6 τάσεις του τζιν που πρέπει να ξέρεις γι' αυτό το φθινόπωρο

24 Σεπ. 2016 - 08:46 | Γυναίκα
6 τάσεις του τζιν που πρέπει να ξέρεις γι' αυτό το φθινόπωρο

Αναμφίβολα, ένα τζιν παντελόνι ή jacket υπάρχει στην ντουλάπα της καθεμιάς, καθώς με πολύ μικρές παρεμβάσεις και με έμφαση στα αξεσουάρ, μπορεί να σε βγάλει ασπροπρόσωπη όλη την ημέρα, από το γραφείο μέχρι και το ποτό με τις φίλες το βράδυ.

Ακόμα όμως και αυτό ο all time classic φίλος της γκαρνταρόμπας σου ακολουθεί διαφορετικές τάσεις από σεζόν σε σεζόν, οπότε δες ποιες είναι αυτές του φετινού φθινοπώρου, για να είσαι ενημερωμένη όταν βγεις για τα εποχιακά σου ψώνια.

1) Ρεβέρ με κρόσια

Ιδανικά, συνδύασέ το με μυτερές γόβες και clutch bag, για να έχεις ένα εξαιρετικά θηλυκό αποτέλεσμα.

 

 

2) Cropped jeans

Η τάση αυτή μονοπωλεί το ενδιαφέρον εδώ και τουλάχιστον δύο σεζόν και απ' ό,τι φαίνεται, θα αργήσει να μας αποχαιρετίσει.

 

 

3) Σκίσιμο στα γόνατα (και μόνο)

Το σκισμένο τζιν μπορεί να ΜΗΝ είναι πρόχειρο, αν το σκίσιμο περιορίζεται στα γόνατα και συνδυάζεται με ψηλοτάκουνα κι ένα top αρκούντως "θηλυκό".

 

 

4) Φαρδιά καμπάνα

Κι όταν λέμε φαρδιά, εννοούμε τόσο ώστε να μην κολλάει στο μηρό και να μη θυμίζει την κλασική καμπάνα που ανοίγει ξαφνικά από το γόνατο και κάτω. Έτσι, θα έχεις ένα πιο "επαγγελματικό" look το οποίο δείχνει ιδανικό με ψηλοτάκουνα.

 

 

5) Μακρύ jacket

Αν αγαπάς το γνωστό τζιν jacket σου, τότε θα λατρέψεις αυτή την εκδοχή του. Είναι ό,τι καλύτερο να το συνδυάσεις με total black σύνολο και τακούνια.

 

 

6) Ψηλόμεσο σε ίσια γραμμή

Αν σου κάνει το παλιό Lee της μητέρας σου, ακόμα καλύτερα. Προτίμησε να φορέσεις το top ή το πουκάμισό σου μέσα από το παντελόνι, ώστε να αναδείξεις τη μέση σου.