Ζώδια: Οι προβλέψεις για την Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

13 Νοε 2016 - 20:58 | Ζώδια
Ζώδια: Οι προβλέψεις για την Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016
Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα άστρα για όλα τα ζώδια για την Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016. Τι κέφια έχουν το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Διαβάστε τι προβλέπουν τα άστρα για την Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016, για όλα τα ζώδια. 

Κριός: Αγαπητέ Κριέ η σημερινή Δευτέρα θα είναι κάπως περίεργη για εσένα λόγω των επιρροών που δέχεσαι από την Πανσέληνο που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ταύρου. Η σκέψη σου θα είναι χαώδης καθώς και οι επιλογές και οι ενέργειες που θα κάνεις. Πρόσεξε πολύ για να μην οδηγηθείς σε σπασμωδικές κινήσεις που θα είναι καθοριστικής σημασίας για τις ισορροπίες σου σε όλους τους βασικούς τομείς της καθημερινότητας σου.

Ταύρος: Φίλε Ταύρε σήμερα με την συμπεριφορά σου θα κουράσεις τους ανθρώπους γύρω σου και ίσως τα πράγματα φτάσουν στα άκρα γιατί όλοι δεν έχουν την ίδια υπομονή με εσένα. Με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται αυτήν την Δευτέρα στο ζώδιο σου είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα αντιμετωπίσεις δυσκολίες στην επικοινωνία στις διαπροσωπικές σου σχέσεις γι αυτό πρόσεξε πολύ να μην υποπέσεις σφάλματα που δεν μπορείς να διορθώσεις. Να έχεις υπομονή με τους συνεργάτες σου και απομάκρυνε από κοντά σου άτομα που σε κουράζουν.

Δίδυμοι: Αγαπητέ Δίδυμε σήμερα θα μπορέσεις να πετύχεις πολλά πράγματα που ήταν αδύνατα στο παρελθόν. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς, για να μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους που έχεις βάλει. Μόνο μην κάνεις βιαστικές κινήσεις γιατί λόγω των επιρροών που δέχεσαι από την σημερινή Πανσέληνο που θα λάβει χώρα στο ζώδιο του Ταύρου μπορεί να πάρεις λάθος αποφάσεις. Φρόντισε να προγραμματιστείς και να ζητήσεις τη γνώμη ατόμων που εκτιμάς και σε εκτιμούν.

Καρκίνος: Σήμερα αγαπητέ Καρκίνε ενδέχεται να κάνεις κάποιες αλλαγές σχετικές με την κοινωνική σου καταξίωση. Μην βιαστείς να υλοποιήσεις ένα σχέδιο που έχεις στο μυαλό σου. Αν είσαι περισσότερο μαχητικός θα καταφέρεις να αποφύγεις τις κακοτοπιές που θα σου φέρει η σημερινή Πανσέληνος στον Ταύρο, σε μία υπόθεση που έχεις αναλάβει. Ενδέχεται επίσης να παρουσιαστούν δυσκολίες στον επαγγελματικό σου χώρο και θα διαπιστώσεις ότι κάποιος προσπαθεί να σε ξεγελάσει και θα απογοητευτείς.

Λέων: Αγαπητέ Λέοντα μην αναλώνεσαι με άσχετους ανθρώπους και ανταποκρίσου σωστά στις επαγγελματικές ευκαιρίες που θα έχεις. Λόγω των επιρροών που δέχεσαι από την σημερινή Πανσέληνο που θα λάβει χώρα στο ζώδιο του Ταύρου δώσε προσοχή στις σχέσεις σου και απόφυγε τις συγκρούσεις. Προσπάθησε να λύσεις τα προβλήματα σου με ήρεμο τρόπο αν θέλεις να κρατήσεις σε καλά επίπεδα την σχέση σου. Στην καριέρα σου θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες αλλά προσπάθησε να κρατήσεις την αισιοδοξία σου και να μην είσαι εγωκεντρικός. Πάρε πρωτοβουλίες και πρόβαλε πιο δυναμικά τις δυνατότητες σου.

Παρθένος: Σήμερα αγαπητέ Παρθένε θα προσπαθήσεις να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις, που μέχρι τώρα σε καταπιέζουν και σε κουράζουν ψυχικά με αποτελεσματικότητα. Ταυτόχρονα όμως λόγω των επιρροών που δέχεσαι από την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στον Ταύρο, θα έχεις πολύ εκνευρισμό για υποθέσεις που είναι σε στασιμότητα. Προσπάθησε να μην κάνεις αυτό το λάθος. Απόφυγε την ένταση, γιατί θα κάνεις κινήσεις που δεν θα είναι καθόλου συμφέρουσες για σένα.

Ζυγός: Αγαπητέ Ζυγέ μετρίασε το άγχος σου φροντίζοντας σήμερα τον εαυτό σου και βρίσκοντας λύσεις σε πράγματα που σε δυσκολεύουν. Να είσαι προσεχτικός σε αυτά που λες διότι λόγω των επιρροών που δέχεσαι από την Πανσέληνο που θα λάβει χώρα στον Ταύρο, θα δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με κάποια άτομα από τον επαγγελματικό σου χώρο. Τα οικονομικά σου θα παρουσιάσουν βελτίωση καθώς θα σου παρουσιαστούν προτάσεις οι οποίες θα είναι ενδιαφέρουσες.