Επικαιρότητα:

Τα πέντε σημάδια που αποκαλύπτουν ότι είναι ερωτευμένος μαζί σου!

08 Οκτ. 2016 - 11:55 | Γυναίκα
Τα πέντε σημάδια που αποκαλύπτουν ότι είναι ερωτευμένος μαζί σου!

Η αλήθεια είναι ότι δεν συγκαταλέγεται ανάμεσα στα μεγαλύτερα προσόντα των αντρών το να εκφράζουν τις σκέψεις και τα συναισθήματα τους. Είναι και λιγότερο εκδηλωτικοί από εμάς, δεν μιλούν πολύ, προτιμούν να είναι πιο πρακτικοί…Από την άλλη, εμείς δεν τους καταλαβαίνουμε που δεν τους καταλαβαίνουμε τις καλές μέρες, αν είμαστε και στη δεινή θέση ανασφάλειας να γουστάρουμε και κάποιον, τότε λυσσάμε να καταλάβουμε αν είναι ερωτευμένος μαζί μας ή όχι. Αλλά(!) μάταια!…

Επειδή αν περιμένεις να στο πει αυτός, θα γεράσεις με αυτή την αγωνία, έρχομαι εγώ να σου αποκαλύψω μερικά πράγματα που μοιράστηκαν μαζί μου οι αγαπημένοι άντρες φίλοι μου και εμένα –τουλάχιστον έως τώρα- μου έχουν φανεί πάρα πολύ χρήσιμα!

  • Σου στέλνει χαζά μηνύματα.

 

Όσο πιο χαζά είναι τα μηνύματα που σου στέλνει, όσο περισσότερο δεν έχει κανένα απολύτως λόγο να στα στείλει, όσο το περιεχόμενο τους δεν λέει τίποτα σημαντικό ή συγκεκριμένο, τόσο καλύτερα είναι τα νέα για σένα αγαπημένη! Ο άντρας αυτός όχι απλώς σε σκέφτεται, αλλά δεν έχει και κανένα πρόβλημα να στο δείξει για να το ξέρεις!

 

  • Σου τηλεφωνεί συνεχώς.

 

Υπάρχουν τρεις βασικοί λόγοι που μπορούν να κάνουν έναν άντρα να σηκώσει το ακουστικό του τηλεφώνου του:

 

  • Η δουλειά.
  • Μια έκτακτη ανάγκη.
  • Η επιθυμία να ακούσει τη φωνή κάποιου.

 

Ναι, ναι…τη δική σου τη φωνή στην προκειμένη περίπτωση! Μην υποτιμάς τη σπουδαιότητα αυτής της επικοινωνιακής χειρονομίας γιατί είναι η πρώτη που θα σου δείξει και ότι το πράγμα δεν πάει καλά μεταξύ σας όταν αρχίσουν οι αναπάντητες, τα δεν έχω σήμα, έπεσε η μπαταρία κτλπ.

 

  • Δεν παίρνει πολλά μηνύματα από άλλους αποστολείς.

 

Υπάρχει το εξής απλό φαινόμενο: οι γυναίκες στέλνουμε μηνύματα –λυσσάμε μην σου πω κιόλας- σε άντρες που μας απαντούν. Μπορεί να μην μας απαντούν σε κάθε μήνυμα, αλλά τελικά κάτι μας απαντούν. Αν ο καλός σου, λοιπόν, ήταν πριν εργένης και το κινητό του τα βράδια έπαιρνε φωτιά από διάφορες «προσκλήσεις», το ότι τώρα τα μηνύματα που λαμβάνει είναι σχεδόν πάντα από εσένα και τους φίλους του είναι σαφής ένδειξη ότι σε όλες τις υπόλοιπες δεν έχει απαντήσει και έτσι έχουν παραιτηθεί και τα κορίτσια αυτά από το να του στέλνουν. Δηλαδή ο άνθρωπος ούτε το παίζει ελεύθερος και ωραίος, ούτε φροντίζει να διατηρεί τις «καβάτζες » του. Δηλαδή; Γιούπι!

 

  • Σε ρωτάει τη γνώμη σου για δικά του θέματα.

 

Όταν λέμε για δικά του θέματα εννοούμε από το πώς να χειριστεί ένα θέμα με κάποιον συνάδελφο στη δουλειά μέχρι το τι να φορέσει στο γάμο του κολλητού του. Γενικά,  όχι μόνο σου μιλάει για ό,τι τον απασχολεί –ανεξάρτητα από το πόσο σημαντικό είναι – αλλά σε συμβουλεύεται κιόλας.

 

  • Τρώει πολύ δούλεμα από τους κολλητούς του.

 

Το να ακούς τους κολλητούς του να τον πειράζουν και να του κάνουν πλάκα σε σχέση με εσάς είναι μια πολύ σοβαρή ένδειξη, αφού δεν υπάρχει κανένας άλλος σε αυτή τη γη που να ξέρει τον αγαπημένο σου καλύτερα από τα «παιδιά». Ακόμα και αν τα πειράγματα τους είναι κάπως πολύ αντρικά και χοντροκομμένα, στην πραγματικότητα το σημαντικό είναι ότι το αγόρι σου τους έχεις μιλήσει για εσάς και οι φίλοι του «πιάνουν» στα λόγια και τη συμπεριφορά του κάποιες μικρές αλλαγές που εσύ μπορεί να μην τις υποψιάζεσαι καν, αλλά που στην «αντρο-γλώσσα» ερμηνεύονται ως έρωτας.
Για ακόμη μία φορά μοιράστηκα μαζί σου τη σοφία – λέμε τώρα! – που με πολύ αλκοόλ και πολύ ξενύχτι αποκόμισα από κουβέντες μου με αγόρια, και τώρα είναι στο χέρι σου να την χρησιμοποιήσεις για το κοινό καλό: για τη σχεσούλα σας δηλαδή!