Επικαιρότητα:

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 11/11/2016

11 Νοε 2016 - 04:50 | Ζώδια
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 11/11/2016

Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 11 Νοεμβρίου

Κριός

Το τελευταίο διάστημα φίλε Κριέ σου έφερε καθυστερήσεις και άγχος με αποτέλεσμα να νιώθεις ότι όλα μένουν πίσω και δεν μπορείς να προχωρήσεις. Σήμερα θα δεις ότι πολλές από αυτές τις καταστάσεις αρχίζουν να εξελίσσονται και μάλιστα με τρόπο που σε κάνει να αισθάνεσαι αρκετά τυχερός. Μην παρασυρθείς, βέβαια σε βιαστικές κινήσεις γιατί θα τα καταστρέψεις όλα.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου φίλε Κριέ καλό είναι να αποφύγεις τις εντάσεις και την γκρίνια απέναντι στο σύντροφό σου. Μπορείς να περάσεις μια όμορφη βραδιά αρκεί να συμβάλεις κι εσύ στη δημιουργία μιας καλής ατμόσφαιρας. Αν παλεύεις ακόμη με την μοναξιά σου, είναι καιρός να γίνεις λίγο πιο διεκδικητικός ώστε να καταφέρεις να απαλλαγείς από την παρουσία της μια και καλή. 

Επαγγελματικές

Στη δουλειά σου, θα λάμψει η δυναμικότητά σου και θα μπορέσεις να χειριστείς έκτακτες καταστάσεις που θα προκύψουν. Αν υπάρχουν θέματα που χρειάζονται συμφωνίες και υπογραφές, τώρα μπορείς να τα προχωρήσεις και θα δεις πως ακόμα και τα οικονομικά σου αρχίζουν να μπαίνουν σε μια σειρά.

Ταύρος

Η σημερινή Παρασκευή φίλε Ταύρε είναι πολύ θετική για εσένα και αυτό φαίνεται καταρχάς από την καλή σου διάθεση και την όρεξη που έχεις να βρεθείς με παρέες και να περάσεις πολύ όμορφα. Μην υποκύψεις λοιπόν σε όσα σε στενοχωρούν γιατί σύντομα θα περάσουν. Ωστόσο, δείξε προσοχή σε κάποια άτομα που μπορεί να σου βάζουν εμπόδια εκεί που δεν το περιμένεις.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου αγαπητέ Ταύρε καλό είναι να αλλάξεις στάση και να δεις τη σχέση σου λίγο πιο θετικά. Μην έχεις υπερβολικές απαιτήσεις γιατί δεν θα είσαι ποτέ ικανοποιημένος. Αν είσαι μόνος, η σημερινή βραδιά σε ευνοεί αρκετά. Άνοιξε λίγο παραπάνω τα μάτια σου. 

Επαγγελματικές

Στη δουλειά σου, μπορεί να νιώσεις επιτέλους πιο σίγουρος για τον εαυτό σου και να μην αφήσεις κάποια μικρά προβλήματα να σου μειώσουν την αυτοπεποίθηση. Ακόμα και τα οικονομικά σου πηγαίνουν καλά και με λίγη προσοχή θα μπορέσεις να αντιμετωπίσεις τις έκτακτες υποχρεώσεις που θα προκύψουν.

Δίδυμοι

Σήμερα αγαπητέ Δίδυμε, θα πρέπει να δείξεις αποφασιστικότητα για να μπορέσεις να κάνεις όσα θέλεις. Μην αφήσεις να σε παρασύρει η ένταση που μπορεί να νιώσεις μόνο και μόνο επειδή θέλεις να τελειώνεις με κάποια ζητήματα. Γενικά η μέρα είναι πολύ θετική και λίγα είναι τα εμπόδια που μπορούν πραγματικά να σε σταματήσουν, όποτε μην την αφήσεις να πάει χαμένη.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου φίλε Δίδυμε καλό είναι να αφήσεις όλο σου τον ερωτισμό να εκδηλωθεί απέναντι στον σύντροφό σου. Έτσι θα περάσεις μια όμορφη και ουσιαστική μέρα που θα ανανεώσει το κλίμα ανάμεσά σας. Για σένα που απολαμβάνεις ακόμη την ελευθερία σου, είναι η ώρα να δείξεις τα συναισθήματα σου στο άτομο που σε ενδιαφέρει και η ανταπόκριση του θα σε γεμίσει με ελπίδες. 

Επαγγελματικές

Στη δουλειά σου θα πρέπει να αφήσεις λίγο στην άκρη το άγχος που νιώθεις για να καταφέρεις να ανταποκριθείς σε κάθε έκτακτη κατάσταση που πιθανόν να προκύψει. Τα οικονομικά σου σύντομα θα αρχίσουν να βελτιώνονται. Μέχρι τότε δείξε αυτοέλεγχο και προσοχή. 

