Επικαιρότητα:

Τα ζώδια της εβδομάδας

06 Νοε 2016 - 18:06 | Ζώδια
Τα ζώδια της εβδομάδας

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας πιθανότατα εστιάζεις: στα οικονομικά και στις υποχρεώσεις, αλλά και σε οτιδήποτε σου δημιουργεί ανασφάλεια, άρα έχεις την ανάγκη να το θέσεις υπό έλεγχο.

Έχεις τύχη στα χρήματα / συναισθηματικά ζητήματα ή / και ηθική δικαίωση: αν γεννήθηκες μετά τις 12/4. Οτιδήποτε σχετίζεται με σπουδές, ταξίδια, νομικά ζητήματα, συμβόλαια μπορεί να φέρει επιτυχία. 

Με τον Άρη στον Υδροχόο από την Τετάρτη μπορείς να: συμμετέχεις σε συλλογικές δραστηριότητες, να επιδείξεις πρωτοτυπία και να βγάλεις προς τα έξω το ηγετικό και δημιουργικό σου προφίλ, αρκεί να μην προκαλείς με τη συμπεριφορά σου.

Ερμής στον Τοξότη από το Σαββατοκύριακο: αρχίζεις να βλέπεις κάθε κατάσταση από τη θετική της πλευρά και να αντιμετωπίζεις τα τυχόν προβλήματα σαν προκλήσεις – ευκαιρίες για εξέλιξη. Επιλύεις ευκολότερα παρεξηγήσεις του παρελθόντος και νιώθεις καλύτερα, αν γεννήθηκες στις 20-21-22-23/3.

 

Ταύρος

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας πιθανότατα εστιάζεις: στις σημαντικές προσωπικές σχέσεις και στις επαγγελματικές συνεργασίες.

Με τον Άρη στον Υδροχόο από την Τετάρτη μπορείς να: επιδείξεις μεγάλη αγωνιστικότητα και στρατηγική προσπαθώντας για το καλύτερο, τόσο στην καριέρα, όσο και σε οποιονδήποτε κυρίαρχο για εσένα τομέα ζωής. Προσπάθησε να αντιμετωπίσεις με αντοχή και στωικότητα οτιδήποτε δύσκολο, ειδικά αν γεννήθηκες κοντά στις 20/4. 

Αφροδίτη στον Αιγόκερω από το Σαββατοκύριακο: νιώθεις καλύτερα, τύχη κι αισιοδοξία είναι έννοιες που σε αφορούν και ξαναβλέπεις τη ζωή με φωτεινά χρώματα, ειδικά αν έχεις γενέθλια στις 20-21-22/4. Ανακούφιση και επιτυχία φέρνει η ευεργέτιδα, ειδικά σε σπουδές, νομικές υποθέσεις, συμβόλαια, ταξίδια, διαγωνισμούς, αναζήτηση ευκαιριών στο Εξωτερικό.

 

Δίδυμοι

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας πιθανότατα εστιάζεις: σε ζητήματα φυσικής κατάστασης ή στο κατοικίδιό σου και στις ανάγκες του ή σε εκκρεμότητες ρουτίνας ή στο να στηρίξεις οικείους που έχουν θέματα και σε χρειάζονται.

Έχεις τύχη στα χρήματα / συναισθηματικά ζητήματα ή / και ηθική δικαίωση: αν γεννήθηκες μετά τις 13/6. Σχέσεις, συνεργασίες και νομικές αντιδικίες φαίνονται να έχουν καλύτερες προοπτικές (εκτός εάν κάτι φέρνει εμπόδια αναιρώντας τον κανόνα από τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη)..

Με τον Άρη στον Υδροχόο από την Τετάρτη μπορείς να: προχωρήσεις με επίκεντρο τα όνειρά σου με περισσότερη αισιοδοξία και πίστη, με δυναμισμό και ενθουσιασμό που ανοίγουν επιτυχώς τους ορίζοντές σου, ειδικά αν γεννήθηκες στις 21-22-23-24/5.

Ερμής στον Τοξότη από το Σαββατοκύριακο: η πολιτισμένη, καλοπροαίρετη συζήτηση, πάντα με γνώμονα τις κοινά αποδεκτές λύσεις και τη χρυσή τομή φέρνει θετικές εξελίξεις, τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα προσωπικά σου, αν γεννήθηκες στις 21-22-23/5.

 

Καρκίνος

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας πιθανότατα εστιάζεις: στα παιδιά ή στον έρωτα ή στις επιχειρήσεις ή στις τέχνες ή στην προβολή σου ή σε οτιδήποτε σε γεμίζει με χαρά και πληροί τις επιθυμίες σου.

