Οι πιο διαβολικές πρωταπριλιάτικες φάρσες!

01 Απρ. 2024 - 10:06 | Συμβαίνει γύρω μας
Οι πιο διαβολικές πρωταπριλιάτικες φάρσες!

Πρώτη Απριλίου σήμερα και το έχει παράδοση σήμερα να λέμε ψέματα και να σκαρώνουμε φάρσες στην οικογένεια, τους φίλους και τους συναδέλφους μας. Ορισμένες από τις πιο διαβολικές, θα μπορούσε να πει κανείς, φάρσες που θα μπορούσαμε να κάνουμε παρουσιάζονται παρακάτω:  

1. Σερβίρετε μπισκότα Oreo με οδοντόπαστα

Αγοράστε μπισκότα Oreo για τους φίλους σας ή τους συναδέλφους σας. Ανοίξτε προσεχτικά κάθε μπισκότο στα δύο και αφαιρέστε την κρέμα βανίλιας. Απλώστε οδοντόπαστα στο ένα μπισκότο και κλείστε το με το άλλο. Προσφέρετε τα Oreo με γεύση…οδοντόκρεμα στους φίλους και συναδέλφους σας και δείτε τις αντιδράσεις τους όταν θα διαπιστώσουν ότι τα μπισκότα δεν έχουν κρέμα..

2.Ντόνατ με μαγιονέζα

Αγοράστε ζουμερά ντόνατ και γεμίστε τα με μαγιονέζα. Στη συνέχεια δώστε τα στα άτομα που θέλετε να κάνετε την πλάκα. Η φάρσα αυτή θα μπορούσε να συνδιαστεί με την προηγούμενη. Δώστε πρώτα τα ντόνατ με τη μαγιονέζα και στη συνέχεια για να τους εξευμενίσετε μπορείτε να προσφέρετε τα μπισκότα με την οδοντόπαστα. 

3.Κόρνα αέρα στο μπάνιο

   Αυτή είναι μια καλή πλάκα για το γραφείο. Κολλήστε μια κόρνα αέρα στον τοίχο της τουαλέτας εκεί ακριβώς που «βρίσκει» το χερούλι της πόρτας όταν ανοίγει.Δείτε το «θύμα» σας να τρομάζει καθώς ανοίγει την πόρτα για να μπει στο μπάνιο.

4.«Σπάστε» την οθόνη του υπολογιστή

Κατεβάστε ένα wallpaper να έχει γραμμές ώστε να φαίνεται ότι η οθόνη είναι σπασμένη. Φτιάξτε τις ρυθμίσεις του υπολογιστή ώστε να εμφανίζεται μετά από σύντομο χρονικό διάστημα, για παράδειγμα μετά από 30 δευτερόλεπτα. Αν το ατομο χρησιμοποιεί σταθερό υπολογιστή μπορείτε να αποσυνδέσετε το πληκτρολόγιο και το ποντίκι από τον υπολογιστή για να το κάνετε πιο πιστικό

5.«Χαλάστε» το ποντίκι του υπολογιστή

Μια μικρής διάρκειας φάρσα. αλλά αποτελεσματική. Τοποθετήστε χαρτοταινία στο ποντίκι του υπολογιστή κάτω ακριβώς από το λείζερ. Έτσι το ποντίκι θα σταματήσει να δουλεύει. Αρκετοί δεν θα σκεφτούν να κοιτάξουν πρώτα κάτω από το ποντίκι για να δουν τι συμβαίνει και θα προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τοπ πρόβλημα για πολύ ώρα.

6.Κάντε το πληκτρολόγιο να «ανθίσει»

Λίγο πιο χρονοβόρο, αλλά αν το τολμήσετε θα δείτε μοναδικές αντιδράσεις. Βάλτε χαρτί υγείας στα πλήκτρα, τοποθετήστε σπόρους φακής και ρίξτε νερό. Όταν ανθίσουν οι σπόροι αφαιρέστε το χαρτί και αφήστε τους ανθισμένους σπόρους. Όλοι θα αναρωτιούνται πως «άνθισε» το πληκτρολόγιο.