφή»

Η αγάπη της οικογένειας Johnson για την Ελλάδα είναι γνωστή. Οι επισκέψεις τους στο εξοχικό που διατηρούν στο Πήλιο είναι συνεχείς, με τον πατέρα του πρώην πρωθυπουργού της Μεγάλης Βρετανίας να έχει δηλώσει τον θαυμασμό του για τη χώρα μας.

Ο Στάνλεϊ Τζόνσον, πατέρας του πρώην πρωθυπουργού της Μεγάλης Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον, έζησε την κακοκαιρία Daniel από κοντά, αφού τις μέρες που οι καταστροφικές βροχές έπληξαν την περιοχή, βρισκόταν στο εξοχικό του στο Πήλιο.

Ο Στάνλεϊ Τζόνσον, μίλησε στο MEGA και περιέγραψε τις στιγμές τρόμου που έζησε στην περιοχή μαζί με άλλους κατοίκους:

«Τα είδα όλα με τα μάτια μου και το μόνο που θέλω να πω είναι το πόσο λυπάμαι. Ήταν ένα πολύ μεγάλο σοκ για όλους. Το σπίτι μας βρίσκεται αρκετά ψηλά και φυσικά ακούσαμε και είδαμε όλους τους κεραυνούς και τις βροντές και φοβηθήκαμε. Οι καρδιές μας ‘πεθαίνουν’ σήμερα και είναι δίπλα σε όλους τους κατοίκους του Πηλίου, της Σκιάθου και τώρα στις ειδήσεις βλέπω ότι η κεντρική Θεσσαλία βρίσκεται κάτω από το νερό και πολλές περιοχές, όπως και η Λάρισα, βρίσκονται σε πολύ δύσκολη κατάσταση» και πρόσθεσε: «Νιώθω ότι η Ελλάδα και οι Έλληνες θα δείξουν όλο τους το μεγαλείο και θα καταφέρουν να διαχειριστούν όλη αυτήν την καταστροφή. Η καταστροφή είναι κάτι που οι Έλληνες έχουν ζήσει ξανά με τις φωτιές αλλά είμαι σίγουρος ότι θα καταφέρουν να “αναρρώσουν”».