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε σήμερα θα σου χρειαστεί αρκετός προγραμματισμός αλλά και ψυχραιμία, για να τακτοποιήσεις τα ζητήματα που σε απασχολούν και κυρίως όσα έρχονται από το παρελθόν. Μπορεί να προκύψουν κάποιες δυσκολίες, αλλά μην κάνεις πίσω και μην αναβάλεις να βρεις τις κατάλληλες λύσεις.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου αγαπητέ Καρκίνε, μην αφήσεις σήμερα κάποιες ανούσιες διαφωνίες να σου χαλάσουν το κλίμα και κάνε ότι μπορείς για να περάσεις όσο το δυνατόν πιο όμορφα και ρομαντικά με τον άνθρωπο σου. Εσύ που βρίσκεσαι σε ερωτικές μοναξιές, κάνε μια βόλτα με τους αγαπημένους σου φίλους και σύντομα θα βρεθεί μπροστά σου κάτι που θα αξίζει τον κόπο να προσέξεις. 

Επαγγελματικές

Στη δουλειά σου, κάποιες καθυστερήσεις θα σου δημιουργήσουν εκνευρισμό και θα σε κάνουν να συμπεριφερθείς επιπόλαια. Καλό είναι να μην αφήσεις τίποτα να αποσπάσει την προσοχή σου για να μην κάνεις λάθη. Τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή, αλλά σύντομα τα πράγματα θα αρχίσουν να βελτιώνονται σε αυτόν τον τομέα.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα σήμερα θα δεις πως πολλές υποθέσεις σου που παρέμεναν στάσιμες να αρχίσουν να εξελίσσονται θετικά και μάλιστα με τον τρόπο που εσύ θέλεις. Να περιμένεις ειδήσεις και αλλαγές που θα σε ευχαριστήσουν ιδιαίτερα. Η σημερινή μέρα θα σου χαρίσει μια ευχάριστη διάθεση κι αυτή με τη σειρά της την ενέργεια να κάνεις όσα έχεις στο μυαλό σου.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου μπορείς να περάσεις μια όμορφη μέρα φίλε Λέοντα παρέα με το σύντροφό σου, αλλά να είσαι και έτοιμος για κάποιες μικρές διαφωνίες ή παρεξηγήσεις. Μη δώσεις περισσότερη σημασία απ’ όσο χρειάζεται και πήγαινε λίγο με τα νερά του! Αν δεν μπορείς να ανεχτείς άλλο την μοναξιά σου, μια νέα γνωριμία θα έρθει εκεί που δεν το περιμένεις και θα σε ενθουσιάσει!

Επαγγελματικές

Η δουλειά σου χρειάζεται λίγη προσοχή. Καλό είναι να αποφύγεις κάθε επιπόλαιη κίνηση και κυρίως ότι αφορά την εμπιστοσύνη που δείχνεις σε κάποια άτομα. Αλλά και τα οικονομικά σου χρειάζονται πολύ προσεκτικές κινήσεις για να καλύψεις έξοδα από το παρελθόν που σε βαραίνουν ακόμα.

Παρθένος

Φίλε Παρθένε θα δεις σήμερα πολλά ζητήματα που σε είχαν απογοητεύσει με την στασιμότητά τους να μπαίνουν σε μια πορεία εξέλιξης αρκετά ικανοποιητική για τη ζωή σου. Αυτό που πρέπει να κάνεις εσύ από την πλευρά σου, είναι να είσαι ψύχραιμος και να μην αφήνεις το άγχος να σε καταβάλει γιατί είναι σίγουρο ότι θα οδηγηθείς σε λάθη.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου αγαπητέ Παρθένε, καλύτερα να είσαι χαλαρός και να μη δώσεις καμία σημασία σε κάποιες εντάσεις, που μπορεί να προκύψουν στη σχέση σου. Δείξε διπλωματία και υπομονή για να περάσεις καλύτερα. Εσύ που έχεις την μοναξιά μόνιμη παρέα σου και δεν έχεις βρει κάποιον να σε καλύπτει συναισθηματικά, η μέρα ευνοεί τις νέες γνωριμίες, οπότε μη μένεις κλεισμένος στο σπίτι. 

