Άδωνις Γεωργιάδης – Ευγενία Μανωλίδου: Στα 20 χρόνια που είμαστε μαζί, περάσαμε και δυσκολίες

22 Μαρ. 2024 - 08:41 | Συμβαίνει γύρω μας
Άδωνις Γεωργιάδης – Ευγενία Μανωλίδου: Στα 20 χρόνια που είμαστε μαζί, περάσαμε και δυσκολίες

Η Ευγενία Μανωλίδου και ο Άδωνις Γεωργιάδης μίλησαν στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, «Ενώπιος Ενωπίω» για τις δυσκολίες που έχουν περάσει μαζί κατά τη διάρκεια του γάμου τους, αλλά και για τα όνειρά τους.

Στην ερώτηση για το αν έχουν περάσει δυσκολίες, ο Άδωνις Γεωργιάδης ρώτησε: «Υπάρχει ζευγάρι που δεν έχει περάσει δυσκολίες;» για να απαντήσει η Ευγενία Μανωλίδου: «20 χρόνια και… πια».

Νομίζω ότι όποιο ζευγάρι είναι 20 χρόνια μαζί και λέει ότι δεν έχει περάσει δυσκολίες, λέει ψέματα, είπε στη συνέχεια ο κ. Γεωργιάδης.

Από το ένα αυτί μπαίνουν από το άλλο βγαίνουν
Η Ευγενία Μανωλίδου στην ερώτηση για το αν κάνει κριτική στον Άδωνι Γεωργιάδη, είπε: «Δεν κάνω άλλη δουλειά. Όλη την ώρα αυτό κάνω. Ωστόσο ο Άδωνις είναι πολύ πράος, δεν αντιδρά».

Ο κ. Γεωργιάδης με μία έντονη δόση χιούμορ, είπε: «Από το ένα αυτί μου μπαίνουν από το άλλο βγαίνουν, μην την πιστεύεις».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: Η Ευγενία, πάντα έχει δίκιο. Και όταν λέει ότι κάτι δεν κάνεις σωστά ή αυτό δεν είναι σωστό και τα λοιπά, δεν το λέει γιατί την ενοχλεί, αλλά γιατί δεν είναι όπως πρέπει. Είναι λίγο… μαέστρος».


Να είναι καλά και υγιή τα παιδιά μας
“Νομίζω τα παιδιά να είναι καλά. Αυτό είναι το πιο μεγάλο όνειρο. Να είναι υγιή και να επιτυγχάνουν”, είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης ως προς τα όνειρα που κάνουν οι δυο τους.

Από την πλευρά της η Ευγενία Μανωλίδου, συμπλήρωσε: Πάνω απ’ όλα η οικογένεια μας, να είναι καλά. Νομίζω ότι πηγαίνουμε και λίγο με το… ρεύμα. Όσα φέρνει η ζωή προσπαθούμε να τα ακολουθήσουμε».