Επικαιρότητα:

Νατάσα Παζαΐτη: Την περίοδο της ειδικότητας τα παιδιά με ρωτούσαν «μαμά, σήμερα θα γυρίσεις σπίτι;»

25 Οκτ. 2023 - 09:59 | Συμβαίνει γύρω μας
Νατάσα Παζαΐτη: Την περίοδο της ειδικότητας τα παιδιά με ρωτούσαν «μαμά, σήμερα θα γυρίσεις σπίτι;»

Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη, στο Happy Day και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, έδωσε η Νατάσα Παζαΐτη. Θα μεταδοθεί αύριο Τετάρτη (25.10.2023).

Από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στη δημόσια ζωή ως σύζυγος του, τότε προέδρου της ΝΔ, Κώστα Καραμανλή, η Νατάσα Παζαΐτη φρόντισε να αποφεύγει όσο γίνεται τη δημοσιότητα.

Ακόμη και τα χρόνια που ήταν η σύζυγος του πρωθυπουργού της χώρας, δεν είχε δώσει καμία τηλεοπτική συνέντευξη. Επικεντρώθηκε στην καριέρα της ως γιατρός και στην μάχη της κατά του καρκίνου του μαστού.

Τώρα, η Νατάσα Παζαΐτη αποφάσισε να δώσει την πρώτη της τηλεοπτική της συνέντευξη. Σε ένα μικρό απόσπασμα που μεταδόθηκε ήδη, η Νατάσα Παζαΐτη μιλά για τις εμπειρίες της ως γιατρός αλλά και για τα δίδυμα παιδιά της, τον Αλέξανδρο και την Αλίκη.

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ το βλέμμα της γυναίκας όταν ξύπνησε από την αναισθησία που έβαλε με ταραχή το χέρι της πάνω στο στήθος.

Η πιο δύσκολη περίοδος ήταν της ειδικότητας, που τα παιδιά μου ήταν μικρά. Θυμάμαι πάντα που με ρωτούσαν “μαμά, σήμερα θα γυρίσεις σπίτι;”. Είμαι καλό παράδειγμα για αυτούς, δεν είμαι κακό. Μου το έχουν συγχωρέσει».