Με τον Άρη στον Υδροχόο από την Τετάρτη: διαχειρίσου με μαεστρία τα οικονομικά ζητήματα, διότι τα έξοδα πληθαίνουν!  

Αφροδίτη στον Αιγόκερω από το Σαββατοκύριακο: τουλάχιστον για εσένα που γεννήθηκες στις 21-22-23/6, η ευεργέτιδα υπόσχεται καλύτερες ημέρες στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών (εκτός εάν κάτι φέρνει εμπόδια αναιρώντας τον κανόνα από τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη).

 Ερμής στο Σκορπιό έως το Σαββατοκύριακο: επικοινωνιακά κερδίζεις, διότι εκπέμπεις αισιοδοξία και μπορείς να φέρεις τους ανθρώπους που επιθυμείς πιο κοντά σου, ειδικά αν έχεις γεννηθεί μετά τις 14/7. 

 

Λέων

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας πιθανότατα εστιάζεις: σε θέματα σπιτιού, οικογένειας, ακινήτων, αλλά και στα βαθύτερα ψυχολογικά σου αιτήματα.

Έχεις τύχη στα χρήματα / συναισθηματικά ζητήματα ή / και ηθική δικαίωση: αν γεννήθηκες μετά τις 15/8, συνεπώς μπορείς να διεκδικήσεις τη χαρά από όπου πραγματικά επιθυμείς και να χαμογελάσεις πραγματικά εξ’ αφορμής εξελίξεων που σχετίζονται με τον έρωτα, τις επιχειρήσεις, τις τέχνες, την προβολή σου ή τα παιδιά.

Με τον Άρη στον Υδροχόο από την Τετάρτη: καλό είναι να προσπαθείς συστηματικά να αποφεύγεις την προβολή (ψυχολογικά μιλώντας), δηλαδή την τάση σου να προβάλλεις- αποδίδεις στον απέναντί σου επιθετικά κίνητρα, επειδή εσύ μέσα σου αισθάνεσαι φορτικά. Συνεπώς επίδειξε υπομονή και στωικότητα, τόσο στις επαγγελματικές σχέσεις, όσο και στις προσωπικές συνεργασίες. 

Ερμής στον Τοξότη από το Σαββατοκύριακο: τουλάχιστον για εσένα που γεννήθηκες έως τις 25/7 τα νέα είναι αισιόδοξα, καθώς εκπέμπεις θετικά μηνύματα προς τους ανθρώπους, άρα κερδίζεις στην επικοινωνία και μοιράζεσαι χαρά με αυτούς που επιθυμείς! 

 

Παρθένος

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας πιθανότατα εστιάζεις: σε δημόσιες σχέσεις, εμπορικές κι άλλες συναλλαγές, συναντήσεις-κουβέντες- προτάσεις- συμφωνίες, μετακινήσεις ή θέματα που αφορούν στο μεταφορικό σου μέσον ή στα αδέλφια / ξαδέλφια σου ή στο γειτονικό σου περιβάλλον.

Ερμής στο Σκορπιό έως το Σαββατοκύριακο: επικοινωνιακά κερδίζεις, ειδικά εφόσον γεννήθηκες μετά τις 14/9.

Με τον Άρη στον Αιγόκερω έως την Τετάρτη μπορείς να: υπολογίζεις στη νίκη σου σε κάθε «μάχη» που δίνεις για να κατακτήσεις κάτι (είτε στα προσωπικά είτε στα επαγγελματικά ζητήματα), ειδικά αν έχεις γενέθλια στις 20-21-22/9.

Αφροδίτη στον Αιγόκερω από το Σαββατοκύριακο: ο έρωτας, τα παιδιά, η επιχειρηματικότητα, αλλά και η ενασχόληση με τις τέχνες σου δίνουν περισσότερη χαρά, ενώ νιώθεις την τύχη και την αισιοδοξία πιο κοντά σου, τουλάχιστον αν έχεις γενέθλια στις 23-24-25/8. 

 

Ζυγός

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας πιθανότατα εστιάζεις: στα οικονομικά σου (έσοδα / έξοδα), αλλά και σε οτιδήποτε μπορείς να ιεραρχήσεις ορθότερα, ώστε να νιώσεις περισσότερη ασφάλεια και ικανοποίηση.