Επαγγελματικές

Στη δουλειά σου, η δυναμική σου στάση είναι εγγύηση επιτυχίας και θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις οποιαδήποτε δυσκολία προκύψει αυτήν την Παρασκευή. Αν μπορείς να αποφύγεις τα νέα ξεκινήματα και τα οικονομικά ανοίγματα θα ήταν καλύτερα, για να έχεις το χρόνο να σκεφτείς ήρεμα τις επόμενες κινήσεις σου.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα ευνοούνται οι συναναστροφές και επαφές με δικά σου άτομα. Μπορείς να επικοινωνήσεις με άτομα της οικογένειάς σου που έχεις να δεις καιρό, αλλά και με φίλους και παρέες που σε κάνουν να περνάς όμορφα. Γενικά θα την απολαύσεις την σημερινή Παρασκευή καθώς η διάθεσή σου είναι καλή και έχεις την όρεξη να υλοποιήσεις πολλές από τις ιδέες σου.

Αισθηματικές

Τα αισθηματικά σου αγαπητέ Ζυγέ, μπορούν να πάνε πολύ καλά, αν σταματήσεις λίγο τη γκρίνια και τις υπερβολικές απαιτήσεις που έχεις. Κάνε λίγο υπομονή κι άφησε χώρο στον σύντροφό σου να λειτουργήσει όπως νομίζει. Εσύ που είσαι ακόμη σε ερωτική αναζήτηση, ετοιμάσου για μια έντονη βραδιά με φλερτ και έρωτες. 

Επαγγελματικές

Στη δουλειά σου οι συνθήκες είναι πολύ ευνοϊκές και ειδικά για όλα τα νέα σχέδια και ξεκινήματα που σκέφτεσαι να τολμήσεις. Τα οικονομικά σου, απ’ την άλλη, θέλουν πολύ προσοχή, γι’ αυτό βάλε φρένο στα έξοδά σου επειγόντως!!!

Σκορπιός

Μια πολύ καλή μέρα είναι η σημερινή Παρασκευή για εσένα αγαπητέ Σκορπιέ καθώς η αισιοδοξία βρίσκει ξανά τη θέση της στο μυαλό σου αλλά και στην ψυχή σου. Αυτό σου δημιουργεί μια αίσθηση ανανέωσης, ενώ θέλεις να κάνεις πράξη όλες σου τις ιδέες. Μη διστάσεις μπροστά σε τίποτα όσο «προχωρημένα» ή ανατρεπτικά κι αν είναι αυτά που σκέφτεσαι. Επίσης να θυμάσαι ότι οι δικοί σου άνθρωποι είναι εκεί για να σε υποστηρίξουν, οπότε μίλησέ τους άφοβα και δέξου τις συμβουλές τους.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου φίλε Σκορπιέ είναι καλό σήμερα να μιλήσεις στο σύντροφό σου για τα συναισθήματα σου και να δημιουργήσεις μια όμορφη ατμόσφαιρα στη σχέση σου. Εσύ που πίνεις ακόμη καφέ με την μοναξιά σου, η σημερινή μέρα ευνοεί πολύ τις νέες γνωριμίες, γι’ αυτό μη χάνεις το χρόνο σου μέσα στο σπίτι. 

Επαγγελματικές

Στη δουλειά σου θα χρειαστεί προσοχή γιατί δεν είναι πολλοί εκείνοι που μπορούν να ακολουθήσουν σήμερα τους ρυθμούς σου και πολύ πιθανό να προκληθούν εντάσεις. Στα οικονομικά σου, μην ξεφεύγεις από τον προγραμματισμό σου και τακτοποίησε όσο το δυνατόν περισσότερες οφειλές έχεις.

Τοξότης

Σήμερα αγαπητέ Τοξότη κάποιες πρακτικές λεπτομέρειες θα σου χαλάσουν τη διάθεση και δεν θα σου επιτρέψουν να λειτουργήσεις όπως θέλεις. Είναι καιρός να αλλάξει κάποιες συνήθειες που σου δημιουργούν πρόβλημα και να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου. Κάνε μια νέα αρχή που θα σε βοηθήσει να ζεις καλύτερα.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου καλό είναι φίλε Τοξότη να δείξεις σήμερα τα συναισθήματά σου στο σύντροφό σου και να μην κρύβεσαι πίσω από τον εγωισμό σου. Ακόμα κι αν είσαι μόνος μίλησε στο άτομο που σε ενδιαφέρει χωρίς να φοβάσαι την απόρριψη. 

Επαγγελματικές

Τα επαγγελματικά σου βρίσκονται σε πολύ καλά επίπεδα και αν συνεχίσεις έτσι θα δεις πως νέοι ορίζοντες ανοίγονται μπροστά σου μέσα από νέες προτάσεις που θα σου γίνουν. Προσοχή στα οικονομικά σου που εξακολουθούν να σε αγχώνουν.

