Επικαιρότητα:

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 7/11/2016

07 Νοε 2016 - 05:18 | Ζώδια
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 7/11/2016

Οι προβλέψεις για κάθε ζώδιο σήμερα Δευτέρα 7 Νοεμβρίου
Κριός
Το πρόγραμμα της ημέρας θα φορτωθεί από έκτακτα περιστατικά και δεσμεύσεις από εκεί που δεν το περιμένεις. Θα πρέπει να κινηθείς μεθοδικά και όχι παρορμητικά. Άκουσε και τια απόψεις των γύρω σου και μην υποτιμάς την γνώμη τους. Όλο και κάτι περισσότερο θα έχουν να σου πουν.

Αισθηματικές
Ανατροπές και εμπόδια σε περιμένουν σήμερα στην αισθηματική σου ζωή γι αυτό θα πρέπει να είσαι ήρεμος και διορατικός ώστε να προλάβεις τα χειρότερα. Εξήγησε στον σύντροφο σου τα όποια λάθη έχουν γίνει και μην τον κατηγορείς χωρίς εξηγήσεις και αποδείξεις. Εσύ που είσαι ακόμη μόνος σου, μήπως πρέπει να αλλάξεις τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τον έρωτα; Η αρνητικότητα δεν θα σε πάει μπροστά…

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου θα έχεις έντονο άγχος για να μπορέσεις να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος. Απόφυγε να εκτεθείς σε κινδύνους και φρόντισε να ολοκληρώσεις ένα επαγγελματικό σου σχέδιο που ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί. Σε οικονομικές συζητήσεις που μπορεί να προκύψουν, καλό θα είναι να έχεις πολύ μεγάλη επιφύλαξη.


Ταύρος
Οι εξελίξεις γύρω σου είναι πολύ γρήγορες και πρέπει να τρέξεις αρκετά, για να μπορέσεις να βγάλεις πολλά θέματα εις πέρας. Απόφυγε πάση θυσία την ένταση και τον εκνευρισμό. Είσαι σε περίοδο που οι ευκαιρίες θα σου εμφανίζονται η μία μετά την άλλη και δεν έχεις πραγματικά καμία δικαιολογία, για να μη βάλεις σε εφαρμογή τους στόχους σου και μάλιστα με επιτυχία.

Αισθηματικές
Σήμερα η διάθεση σου θα είναι ρομαντική και θα καταφέρεις να περάσεις όμορφες στιγμές με τον σύντροφό σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Ταύρος. Θα σου ζητηθεί η βοήθεια από ένα άτομο του οικογενειακού σου περιβάλλοντος, που θα πρέπει να του την προσφέρεις. Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα συναντήσουν κάποια πρόσωπα από το παρελθόν και θα ανοίξουν νέα κεφάλαια στην ζωή τους.

Επαγγελματικές
Δεν θα υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα στην δουλειά σου, αν εξαιρέσουμε κάποια θέματα που είναι ακόμη σε στασιμότητα. Με την βοήθεια και την υποστήριξη των συναδέλφων σου θα καταφέρεις να τα φέρεις όλα εις πέρας. Στα οικονομικά σου θέματα που καθυστερούν, να ξέρεις ότι τώρα θα αρχίζουν να βρίσκουν καλές λύσεις. Απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές.

Δίδυμοι
Η ημέρα θα είναι δύσκολη και οι ανάγκες σου επιτακτικές. Βάλε σε τάξη τα θέματα της καθημερινότητας σου που έχουν πάρει άλλη τροπή από αυτή που θέλεις και μίλησε με τους οικείους σου για να σε συμβουλέψουν. Απόφυγε διαφωνίες και ακολούθησε την τακτική της υπομονής και της συνθηκολόγησης. Να περιμένεις κάποιες αιφνίδιες βοήθειες από εκεί που δεν το περιμένεις.

