Επικαιρότητα:

Black Friday 2023 με ανοιχτά μαγαζιά την Κυριακή - Οι ώρες λειτουργίας

20 Νοε 2023 - 09:33 | Συμβαίνει γύρω μας
Black Friday 2023 με ανοιχτά μαγαζιά την Κυριακή - Οι ώρες λειτουργίας

Από ημέρα προσφορών, η Black Friday έχει μετατραπεί σε... μήνα προσφορών, αφού εκπτώσεις «τρέχουν» σε φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματα εδώ και καιρό. Μάλιστα φέτος, όπως και πέρυσι, οι καταναλωτές θα μπορούν να κάνουν τα ψώνια τους - εκμεταλλευόμενοι τις προσφορές - και την Κυριακή 26/11, αφού τα μαγαζιά θα είναι ανοιχτά, προαιρετικά.

Την Black Friday 2023, που πέφτει φέτος Παρασκευή 24 Νοεμβρίου, ακολουθεί η Cyber Monday, 27/11, επισης ημέρα εκπτώσεων.

Καθώς η Κυριακή με ανοιχτά μαγαζιά θα είναι προαιρετική, θα πρέπει να «τσεκάρετε» αν το κατάστημα που θέλετε να επισκεφτείτε είναι ανοιχτό.

Τα mall πάντως της Αθήνας, στην πλειοψηφία τους, έχουν ανακοινώσει πως θα ανοίξουν κανονικά την Κυριακή 26/11.

Το ωράριο λειτουργίας την Κυριακή 26/11
Αν και κάποιος επίσημος φορέας δεν έχει ενημερώσει σχετικά με το ωράριο των καταστημάτων την Κυριακή, ωστόσο, συνήθως, ανοίγουν 11.00 με 19:00.

Ώρες λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων
Ανακοινώσεις για το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων τους έχουν βγάλει τα περισσότερα εμπορικά καταστήματα.

Golden Hall
Όπως διαβάζουμε στο site του εμπορικού επί της Κηφισίας τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά την Κυριακή 26 Νοεμβρίου από τις 11 έως τις 19.00.

Athens Metro Mall
Για Bonus sales day κάνει λόγο το Athens MetroMall, καθώς τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοικτά και την Κυριακή 26 Νοεμβρίου με εξίσου μεγάλες προσφορές. Πιθανότατα το ωράριο θα είναι 11 με 7 το απόγευμα.

Εν αναμονή της ανακοίνωσης για το Mall στο Μαρούσι και το Avenue.

Tο River West θα είναι ανοιχτό την Κυριακή, αλλά δεν έχει ανακοινώσει ακόμη το ωράριο.