Επικαιρότητα:

Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 19 Οκτωβρίου

19 Οκτ. 2016 - 05:44 | Ζώδια
Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 19 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ: Κρατήστε χαμηλούς τόνους και δώστε την εξήγηση που χρειάζεται για να διευκρινίσετε πώς ακριβώς έχουν τα πράγματα. Κατά τη διάρκεια της μέρας θα συναντήσετε μερικές δυσκολίες στις κοινωνικές σας σχέσεις, λόγω της συμπεριφοράς σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Γίνετε λίγο αυθόρμητοι στις συναναστροφές σας για να μπορούν και οι άλλοι να σας πλησιάζουν ευκολότερα. Εχετε αρκετά καλά στοιχεία, αλλά το κακό είναι ότι δεν ξέρετε πώς να τα εξωτερικεύσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Επειδή έχετε την τάση να μεγαλοποιείτε τα πράγματα και ο φόβος δεν είναι καλός σύμβουλος, προνοήστε και κάντε ένα τσεκάπ για να βεβαιωθείτε ότι πράγματι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο οικονομικός τομέας χρειάζεται προσοχή, γιατί οι ανάγκες σας έχουν μεγαλώσει και θα χρειαστείτε περισσότερα χρήματα από όσα υπολογίζατε. Μην ενεργείτε παρορμητικά ή κάτω από συνθήκες θυμού και αγανάκτησης, για να μην το μετανιώσετε αργότερα.

ΛΕΩΝ: Θα έχετε ορισμένες ευχάριστες εμπειρίες μέσα στη σχέση σας, που θα γίνουν η αιτία να κάνετε καινούργια όνειρα χωρίς να υποστείτε αυτήν τη φορά απογοητεύσεις. Μην ανοίξετε πόλεμο ενώ έχετε στα χέρια σας τα σωστά όπλα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Το νέο πρόσωπο που εσείς θα επιλέξετε να μπει στη ζωή σας θα σας υποχρεώσει να γίνετε πιο κοινωνικοί και, είτε το θέλετε είτε όχι, θα διακινδυνεύσετε την ηρεμία και την ησυχία σας για χάρη ερωτικών συγκινήσεων.

ΖΥΓΟΣ: Φροντίστε να ξεκαθαρίσετε άμεσα εκκρεμότητες του παρελθόντος και να απαλλαγείτε από παλιούς λογαριασμούς. Αφήστε στην άκρη τα παράπονα και λύστε τα προβλήματά σας με διάλογο. Μπορείτε να διορθώσετε την κατάσταση και να στηρίξετε τη σχέση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εξοπλίστε τον οργανισμό σας με βιταμίνες για να ισορροπήσετε και προσαρμόστε τη διατροφή σας. Οσο γρήγορη λύση και αν είναι το έτοιμο φαγητό, αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να τρώτε πιο υγιεινά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Είναι δύσκολο να βρείτε το δίκιο σας σε χώρους που δεν είναι ιδιαίτερα φιλικοί μαζί σας, αλλά δεν πρέπει να αποθαρρύνεστε. Αντίθετα, κινηθείτε μεθοδικά, ειδικά όταν βρίσκεστε αντιμέτωποι με δυσκολίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Για να μη νιώθετε ότι είστε μονίμως πάνω σε ένα τεντωμένο σχοινί, εξετάστε τα προβλήματά σας συνδυάζοντας λογική και συναίσθημα και όχι βλέποντάς τα πότε με τον έναν τρόπο και πότε με τον άλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οπως με τις σχέσεις σας, έτσι και με τα επαγγελματικά σας η ηρεμία είναι απαραίτητη. Μην αντιδράτε και αλλάζετε το πρόγραμμά σας όταν κάποιοι από τους συνεργάτες σας σάς απογοητεύουν.

ΙΧΘΥΕΣ: Εχετε την τύχη με το μέρος σας και καταφέρνετε να καλύπτετε τις ανάγκες σας ή να βρίσκετε τη λύση έστω και την τελευταία στιγμή. Ομως, αναγνωρίστε σε ποια σημεία είστε υπερβολικοί για να σταματήσετε να στερείτε στον εαυτό σας την ουσία της ζωής.