Επικαιρότητα:

Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 27 Οκτωβρίου

27 Οκτ. 2016 - 08:49 | Ζώδια
Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 27 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ: Επιβάλλεται να αλλάξετε τακτική και θα υπάρξουν σήμερα αρκετές ευκαιρίες να αντικαταστήσετε τα σχέδιά σας, ακόμα και συνεργάτες, στον επαγγελματικό χώρο σας. Φροντίστε να είστε ρεαλιστές, όταν χρειάζεται να πάρετε θέση σε δύσκολες καταστάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Κρίση φαίνεται πως θα περάσει ο αισθηματικός τομέας, καθώς μια σχέση θα πάρει τέλος, ενώ επαγγελματικά προβλήματα που σας ταλαιπωρούν από χρόνια αναζωπυρώνονται. Καλό θα ήταν να μη δείχνετε στους γύρω σας τη σκληρή πλευρά του χαρακτήρα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που θα σας προσφέρει η σημερινή μέρα προς όλες τις κατευθύνσεις, αναδεικνύοντας περισσότερο τα θετικά στοιχεία. Κοντρολάρετε τη διάθεσή σας για να μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τις δυνατότητές σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τα εμπόδια μπορεί να υπάρχουν, αλλά η δύναμή σας είναι αρκετή για να τα ανατρέψει και να σας βγάλει νικητές. Σεβαστείτε τις συνεργασίες σας και το χρήμα. Πρέπει να δηλώσετε ξεκάθαρα τα όριά σας και τους σκοπούς σας απέναντι στα γεγονότα.

ΛΕΩΝ: Μετριάστε την καταναλωτική μανία σας και μην παρασύρεστε από επιφανειακές εκτιμήσεις. Κάντε πιο προσεκτικό παιχνίδι στις κοινωνικές συναναστροφές σας, αλλάζοντας τακτική. Αφήστε ήσυχους τους συνεργάτες σας και μην ανακατεύεστε στα δικά τους θέματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αποφύγετε κόντρες με συνεργάτες και άτομα κύρους. Δυνατότητες και ευκαιρίες υπάρχουν σε όλα τα επίπεδα, αλλά απαραίτητη προϋπόθεση είναι οι σωστές κινήσεις. Κάντε μια προσπάθεια να δείξετε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στις προσωπικές σας σχέσεις.

ΖΥΓΟΣ: Επανεξετάστε κάποιο σοβαρό σχέδιο που αφορά μια συνεργασία σας και επιστρατεύστε τη διπλωματία σας στον χώρο της εργασίας σας. Μην είστε συνέχεια επιθετικοί και πιεστικοί με τον σύντροφό σας. Είναι αρκετά κουρασμένος για να τον παιδεύετε κι εσείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ασχοληθείτε με την περιφρούρηση των περιουσιακών σας στοιχείων και των οικογενειακών θεμάτων σας. Στη συνέχεια δώστε χρόνο στην κοινωνική σας ζωή. Φανείτε προσεκτικοί σε ό,τι λέτε για τους φίλους σας ή για τα πολύ κοντινά σας πρόσωπα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην αποθαρρύνεστε, γιατί έχετε πολλά ατού και μπορείτε να είστε ανάμεσα στους νικητές. Η υπερβάλλουσα ευαισθησία και η εσωστρέφεια δεν είναι καλά όπλα για τον αγώνα σας. Βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ξεκαθαρίστε ασάφειες στις σχέσεις και τα αισθηματικά σας, και δείξτε μεγαλύτερη αποφασιστικότητα στην επαγγελματική σας ζωή, χωρίς να ξεχνάτε να είστε ειλικρινείς. Τακτοποιήστε εκκρεμότητες και εστιάστε την προσοχή σας σε μια συγκεκριμένη υπόθεση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Υπάρχουν πολλά μαζεμένα θέματα για να συσσωρεύετε κι άλλα μέσα σας. Δεν είναι κακό να ζητήσετε τη βοήθεια ή τη στήριξη ατόμων που είναι πρόθυμα να σας τη δώσουν. Αποφύγετε να επαναλάβετε λάθη του παρελθόντος και τολμήστε αλλαγές.

ΙΧΘΥΕΣ: Μην κάνετε επιπόλαιες κινήσεις και θα έχετε κάθε λόγο να προσδοκάτε το καλύτερο. Κολακέψτε λίγο τους γύρω σας, αντί να τους υπογραμμίζετε λάθη και ελλείψεις. Μην επιβαρύνεστε με επιπρόσθετες ευθύνες άλλων, αφού ακόμα δεν έχετε αναλάβει τις δικές σας.