Αισθηματικές
Έχεις πολλές δυνατότητες και ταλέντο για να συμπαρασταθείς στο ταίρι σου αλλά και για να το στηρίξεις ψυχολογικά στα προβλήματα που έχει αυτή την περίοδο. Εσύ που ακόμη δεν έχεις τίποτα στην ζωή σου, η μέρα προσφέρεται για να περάσεις χρόνο με φιλικά σου άτομα που έχεις να δεις καιρό.

Επαγγελματικές
Προσαρμόσου εύκολα στα νέα δεδομένα της δουλειάς σου και μην εναντιώνεσαι συνεχώς σε αυτά που σου λένε οι ανώτεροι σου, γιατί στο τέλος θα χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο. Στα οικονομικά θα μπεις σε σκέψεις για το πως θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις ανοίγματα τα οποία έχεις από το παρελθόν.

Καρκίνος
Οι ανατρεπτικές καταστάσεις - τόσο στις υποθέσεις σου όσο και στα οικογενειακά θέματα - θα σε προκαλέσουν και θα σε εξαντλήσουν. Αν μπορέσεις να ελέγξεις το νευρικό σου σύστημα, θα βρεις τις λύσεις και με πολλή προσπάθεια θα επαναφέρεις την τάξη. Αν όμως μείνεις κολλημένος στα πιστεύω σου, το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι να καταλήξεις μόνος σου.

Αισθηματικές
Οι σκόπιμοι ελιγμοί που θα κάνεις σήμερα, θα σου δώσουν την ευκαιρία να αλλάξεις πορεία στις άσχημες καταστάσεις στην σχέση σου. Και αν ψάχνεις για ταίρι, πρέπει να κάνεις κάτι δραστικό και να μην επαναπαύεσαι στα άτομα που ήδη γνωρίζεις. Διεύρυνε τον κοινωνικό σου κύκλο για να συναντήσεις καινούργιους ανθρώπους.

Επαγγελματικές
Απόφυγε σήμερα στην δουλειά σου να δημιουργήσεις αντιπαλότητες, σε σχέση με συνεργάτες, από το πολύ άγχος που θα έχεις, γιατί το μόνο που θα μείνει στο τέλος θα είναι μία ψυχρή ατμόσφαιρα που σε πληροφορώ καθόλου δεν σε συμφέρει. Στα οικονομικά φρόντισε να καλύψεις εκκρεμότητες που έχεις - ειδικότερα με θέματα νόμου ή ακίνητης περιουσίας.

Λέων
Πρακτικά, αλλά και ψυχολογικά η μέρα παραμένει λίγο δύσκολη για εσένα φίλε Λέοντα. Το πλανητικό σκηνικό δυσκολεύει τις επικοινωνίες σου στον οικογενειακό και στον επαγγελματικό τομέα. Κινήσου διπλωματικά και απόφυγε εριστικές αντιδράσεις. Είτε πρόκειται για πελατεία είτε για εργοδοσία θα πρέπει να τηρηθούν οι αναγκαίες ισορροπίες στις σχέσεις σου μαζί τους.

Αισθηματικές
Μικρή αίσθηση βελτίωσης δίνει η παρουσία της Σελήνης στον Υδροχόο σήμερα στον αισθηματικό σου τομέα που θα αυξήσει τα ενδιαφέροντά σου και θα τονώσει τις δημιουργικές σου επιδόσεις. Μάθε να προνοείς καλύτερα τις αντιδράσεις του συντρόφου σου, προτού τους πεις το οτιδήποτε. Εσύ που είσαι ακόμη μόνος σου, μάθε να είσαι λίγο πιο συγκαταβατικός με τους ανθρώπους και μην υποτιμάς το χαρακτήρα τους, αν δεν συμπίπτει με τα δικά σου στάνταρ.

