Επικαιρότητα:

Διέρρευσαν τα τραγικά νέα: Αυτή είναι η μορφή καρκίνου που πάσχει η Κέιτ Μίντλετον, παγκόσμια Θλίψη

05 Ιουν. 2024 - 12:51 | Συμβαίνει γύρω μας
Διέρρευσαν τα τραγικά νέα: Αυτή είναι η μορφή καρκίνου που πάσχει η Κέιτ Μίντλετον, παγκόσμια Θλίψη

Η αποκάλυψη της Κέιτ Μίντλετον ότι πάσχει από καρκίνο έχει προκαλέσει σοκ σε παγκόσμιο επίπεδο, ειδικά μετά την πρόσφατη είδηση ότι αντιμετωπίζει τον ίδιο αγώνα και ο Βασιλιάς Κάρολος.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας έχει ήδη ξεκινήσει προληπτική χημειοθεραπεία, όμως το είδος του καρκίνου που την επηρεάζει παραμένει άγνωστο, καθώς το Παλάτι δεν έχει δημοσιοποιήσει περαιτέρω λεπτομέρειες.

Σοκ από την Ανακοίνωση Καρκίνου της Κέιτ Μίντλετον
Η έλλειψη συγκεκριμένων πληροφοριών έχει οδηγήσει σε αναζωπύρωση των εικασιών σχετικά με την υγεία της. Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο δημοσιογράφος Marc Roche στο περιοδικό Gala, επικαλέστηκε μια πηγή που φαίνεται να γνωρίζει περισσότερα στοιχεία για την ακριβή διάγνωση της πριγκίπισσας, προσθέτοντας ένα ακόμη στοιχείο στο δημόσιο διάλογο για το θέμα.

«Σύμφωνα με καλά πληροφορημένη πηγή, όλα δείχνουν ότι υποβλήθηκε σε υστερεκτομή και ότι πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου. Όπως εξήγησε, η πριγκίπισσα της Ουαλίας υποβάλλεται σε προληπτική χημειοθεραπεία, η οποία μπορεί να γίνεται στο σπίτι, χωρίς να χρειάζεται να πηγαίνει στο νοσοκομείο», είπε.

 «Ήταν τρομερό σοκ», είπε κάποιος στο PEOPLE. «Ο κύκλος όσων το γνώριζαν ήταν πολύ στενός» προσθέτει ένας πρώην βοηθός του παλατιού.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας είχε δώσει από την πρώτη στιγμή προτεραιότητα στην υγεία και την ευημερία της, αλλά δεν ήταν σε πλήρη απομόνωση. Τόσο αυτή όσο και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, έχουν εμφανιστεί σε αθλητικές εκδηλώσεις και μαθήματα των παιδιών τους τις τελευταίες εβδομάδες. Στις 16 Μαρτίου, το ζευγάρι φωτογραφήθηκε να τρέχει μαζί στο Windsor’s Farm Shop.

 
 Πότε θα επιστρέψει η Κέιτ Μίντλετον

Τέλος, σημείωσε πως η πριγκίπισσα της Ουαλίας θα επιστρέψει στις υποχρεώσεις μάλλον το καλοκαίρι. «Γίνεται λόγος για τον Ιούνιο/Ιούλιο, ίσως στις βασιλικές ιπποδρομίες στο Άσκοτ.

 Γνωρίζοντας την επιθυμία της να δείχνει πάντα στα καλύτερά της, θα επιστρέψει όταν θα έχει αναρρώσει πλήρως. Ένα πράγμα είναι σίγουρο: δεν πρέπει να περιμένουμε νέο δελτίο Τύπου. Δεν θα υπάρξει καμία περαιτέρω επικοινωνία σχετικά με την κατάσταση της υγείας της»

newsitamea.