Πένυ Σκάρου: Συγκλονίζει με τις αποκαλύψεις από το ατύχημα που της κόστισε το πόδι της

25 Νοε 2015 - 08:53 | Show Biz
Πένυ Σκάρου: Συγκλονίζει με τις αποκαλύψεις από το ατύχημα που της κόστισε το πόδι της

Η Πέννυ Σκάρου βρέθηκε στο πλατό της Αννίτας Πάνιας για να ευχαριστήσει τον φύλακα άγγελο της που ήταν δίπλα της όλο αυτό το διάστημα, την αδελφή της. Η τραγουδίστρια περιέγραψε στην εκπομπή «Parole» τις δύσκολες στιγμές που πέρασε και αποκάλυψε λεπτομέρειες του ατυχήματος που λίγο έλειψε να της κοστίσει τη ζωή της.

«Πήγε να πάρει ο σεκιούριτι το παπούτσι μου και ήταν μέσα το πόδι και το υπόλοιπο έσκασε σε μια κολόνα μετά, αφού μου κόπηκε. Είχα αισθήσεις αλλά ο ψυχολόγος μου είπε ότι έπαθα μετατραυματικό σοκ. Που σημαίνει ότι οργανισμός σου δεν μπορεί να αντέξει να βλέπεις το πόδι σου εκεί και το υπόλοιπο... που σημαίνει ότι διαγράφηκε από τη μνήμη.» λέει η τραγουδίστρια που εκείνο το βράδυ επέστρεφε από τη δουλειά της.

«Εγώ έχασα τον έλεγχο και έπεσα σε μια κολόνα. Από τον πόνο προφανώς γιατί ήταν σα να σου κόβουν με μπαλτά. Το είχα αυτό τον πόνο και έκανα τρεις μήνες θεραπεία για να το ξεπεράσω.

Το πιο σοκαριστικό ήταν πως ήμουν 45 λεπτά στο δρόμο, που κανονικά στα 5 λεπτά θα έπρεπε να είχα πεθάνει. Αλλά για καλή μου τύχη είχε λιώσει το γόνατο και κράταγε και επίσης λόγω του οργανισμού μου, έχω πολύ δυνατή κράση» προσθέτει η Πέννυ Σκάρου.