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε σήμερα θα σε χρειαστούν κάποιοι άνθρωποι από το οικογενειακό και φιλικό σου περιβάλλον και θα πρέπει να βρεις το χρόνο να τους συμπαρασταθείς, να ακούσεις τα προβλήματά τους και να βρεις τον τρόπο να τους βοηθήσεις. Μην αμελείς τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, λόγω των αυξημένων επαγγελματικών σου υποχρεώσεων γιατί στο τέλος θα το μετανιώσεις.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου φίλε Αιγόκερε καλό είναι να μιλήσεις ανοιχτά σήμερα στον άνθρωπό σου και να δημιουργήσεις τις κατάλληλες συνθήκες για μια ουσιαστική αναζωογόνηση στη σχέση σου. Αν είσαι μόνος, κάνε λίγη υπομονή ακόμα και μην αναλώνεσαι σε καταστάσεις που δεν αξίζουν. 

Επαγγελματικές

Στη δουλειά σου, προσπάθησε να μην αποσυντονιστείς με όλα όσα σου συμβαίνουν σε προσωπικό επίπεδο και να συγκεντρωθείς στις υποχρεώσεις σου. Απόφυγε τα ρίσκα και τις ριζικές αλλαγές που μπορεί να διαλύσουν τις ισορροπίες σου. Τα έξοδά σου είναι πολλά και θα πρέπει να μειωθούν άμεσα, γιατί θα έχεις πρόβλημα στο μέλλον.

Υδροχόος

Αν και το τελευταίο διάστημα αγαπητέ Υδροχόε, είχε αρκετές καθυστερήσεις που σε έχουν αγχώσει, τα πράγματα σήμερα θα εξελιχθούν με τον καλύτερο τρόπο και θα μπορέσεις να ηρεμήσεις. Αυτό που χρειάζεται είναι λίγη υπομονή και ηρεμία για να μην κάνεις λάθη. Επίσης η σημερινή Παρασκευή είναι καλή για να ασχοληθείς με οικογενειακά ζητήματα που έχεις παραμελήσει.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου, φίλε Υδροχόε αρκετά προβλήματα που είχες στη σχέση σου θα αρχίσουν να λύνονται και θα αισθανθείς πιο σίγουρος για τον σύντροφό σου. Εσύ που δεν αντέχεις άλλο την μοναξιά σου, μη χάνεις χρόνο μένοντας σπίτι, αλλά βγες έξω και διασκέδασε με την ψυχή σου! Όλο και κάποιος θα γοητευτεί από την παρουσία σου! 

Επαγγελματικές

Στη δουλειά σου μπορεί να κάνεις νέα σχέδια και να τολμήσεις συνεργασίες που φοβόσουν. Θα δεις ότι σύντομα οι καταστάσεις θα εξελιχθούν υπέρ σου. Πάντως οι προσπάθειες που κάνεις τον τελευταίο καιρό στη δουλειά σου έχουν εκτιμηθεί τόσο από τους συνεργάτες όσο και από τους προϊσταμένους σου. Προσοχή στα οικονομικά σου γιατί τα έκτακτα έξοδα παραμονεύουν.

Ιχθείς

Φίλε Ιχθύ η σημερινή μέρα φέρνει για εσένα μια έντονη περισυλλογή και την ανάγκη να κατανοήσεις καλύτερα διάφορα ζητήματα που συμβαίνουν στη ζωή σου. Έτσι θα μπορέσεις να δώσεις και μια εξήγηση για τη συμπεριφορά κάποιων ατόμων που σε προβληματίζουν. Μη διστάσεις να μιλήσεις στους δικούς σου ανθρώπους για όσα σκέφτεσαι γιατί μπορεί να σε βοηθήσουν σε αυτή την αναζήτηση.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου, είναι στο χέρι σου φίλε Ιχθύ να λύσεις τα προβλήματα που υπάρχουν στη σχέση σου και να εξελιχθούν όλα όπως επιθυμείς. Το πιο σημαντικό είναι να μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, γιατί κάτι τέτοιο δεν θα σε βοηθήσει καθόλου. Αν είσαι μόνος, ασχολήσου με τον εαυτό σου και την εξωτερική σου εμφάνιση και μην απογοητεύεσαι. 

Επαγγελματικές

Η δουλειά σου πηγαίνει πολύ καλά και οι συνεργασίες που έχεις κάνει θα αρχίσουν σύντομα να αποδίδουν καρπούς. Δείξε προσοχή σε οικονομικές υποθέσεις που σε ταλαιπωρούν με καθυστερήσεις και κωλυσιεργίες. Σύντομα και αυτός ο τομέας θα βελτιωθεί.