Επαγγελματικές
Να είσαι θετικός απέναντι στους συνεργάτες σου και μην έχεις πάντα να λες μόνο τα αρνητικά τους φίλε Λέοντα. Όσο κάνεις λάθη εσύ, άλλο τόσο κάνουν και οι ίδιοι. Επίσης αν δεν συμφωνείς, μην γίνεσαι απόλυτος και δώσε τους να καταλάβουν που κάνουν λάθος, κατά την δική σου γνώμη πάντα. Στα οικονομικά σου, μην κάνεις άσκοπα έξοδα και μην παίρνεις αποφάσεις, αν δεν τις έχεις μελετήσει καλά από πριν.


Παρθένος
Η μέρα σου δίνει ελπίδες και διευκολύνει τις σχέσεις σου αγαπητέ Παρθένε. Οι εξελίξεις των οικονομικών σου ωστόσο παραμένουν δύσκολες, καθώς ακόμη δεν σου δίνεται η δυνατότητα να μειώσεις τα χρέη σου. Η κατάσταση είναι σε γενικές γραμμές περίεργη και αυτό που θα σε βοηθήσει είναι να χρησιμοποιήσεις στο έπακρο το επινοητικό μυαλό σου.

Αισθηματικές
Σε νέα φάση αρχίζουν και μπαίνουν τα αισθηματικά σου, αν είσαι Παρθένος και θα νιώσεις απόλυτα ικανοποιημένος από την τροπή που θα πάρουν. Τα όνειρα του μέλλοντος είναι εδώ για να βρουν τρόπους πραγματοποίησης τους. Κουβέντιασε όμορφα με το ταίρι σου και όλα θα πάνε καλά. Εσύ που δεν έχεις δεσμό, μάθε να περνάς και μόνος σου καλά και να φροντίσεις τον εαυτό σου.

Επαγγελματικές
Η συνεννόηση που έχεις με τους συνεργάτες σου θα σε βοηθήσει σήμερα να αντιμετωπίσεις τα εμπόδια και τις καθυστερήσεις που θα σου εμφανιστούν. Άλλαξε τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τα πράγματα και μην παρασύρεσαι τόσο από το συναίσθημα, γιατί οι ανώτεροι σου είναι πολύ πιο ρεαλιστές από ότι εσύ και αυτή η τακτική σου δεν θα σου βγει σε καλό.

Ζυγός
Είναι μια πολύ καλή ημέρα αυτή η Δευτέρα για εσένα αγαπητέ Ζυγέ για να ασχοληθείς με θέματα που θεωρείς ιδιαίτερα σημαντικά. Μπορείς να κλείσεις ραντεβού και να δρομολογήσεις κάποιες υποθέσεις που παρέμεναν στάσιμες μέχρι τώρα. Στο οικογενειακό περιβάλλον κερδίζεις συνεχώς έδαφος, γιατί όταν θέλεις, έχεις την αξιολάτρευτη ικανότητα να δημιουργείς την ιδανική ατμόσφαιρα.

Αισθηματικές
Με τις καλές επιρροές που σου χαρίζει η Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου η μέρα σου θα είναι πολύ ερωτική και θα περάσεις αξέχαστα με τον σύντροφό σου. Και αν η καινούργια γνωριμία δεν έχει έρθει ακόμη στην ζωή σου, μπορείς τώρα να την κάνεις μέσα από το ξεχασμένο φιλικό σου περιβάλλον ή μέσα από κάποια κοινωνική εκδήλωση που θα παραβρεθείς.

Επαγγελματικές
Σήμερα στα επαγγελματικά σου ασχολήσου με δικά σου θέματα και μην προσπαθείς να βοηθήσεις μόνο τους άλλους. Ήδη οι ευθύνες σου είναι αρκετές και με τον ρυθμό που ακολουθείς στο τέλος θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις. Στα οικονομικά πριν κάνεις οποιαδήποτε αγορά ή επένδυση να την σκεφτείς πολύ καλά από πριν. Δεν είναι περίοδος για έξοδα και για άσκοπες αγορές.


