Επικαιρότητα:

Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 24 Οκτωβρίου

24 Οκτ. 2016 - 07:31 | Ζώδια
Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 24 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ: Χρώμα στη ζωή σας θα δώσουν οι νέες σας δραστηριότητες, αλλά και οι προσωπικές αναζητήσεις σας. Ενδιαφερθείτε για το σήμερα αποφεύγοντας λάθη του παρελθόντος. Με αισιοδοξία και δημιουργική φαντασία θα δείτε τα όνειρά σας να γίνονται πραγματικότητα.

ΤΑΥΡΟΣ: Πρέπει να απαλλαχτείτε από συναισθηματικές και οικονομικές δυσκολίες και να μην εξαρτιέστε πλέον από δύστροπους ανθρώπους που δεν έχουν να σας προσφέρουν τίποτα. Οι προσπάθειές σας θα αξιολογηθούν και θα εκτιμηθούν, αν έχετε υπομονή.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στη ζωή σας έχουν να σας προσφέρουν παράλληλα πολλές νέες γνωριμίες, οι περισσότερες από τις οποίες θα σας βοηθήσουν μελλοντικά. Διατηρήστε σε καλό επίπεδο τις σχέσεις σας με τους συνεργάτες σας και με άτομα κύρους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κλείστε επαγγελματικές εκκρεμότητες που έχετε, ώστε να προχωρήσετε στην ανανέωση της αισθηματικής σας ζωής χωρίς να σας αποσπούν διάφορα προβλήματα. Μην περιμένετε πράγματα από κάποιον που λέει πολλά χωρίς ποτέ να τεκμηριώνει τίποτα.

ΛΕΩΝ: Οι αποφάσεις που θα πάρετε τώρα θα σας επηρεάζουν μακροπρόθεσμα, αλλά να θυμάστε ότι θέματα αισθηματικά, οικονομικά και καριέρας θα έχουν τον πρώτο ρόλο. Φροντίστε να είστε πιο προσεκτικοί και αποφύγετε τις περιττές σπατάλες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι εξελίξεις στον επαγγελματικού τομέα θα είναι πιο ικανοποιητικές από ό,τι περιμένατε. Μια νέα γνωριμία θα σας βοηθήσει να ξεκολλήσετε από το παρελθόν. Ενημερωθείτε για όλα τα δεδομένα των υποθέσεών σας πριν καταλήξετε σε αποφάσεις.

ΖΥΓΟΣ: Τα οικονομικά προβλήματα αρχίζουν να βρίσκουν λύσεις και σταδιακά βελτιώνονται. Πολλά πρόκειται να αλλάξουν, ενώ άνθρωποι ακατάλληλοι θα φύγουν από τη ζωή σας. Επιβάλλεται οι αισθηματικές σας επιλογές να συμβαδίζουν με αυτές της καρδιάς σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι καινούργιοι στόχοι σας θα αποτελέσουν την αρχή για να υποχωρήσουν οι δυσκολίες στον επαγγελματικό τομέα σας. Οι κοινωνικές επαφές σας εξελίσσονται και πολλαπλασιάζονται. Μην αφήσετε την ημέρα να τελειώσει χωρίς να εκμεταλλευτείτε τις καταστάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα βοηθηθείτε σημαντικά από φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Φροντίστε να είστε σταθεροί στον χαρακτήρα και στις απόψεις σας, αλλά και πιο θαρραλέοι στις καινοτομίες. Κρατηθείτε μακριά από τα παιχνίδια κάποιων που θέλουν να σας χρησιμοποιήσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ηρεμείτε ύστερα από αρκετό διάστημα, αφού ξεπερνιούνται οι διαφωνίες και οι εντάσεις που σημειώνονταν στον επαγγελματικό και τον οικογενειακό χώρο, αλλά θα κουραστείτε να διατηρήσετε μια συγκεκριμένη τακτική στη διαχείριση των οικονομικών σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Βάλτε προτεραιότητα σε αυτά που πρέπει να γίνουν άμεσα και μη χάνετε την αισιοδοξία σας σε τυχόν αναποδιές. Οι ευκαιρίες που θα υπάρξουν θα σας βοηθήσουν να βάλετε σε τάξη τη ζωή σας. Μην επιτρέπετε απαισιόδοξες σκέψεις να σας οδηγούν σε αδιέξοδα.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι εναλλαγές θα είναι τόσες που αποκλείεται να πλήξετε. Επωφεληθείτε από τις συγκυρίες και διορθώστε όλα τα κακώς κείμενα που υπάρχουν και έχουν καταλάβει αρκετό χώρο στη ζωή σας. Βρείτε χρόνο για να διασκεδάσετε και μην κλείνεστε στον εαυτό σας.