Επικαιρότητα:

Νατάσα Παζαϊτη: Η φωτογραφία με τον Hauser και το ιδιαίτερο μαντήλι στον λαιμό της

20 Σεπ. 2023 - 12:39 | Συμβαίνει γύρω μας
Νατάσα Παζαϊτη: Η φωτογραφία με τον Hauser και το ιδιαίτερο μαντήλι στον λαιμό της

Μια μοναδική βραδιά έζησαν όσοι βρέθηκαν το βράδυ της Τρίτης, 19 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο του Λυκαβηττού. Ο Stjepan Hauser, ιδρυτικό μέλος των 2Cellos, χάρισε στο κοινό του υπέροχες μουσικές. Τη συναυλία του την παρακολούθησε πλήθος κόσμου, ανάμεσά τους και η Νατάσα Παζαΐτη. Η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, ανέβασε μία φωτογραφία στα story του λογαριασμού της στο Instagram, μαζί με τον μουσικό γράφοντας στη λεζάντα: «Η μουσική σου είναι θεραπευτική. Σε ευχαριστώ».


Στη φωτογραφία τη βλέπουμε να φορά ένα ανοιχτόχρωμο σύνολο το οποίο έχει συνδυάσει με ένα μεταξωτό μαντήλι σε ιδιαίτερο μοτίβο στις αποχρώσεις του πράσινου.

Δεκαπέντε χρόνια μετά το κλείσιμο του Θεάτρου του Λυκαβηττού, οι μουσικές επέστρεψαν στον γεμάτο ιστορία χώρο. Πρώτος άνοιξε τις παραστάσεις στο Θέατρο ο Σταύρος Ξαρχάκος, την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου. Ο Hauser το «κακό» των 2Cellos βρέθηκε στην Αθήνα και στο Θέατρο του Λυκαβηττού στο πλαίσιο της περιοδείας του με τίτλο “Rebel with a Cello” όχι για μία αλλά για δύο συναυλίες στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού εγκαινιάζοντας την επαναλειτουργία του ιστορικού θεάτρου με τον πιο «ανατρεπτικό» μουσικό τρόπο!

.marieclaire.