Σκορπιός
Στο σπίτι και στην οικογένεια εξακολουθούν να υπάρχουν αρκετές εντάσεις και διαφωνίες και πρέπει να κάνεις άμεσα κάτι για να τις λύσεις. Τα αγαπημένα σου άτομα απαιτούν από εσένα πάρα πολλά και αυτό σε προβληματίζει. Γύρισε λίγο στις παλιές συνήθειες και μην αναλώνεσαι τόσο πολύ στις επαγγελματικές σου ευθύνες. Εν τω μεταξύ μη δίνεις αφορμές για σχόλια στο κοινωνικό σου περιβάλλον και μην δημιουργείς έδαφος για καινούργιες παρεξηγήσεις. Τα οικογενειακά σου θα μπορέσουν να λυθούν με ήπιους τόνους, αρκεί και εσύ να είσαι ήρεμος.

Αισθηματικές
Σήμερα, αν είσαι Σκορπιός, φρόντισε να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου, γιατί με τις τόσες δραστηριότητες που έχεις, δεν μπορείς να χαρείς μερικά πράγματα μαζί του. Σε εσένα που ακόμη η μοναξιά μονοπωλεί την ζωή σου, αντιμετώπισε την με πιο δραστικά μέτρα και μην επαναπαύεσαι με τους οικείους σου.

Επαγγελματικές
Μην πάρεις αποφάσεις, αν δεν έχεις βάλει σωστές βάσεις σε κάτι που αφορά την δουλειά σου. Μην κρίνεις από την πρώτη στιγμή, αν δεν εξετάσεις πρώτα τα πράγματα εις βάθος. Απόφυγε σήμερα να κάνεις οικονομικές συναλλαγές και μην κάνεις καινούργια ανοίγματα αν δεν τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις.


Τοξότης
Η ημέρα θα κυλήσει αρκετά καλά και με αρκετή αισιοδοξία για εσένα. Με την θετική διάθεση που σε διακατέχει, θα πετύχεις πράγματα που στον παρελθόν ήταν σε στασιμότητα. Επιδίωξε να κάνεις συζητήσεις με άτομα της οικογένειας, για να λύσεις τα προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν και να αποκαταστήσεις το ταραγμένο κλίμα μεταξύ σας.

Αισθηματικές
Σήμερα, αν είσαι Τοξότης, θα πρέπει οι απόψεις σου να είναι ακλόνητες στην σχέση σου, ώστε να μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις πράγματα που σε έχουν προβληματίσει. Μην δώσεις περιθώρια εκμετάλλευσης από την μεριά του συντρόφου σου, όσο κι αν αυτό πρόσκαιρα μπορεί να σε πληγώνει. Η ζωή των ελεύθερων Τοξοτών θα εμπλουτιστεί με νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Επαγγελματικές
Οι αλλαγές που θα πραγματοποιηθούν σήμερα στα επαγγελματικά σου μπορεί στην αρχή να σε αγχώσουν λίγο αλλά πολύ γρήγορα θα αποδειχθούν ότι είναι για καλό σου, γι αυτό κάνε λίγο υπομονή μέχρι να δεις τα αποτελέσματα τους. Τα οικονομικά σου θα είναι σταθερά, χωρίς να σε προβληματίζουν ιδιαίτερα.


Αιγόκερως
Η ημέρα είναι δύσκολη και νευρική για εσένα ιδιαίτερα σε ότι σχετίζεται με τα επαγγελματικά σου. Προέχει να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να χρησιμοποιήσεις την λογική σου για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις. Μην το βάζεις κάτω με την παραμικρή δυσκολία και μείνε συγκεντρωμένος σε αυτά που θέλεις να κάνεις.