Μέχρι το Σαββατοκύριακο κι εφόσον γεννήθηκες μετά τις 16/10: μπορείς να επενδύσεις περισσότερο στις δημόσιες σχέσεις, στην επικοινωνία, στην επιμόρφωση, σε συναντήσεις που παράγουν κουβέντες- προτάσεις -συμφωνίες, αλλά και στην καλοπροαίρετη συζήτηση που φέρνει την επίλυση τυχόν παρεξηγήσεων του χθες. Επίσης, βελτίωση σχέσεων με αδέλφια / ξαδέλφια / περιβάλλον, αλλά και αγοραπωλησία μεταφορικού μέσου θα μπορούσαν να είναι στο μενού.

Με τον Άρη στον Υδροχόο από την Τετάρτη μπορείς να: προχωρήσεις με ορμή κι ενθουσιασμό σε νέες δημιουργικές κατακτήσεις (στον έρωτα, στις επιχειρήσεις, στις καλλιτεχνικές δραστηριότητες), ειδικά εφόσον έχεις γενέθλια μέχρι τις 26/9. Επίσης, έντονη, εποικοδομητική ενασχόληση με τα παιδιά είναι στο πρόγραμμα.

Ερμής στον Τοξότη από το Σαββατοκύριακο:  κερδίζεις σε επικοινωνίες / συναλλαγές πάσης φύσεως, τουλάχιστον αν γεννήθηκες στις 23-24-25/9. 

 

Σκορπιός

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας πιθανότατα εστιάζεις: σε οτιδήποτε θες να βάλεις σε πρώτη γραμμή και να προωθήσεις σαν προτεραιότητά σου.

Με τον Άρη στον Υδροχόο από την Τετάρτη: καλό είναι να αποφύγεις εντάσεις στο σπίτι / στην οικογένεια / με οικείους και να διαχειρίζεσαι με μαεστρία και στωικότητα κάθε αφορμή ψυχοσυναισθηματικής φόρτισης και τυχόν πιέσεις / αλλαγές στο σπίτι / στον προσωπικό σου χώρο (προς το παρόν αν γεννήθηκες στις 23-24-25-26/10).

Αφροδίτη στον Αιγόκερω από το Σαββατοκύριακο: (προς το παρόν αν έχεις γεννηθεί μέχρι και τις 25/10) μπορείς να επενδύσεις περισσότερο στις δημόσιες σχέσεις, στην επικοινωνία, στην επιμόρφωση, σε συναντήσεις που παράγουν κουβέντες- προτάσεις -συμφωνίες, αλλά και στην καλοπροαίρετη συζήτηση που φέρνει την επίλυση τυχόν παρεξηγήσεων του χθες. Επίσης, βελτίωση σχέσεων με αδέλφια / ξαδέλφια / περιβάλλον, αλλά και αγοραπωλησία μεταφορικού μέσου θα μπορούσαν να είναι στο μενού.

 

Τοξότης

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας πιθανότατα εστιάζεις: σε οτιδήποτε θες να προετοιμάσεις ή απαιτεί μοναχική, προσεκτική εργασία ή σε όποια κατάσταση σου δημιουργεί ανησυχία κι αισθάνεσαι πως πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα.

Έχεις τύχη στα χρήματα / συναισθηματικά ζητήματα ή / και ηθική δικαίωση και μαγνητίζεις καθετί θετικό, καθώς εκπέμπεις ακόμα περισσότερη γοητεία κι ομορφιά: κυρίως αν γεννήθηκες μετά τις 15/12 (εκτός εάν κάτι φέρνει εμπόδια αναιρώντας τον κανόνα από τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη).

Με τον Άρη στον Υδροχόο από την Τετάρτη: υπερδραστηριότητα / υπερένταση σε χαρακτηρίζει, την ίδια στιγμή όπου θα πρέπει να προσέξεις τον τρόπο εκφοράς του λόγου, αλλά και τη βιασύνη/ την επιπολαιότητα στο τιμόνι, έτσι ώστε ν’ αποφύγεις μικρές παρεξηγήσεις / «ζημιές». Λέμε ναι στο δυναμισμό, αλλά όχι στην επιθετική συμπεριφορά.

Ερμής στον Τοξότη από το Σαββατοκύριακο: περισσότερη επικοινωνία,  πολλές μετακινήσεις, αλλά και κυκλοθυμία είναι έννοιες που συνδέονται με αυτή η διέλευση για εσένα. Θεώρησε πιθανό να σε απασχολήσουν τα αδέλφια ή τα ξαδέλφια ή μια υπόθεση με το μεταφορικό σου μέσον ή μ’ ένα φιλικό (κοντά στη δική σου ηλικία) άτομο ή ένα έγγραφο. 

