Τι λένε τα ζώδια για την σημερινή μέρα;

31 Οκτ. 2016 - 09:09 | Ζώδια
Τι λένε τα ζώδια για την σημερινή μέρα;

ΚΡΙΟΣ: Είστε από τα άτομα που ξέρουν πώς να μετατρέπουν τα πάντα σε πάθος, αλλά τον τελευταίο καιρό προσπαθείτε να το έχετε κρυμμένο. Η μαγεία θα συνεχιστεί και για εσάς που είστε δεσμευμένοι. Εκτιμήστε σωστά τις προτεραιότητές σας για να αποφύγετε τις απότομες αντιδράσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Ο έντονος ερωτισμός σας θα περιορίσει αισθητά τον ρομαντισμό σας, αλλά να είστε σίγουροι ότι ο σύντροφός σας θα το εκτιμήσει δεόντως. Ο διάλογος θα είναι πιο ζωντανός, ακόμα και στις πιο ιδιαίτερες στιγμές σας, βοηθώντας σας να απελευθερωθείτε από τα άγχη σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εμπλουτίστε τη σχέση σας με φαντασιώσεις, που θα αρέσουν και στους δύο σας. Ανανεωθείτε και τολμήστε να δώσετε και να πάρετε απλόχερα. Οι κοινοί στόχοι θα ενδυναμώσουν αυτό που ήδη υπάρχει στη σχέση σας, ενώ θα συνεχιστεί η αίσθηση του «μαζί».

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι αστείρευτες ιδέες σας θα σας κάνουν ακαταμάχητους, αλλά οι υπεκφυγές ορισμένων θα σας κουράσουν και ίσως αλλάξετε τακτική. Επαναφέρετε την ισορροπία στη σχέση με τον σύντροφό σας με ένα ουσιαστικό διάλογο.

ΛΕΩΝ: Ξαναβρείτε τον εαυτό σας με αυτά που σας προτείνει το έτερόν σας ήμισυ να κάνετε μαζί. Προσπαθήστε να μην ξεσπάτε σε λάθος στιγμές, βγάζοντας από μέσα σας τον θυμό σας από παλιές καταστάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ισως χρειαστεί να επέμβετε δυναμικά σε ό,τι καθυστερεί από υπαιτιότητα άλλων. Οι περιορισμοί που βάζετε δίνουν την εντύπωση ότι δεν είστε θετικοί. Μην αναμειχθείτε σε σχόλια, ειδικά για ανθρώπους που δεν είναι παρόντες.

ΖΥΓΟΣ: Η τυπικότητα του συντρόφου σας μπορεί να σας εκνευρίζει, αλλά σας παρέχει ασφάλεια. Δείτε την καθημερινότητα πρακτικά και μη δυσανασχετείτε από τώρα, επειδή έχετε ελάχιστο ελεύθερο χρόνο. Μοιραστείτε όνειρα και σχέδια με ένα πολύ δικό σας πρόσωπο, που σας αγαπάει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο δυναμισμός και τα αποθέματα ενέργειας που έχετε συγκεντρώσει θα σας βοηθήσουν να τονώσετε την ψυχική αλλά και την ερωτική σας διάθεση. Βελτιώστε τις συνθήκες εργασίας σας, ξεκινώντας από αλλαγές στον χώρο σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αφήστε την αποφασιστικότητά σας να γίνει αντιληπτή από τα άτομα που σας συναναστρέφονται, εντυπωσιάστε τα και πετύχετε ευκολότερα τους στόχους σας. Κάποιες από τις ανακατατάξεις στον επαγγελματικό τομέα θα σας βγάλουν κερδισμένους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πρέπει να κλείσετε πληγές που μειώνουν τα εισοδήματά σας, προτού αυξηθούν, εκτός από τα έξοδά σας, το άγχος και οι ανασφάλειές σας. Περιορίστε την ανάγκη σας για μεγάλες αγορές, εφόσον δεν έχετε ακόμα τακτοποιήσει τις οικονομικές σας υποχρεώσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αυξάνονται οι ευαισθησίες σας και θα είστε πιο επιεικείς στα προβλήματα των άλλων, ενώ θα έχετε όλη την καλή διάθεση να τους βοηθήσετε και να τους στηρίξετε. Συναισθηματικές επαφές και συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα θα σας χαρίσουν ευχάριστες στιγμές.

ΙΧΘΥΕΣ: Η καθημερινότητά σας έχει πολλά να σας δώσει, που θα σας εκπλήξουν, ενώ δεν αποκλείεται να αναπτυχθεί και ένα νέο ειδύλλιο, που θα σας κάνει να νιώσετε πρωτόγνωρα συναισθήματα. Χαλαρώστε και διασκεδάστε, γιατί ύστερα από τόση δουλειά το δικαιούστε.