Επικαιρότητα:

Κέιτ Μίντλετον: Δεν επιστρέφει ακόμα στα βασιλικά της καθήκοντα

25 Μαίου 2024 - 12:08 | Συμβαίνει γύρω μας
Κέιτ Μίντλετον: Δεν επιστρέφει ακόμα στα βασιλικά της καθήκοντα

Αγωνία και ανησυχία επικρατεί για την κατάσταση της υγείας της Κέιτ Μίντλετον μετά τη διάγνωση με καρκίνο και την προληπτική χημειοθεραπεία στην οποία υποβάλλεται, καθώς οι πληροφορίες που διαρρέονται από το Παλάτι είναι ελάχιστες ως προς το πότε θα επιστρέψει στα βασιλικά της καθήκοντα.

Μετά την εγχείρηση στην οποία υπεβλήθη στην κοιλιακή χώρα, το Παλάτι είχε ενημερώσει πως θα επιστρέψει στα καθήκοντά της μετά το Καθολικό Πάσχα κάτι το οποίο όμως δεν έγινε με αποτέλεσμα η ανησυχία να έχει κορυφωθεί.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γνωστό τι είδους καρκίνο αντιμετωπίζει η Κέιτ Μίντλετον, ωστόσο δημοσιεύματα αναφέρουν πως υπεβλήθη σε υστερεκτομή κάτι που παραπέμπει σε καρκίνο της μήτρας ή και καρκίνο του παχέος εντέρου.

Η ίδια δεν έχει εμφανιστεί δημοσίως, εδώ και αρκετούς μήνες, ενώ η μία εμφάνιση μαζί με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ σε ένα παντοπωλείο σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως, καθώς πολλοί σημείωσαν πως τον πρίγκιπα συνόδευε μια σωσίας της.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Beast, η πριγκίπισσα της Ουαλίας μάλλον «δεν θα εμφανιστεί δημοσίως για το υπόλοιπο του έτους» και συνεχίζει λέγοντας: «Το ημερολόγιο της Κέιτ για φέτος είναι άδειο. Δεν έχει προγραμματιστεί τίποτα. Μπορεί να μην εμφανιστεί δημοσίως για το υπόλοιπο του έτους».

Βασιλικές πηγές αναφέρουν πως δεν αποκλείεται η Κέιτ Μίντλετον να επανέλθει με ένα νέο βιντεοσκοπημένο μήνυμα, ενημερώνοντας για την πορεία της υγείας της.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, ότι η πριγκίπισσα προσπαθεί να περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με την οικογένειά της, ενώ την επόμενη εβδομάδα, θα πάνε με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ στο εξοχικό σπίτι τους στο κτήμα Sandringham.

Πριν μερικές μέρες, ο Γουίλιαμ μίλησε για την υγεία της συζύγου του σε επίσκεψή του στο κοινοτικό Νοσοκομείο St Mary’s στα νησιά Scilly. Ο ίδιος ενημέρωσε ότι η Κέιτ Μίντλετον «είναι καλά».

Οι οικείοι της λένε ότι η Κέιτ προτίμησε να στηριχθεί και να εμπιστευτεί την οικογένειά της παρά τον κύκλο των φίλων τους, πολλοί από τους οποίους θα είναι στον γάμο του Δούκα του Ουέστμινστερ τον επόμενο μήνα, μαζί με τον σύζυγό της που είναι κουμπάρος. Είπαν: «Ο κύκλος των έμπιστων είναι μικροσκοπικός. Έχει περιτριγυριστεί από την Κάρολ και τον Μάικλ, την αδερφή της Πίπα και τον αδερφό της Τζέιμς που είναι εκεί για εκείνη. Είναι μια απίστευτα δεμένη οικογένεια και η Κέιτ αισθάνεται απόλυτη αυτοπεποίθηση βασιζόμενη σε αυτούς. Ήταν εκεί για δεκαετίες και δεν την απογοήτευσαν ποτέ», αναφέρει το δημοσίευμα της Daily Beast.

πηγή: ieidiseis.gr