 

Αιγόκερως

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας πιθανότατα εστιάζεις: σ’ έναν καινούργιο / πρωτότυπο στόχο ή σε μια φιλία. Ανανέωση κι ευκαιρίες είναι στο πρόγραμμα μέσ’ από την εξωστρέφεια και την κοινωνικότητα που επιδεικνύεις, πολύ περισσότερο αν έχεις γενέθλια από τις 5/1 και μετά.

Με τον Άρη στον Υδροχόο από την Τετάρτη: πιθανότατα παρατηρείς μια αύξηση των εξόδων. Τουλάχιστον φαίνεται ότι βρίσκεις παράλληλα τρόπους ώστε να παράγεις τους πόρους που χρειάζεσαι!

Αφροδίτη στον Αιγόκερω από το Σαββατοκύριακο: τύχη στα χρήματα / συναισθηματικά ζητήματα ή / και ηθική δικαίωση σε συντροφεύουν. Μαγνητίζεις καθετί θετικό, καθώς εκπέμπεις ακόμα περισσότερη γοητεία κι ομορφιά, προς το παρόν αν γεννήθηκες έως τις 25/12. 

 

Υδροχόος

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας πιθανότατα εστιάζεις: σε υποχρεώσεις (κοινωνικές / επαγγελματικές / οικογενειακές). Προσπαθείς να κινηθείς με γνώμονα τη λογική και επιδεικνύεις αξιοθαύμαστη εγκράτεια!

Ευκαιρίες είναι στο μενού, τόσο στα συναισθηματικά ζητήματα, όσο και στις επαγγελματικές / πρακτικές σου επιδιώξεις: κυρίως για εσένα που έχεις γενέθλια μετά τις 12/2, αρκεί να είσαι κοινωνικός/ ή και να βρίσκεσαι με ανθρώπους – γνωστούς και φίλους- οι οποίοι θα μπορούσαν να παίξουν ρόλο- κλειδί. 

Με τον Άρη στον Υδροχόο από την Τετάρτη μπορείς να: ξεκινήσεις κάτι καινούργιο, να βάλεις σ’ εφαρμογή ένα σχέδιο / μια δραστηριότητα. Παράλληλα, ξεκινάει μια εποχή όπου κινείσαι με περισσότερη ορμή κι αποφασιστικότητα και νιώθεις πιο δυνατός / ή. Το μόνο που χρειάζεται είναι να μετριάσεις τον ενθουσιασμό που ενίοτε εκλαμβάνεται σαν επιθετικότητα από τον περίγυρό σου.

Ερμής στον Τοξότη από το Σαββατοκύριακο: τουλάχιστον αν γεννήθηκες έως και τις 22/1, η διέλευση αυτή επαυξάνει τη διάθεση κοινωνικής δικτύωσης και φέρνει λύσεις είτε γιατί σκέφτεσαι πολύπλευρα και πρωτότυπα είτε γιατί προσεγγίζεις την κατάλληλη συγκυρία / τα κατάλληλα πρόσωπα στην κατάλληλη χρονική στιγμή. 

 

Ιχθύες

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας πιθανότατα εστιάζεις: στα όνειρά σου για το μέλλον (γενικά) ή ειδικότερα σε σπουδές / σ’ ένα ταξίδι / σε μια νομική υπόθεση / σε ένα διαγωνισμό για μια θέση εργασίας. Έχεις καλές προοπτικές, κυρίως αν γεννήθηκες μετά τις 5/3. 

Με τον Άρη στον Υδροχόο από την Τετάρτη ενδεχομένως θα διάγεις μια εποχή (έως τις 18/12) όπου κάποια άγχη / προβλήματα θα διαταράσσουν την ηρεμία και τον ύπνο σου. Φρόντισε τη φυσική σου κατάσταση και σεβάσου τις ανάγκες του οργανισμού και του ψυχισμού σου.

Αφροδίτη στον Αιγόκερω από το Σαββατοκύριακο: μέχρι τις 7/12 οι ευκαιρίες σε κάθε τομέα είναι συνυφασμένες με τη συμμετοχή σου σε συλλογικές δραστηριότητες ή με τη διάθεσή σου για περισσότερη κοινωνικότητα κι επαφή με φίλους και γνωστούς. Προς το παρόν η τάση ισχύει κυρίως, εφόσον έχεις γενέθλια στις 19,20, 21/2.

Από τη Marie-Denise Διαμαντή

BSc (Hons) in Psychology

BSc (Hons) in Management & Organizational Behavior

Certificate in Astrology (Distinction)

www.denisediamanti.com