Αισθηματικές
Σήμερα απόφυγε να κάνεις στην σχέση σου το δικό σου, μόνο και μόνο για να σου περάσει, γιατί πολύ εύκολα μπορεί να προκληθούν εντάσεις και λογομαχίες με τον σύντροφό σου που δεν θα ξέρεις πώς να διορθώσεις. Κινήσου προνοητικά και μην κάνεις του κεφαλιού σου, μόνο και μόνο για να επιβεβαιωθείς. Εάν είσαι αδέσμευτος, η ημέρα θα σου δώσει την ευκαιρία να κυνηγήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει χωρίς να δυσαρεστηθείς από το αποτέλεσμα

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, μην παίρνεις αποφάσεις εν βρασμώ ψυχής γιατί έτσι θα συγκρουστείς ανεπανόρθωτα με τους ανωτέρους σου. Ο πανικός της ημέρας θα είναι προσωρινός γι αυτό προτίμησε την σιωπή. Στα οικονομικά σου πρέπει να καλύψεις πολλά κενά του παρελθόντος. Μην ανοίγεις καινούργια οικονομικά μέτωπα.


Υδροχόος
Να ξέρεις ότι έφτασε ο καιρός να ανταμειφθείς και να αναγνωριστείς, για ό,τι έχεις κάνει σε διάφορους τομείς της ζωής σου. Η μέρα είναι αρκετά καλή και ιδιαίτερα η Σελήνη από το ζώδιο σου σε προικίζουν με την εύνοιά τους, αλλά για να μπορέσεις να προχωρήσεις πρέπει πρώτα να λύσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις και μετά να κοιτάξεις το μέλλον σου, ουσιαστικά και αποτελεσματικά. Ώρα να εξωτερικεύσεις όλους τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες σου σε δικά σου άτομα.

Αισθηματικές
Το κλίμα βελτιώνεται σήμερα στην σχέση σου και όλα θα πάνε πολύ καλύτερα από πριν. Μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου και να έρθετε πιο κοντά ο ένας στον άλλον. Και αν ακόμη δεν υπάρχει τίποτα σημαντικό στην ζωή σου η μέρα ανεβάζει την γοητεία σου, ώστε να κάνεις την γνωριμία που θέλεις.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου, τα πράγματα είναι πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις συνεργασίες ή αλλαγές που θα φέρουν την επιτυχία που θέλεις. Διευκόλυνση θα υπάρχει σχετικά με υποθέσεις που έχουν συναντήσει εμπόδια μέχρι τώρα και σιγά σιγά αρχίζουν και παίρνουν τον δρόμο της υλοποίησης. Τακτοποίησε άμεσα θέματα γραφειοκρατίας, αλλά και θέματα νόμου που έχουν σχέση με τα οικονομικά σου και σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.


Ιχθείς
Σήμερα δες τις καταστάσεις από μία άλλη σκοπιά αγαπητέ Ιχθύ αν βέβαια θέλεις να πας την ζωή σου ένα βήμα πιο πέρα. Η μεγάλη ευαισθησία σου σε παρασύρει σε λάθος κινήσεις και σε οδηγεί σε άτοπα συμπεράσματα. Μήπως πρέπει να συζητήσεις με τους δικούς σου και να ακούσεις την γνώμη τους? Είναι σίγουρο ότι θα σου χαρίσουν άλλη οπτική στα θέματα που σε προβληματίζουν.

Αισθηματικές
Η ημέρα θα είναι καθοριστικής σημασίας για την πορεία της σχέσης σου, καθώς ο σύντροφός σου θα απαιτήσει να του ξεκαθαρίσεις τα αισθήματα που τρέφεις για εκείνον. Να είσαι ειλικρινής απέναντι του και μην προσπαθήσεις να του χαϊδέψεις τα αυτιά. Εσύ που ακόμη είσαι μόνος σου, μην διστάσεις να εκφράσεις αυτά που νιώθεις σε ένα άτομο που έχεις φιλική σχέση μαζί του και δεν θα απογοητευτείς.

Επαγγελματικές
Ότι και να κάνεις στον χώρο της δουλειάς σου, πρέπει να κινηθείς με απόλυτη μυστικότητα. Μην παρασυρθείς από δήθεν άτομα, γιατί θα γίνουν λάθη. Στα οικονομικά μην προκαλείσαι από αγορές που μπορεί να προκύψουν και μπεις σε άσκοπα έξοδα. Προσπάθησε να περάσεις όσο το δυνατόν πιο συνετά μπορείς.