Επικαιρότητα:

Θύμα κλοπής η Δήμητρα Κατσαφάδου – Άρπαξαν 290.000 ευρώ από το χρηματοκιβώτιό της

05 Ιαν. 2024 - 17:40 | Συμβαίνει γύρω μας
Θύμα κλοπής η Δήμητρα Κατσαφάδου – Άρπαξαν 290.000 ευρώ από το χρηματοκιβώτιό της

Θύμα κλοπής έπεσε η επιχειρηματίας Δήμητρα Κατσαφάδου.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε στο Live News ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, η κλοπή σημειώθηκε στις 17 Φεβρουαρίου 2023 από τον βοηθό της Δήμητρας Κατσαφάδου.

Σύμφωνα με όσα είχαν καταγγελθεί, ο 32χρονος άρπαξε από την γνωστή επιχειρηματία το ποσό των 290.000 ευρώ από την κατοικία της στη Βορειοανατολική Αττική. Στη συνέχεια φαίνεται πως ο δράστης, μετά την αρπαγή του χρηματικού ποσού, έφυγε στη Μεγάλη Βρετανία, όπου εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Ο δράστης πέρασε το κατώφλι του ανακριτή, αφού πρώτα είχε εκδοθεί σε βάρος του διεθνές ένταλμα σύλληψης. Ο 32χρονος απολογήθηκε και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

«Τον είδα να κρατά δυο πράσινες σακούλες σκουπιδιών» – Αποκαλυπτικές μαρτυρίες

Καταλυτική ήταν η μαρτυρία της οικιακής βοηθού της Δήμητρας Κατσαφάδου, η οποία περιέγραψε πως είδε τον κατηγορούμενο να κρατά στα χέρια του δύο πράσινες σακούλες σκουπιδιών, στις οποίες περιέχονταν 290.000 ευρώ.

«Τη στιγμή που έφτασα στο σπίτι έξω από αυτό βρισκόταν σταματημένο ένα αυτοκίνητο χρώματος κόκκινου – ασημί και έξω από αυτό βρισκόταν ένας άγνωστος άνδρας που μιλούσε στο κινητό. Τον ρώτησα για ποιον λόγο βρίσκεται εδώ και μου απάντησε ότι περιμένει τον κατηγορούμενο».

«Στη συνέχεια μπήκα στο σπίτι με τα δικά μου κλειδιά, όμως στην πόρτα συνάντησα τον κατηγορούμενο, ο οποίος κρατούσε στα χέρια του πράσινες σακούλες σκουπιδιών παρόμοιες με αυτές που φυλασσόταν το χρηματικό ποσό της εταιρείας. Τις σακούλες αυτές τις έδωσε στον άγνωστο άνδρα που περίμενε στο αυτοκίνητο».

Άτομο από το οικογενειακό περιβάλλον της Δήμητρας Κατσαφάδου δήλωσε στις αστυνομικές Αρχές: «Ο κατηγορούμενος εδώ και δύο χρόνια περίπου είναι υπάλληλος της εταιρείας με καθήκοντα φροντίδας της οικίας και αποτελούσε άτομο εμπιστοσύνης της παθούσας. Παρόλο που φρόντιζε την οικία και έμενε εκ περιτροπής σε αυτή δεν είχε κλειδιά της και δεν ήταν στα καθήκοντά του καμιά απολύτως ενέργεια σχετικά με την διαχείριση χρημάτων της εταιρείας. Γνώριζε όμως για το ντουλάπι που φυλάσσονταν τα χρήματα εντός της οικίας και για το σημείο που βρισκόταν το κλειδί που ξεκλειδώνει το συγκεκριμένο ντουλάπι».

Μιλώντας στο MEGA ο αδερφός της Δήμητρας Κατσαφάδου, Νίκος Μαλακοδήμος, τόνισε πως υπέβαλλε μήνυση την ίδια ακριβώς ημέρα που διαπιστώθηκε η κλοπή.

«Ήρθε η σήμανση να πάρει δακτυλικά αποτυπώματα, είδαν ότι λείπει το χρηματικό ποσό. Ο άνθρωπος αυτός βρέθηκε να περνάει τα σύνορα την ίδια ημέρα στην Αλβανία», είπε ο κ. Μαλακοδήμος.

«Είναι χρήματα που υπάρχουν σε μία εταιρεία και κατατίθενται σε τράπεζες, γιατί είναι από τις λιανικές πωλήσεις της εταιρείας», συμπλήρωσε.

πηγή: newsbeast.gr