Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 16/11/2016

16 Νοε 2016 - 05:20 | Ζώδια
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 16/11/2016

Τι λένε τα ζώδια για τη σημερινή μέρα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Tα οικογενειακά ζητήματα σας φέρνουν πολύ στρες. Το στρες και η πίεση σας κάνουν να λέτε χαζά ψέματα που μετά μετανιώνετε. Νιώθετε στριμωγμένοι σε μια γωνία, αλλά από σήμερα σιγά σιγά θα ανακτήσετε τον έλεγχο.

 ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Πάρε το χρόνο σου για να επεξεργαστείς σωστά τις ευθύνες και τα πρότζεκτ που έχεις αναλάβει στη δουλειά. Θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες για εσένα για να εντυπωσιάσεις τους άλλους –ακόμα και τους πιο δυσπρόσιτους και απαιτητικούς. Ένα νέο φλερτ θα σε συνεπάρει.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Δουλειές που νόμιζες πως μπορείς να αποφύγεις πρέπει να γίνουν και οφείλουν να γίνουν σωστά. Μην απελπίζεσαι γιατί είναι του χεριού σου, ακόμα κι αν αυτή τη στιγμή πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό. Βαθιές ανάσες και πάμε, λοιπόν! 

 ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Η ενέργειά σου είναι πεσμένη, αλλά από σήμερα αρχίζεις να ξαναβρίσκεις τον εαυτό σου και παύεις να ανησυχείς τόσο για το τι περιμένουν οι άλλοι από εσένα, βάζοντας ως προτεραιότητα το τι θέλεις εσύ να κάνεις. Βάζεις εσύ τους κανόνες σου και διαπραγματεύεσαι αυτό που διεκδικείς.

 ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Τα οικονομικά δεν είναι ανθηρά και πρέπει να τα βάλεις όλα κάτω για να τα οργανώσεις έτσι ώστε να αποφύγεις μαύρες τρύπες και αδιέξοδα. Το κλειδί της επιτυχίας τώρα είναι να μην αφήνεις μισοτελειωμένες δουλειές. Αναζήτησε συμμάχους που μπορούν να σε βοηθήσουν. 

 ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Για ένα διάστημα θεωρούσες πως ένα κοντινό σου πρόσωπο δεν σου λέει την αλήθεια και ήσουν καχύποπτος απέναντί του. Τώρα αντιλαμβάνεσαι πως δεν είχες δίκιο: τελικά είναι ένας άνθρωπος που αξίζει να εμπιστευτείς και δεν θα σε απογοητεύσει. 

 ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Άκου αυτά που σου λένε οι άλλοι και όχι μόνο αυτά που έχεις εσύ να τους πεις. Μπορείς να μάθεις πολλά και χρήσιμα που θα σε βοηθήσουν να κάνεις τη ζωή σου καλύτερη, πιο ευτυχισμένη και την καθημερινότητά σου πιο παραγωγική. Είναι ιδανική στιγμή για πωλήσεις και αγορές, παρά τις δυσκολίες της αγοράς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Όσο προχωρά η εβδομάδα αρχίζεις να εντοπίζεις όσα θα έπρεπε να αλλάξεις για να έχεις μια πιο ισορροπημένη και αρμονική καθημερινότητα με το σύντροφό σου. Πλέον δεν ρισκάρεις. Θέλεις να κατακτήσεις την επιτυχία και αυτό που έχεις στο μυαλό σου ως ιδανικό σε καριέρα και προσωπική ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Οι συμφωνίες που θα κλειστούν μέσα στις επόμενες ημέρες επιβεβαιώνουν πόσο πολύ έχεις εξελιχθεί και προχωρήσει από τις αρχές του 2016. Τώρα δεν κυνηγάς να αποδείξεις σε όλους ποιος είδα, απολαμβάνεις το να είσαι ο εαυτός σου. Θα ξεκινήσει μια πολύ παραγωγική φάση και δεν έχεις παρά να τη συντηρήσεις.

 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Νέοι φίλοι σε βάζουν σε μια πιο θετική διάθεση και αντιμετωπίζεις τα δεδομένα σου με μια πιο φρέσκια και αισιόδοξη ματιά. Στη δουλειά καλό είναι να μην προσπαθείς σαν μονάδα, αλλά σας ομάδα. Αν κάποιος σου πει με ειλικρίνεια μια συγγνώμη να τη δεχτείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Νέες κοινωνικές επαφές κάνουν πιο διασκεδαστική την καθημερινότητα και τις στιγμές ανάπαυλας. Αρχίζεις επιτέλους και σκέφτεσαι και έξω από το κουτί σου και δημιουργείς πιο στενές σχέσεις με ανθρώπους που έχουν τα φόντα και την προοπτική να κρατήσουν στο χρόνο.

 ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Αν ακούσεις προσεκτικά αυτά που θα σου πουν άνθρωποι από το περιβάλλον σου, πολλά από τα γεγονότα των τελευταίων εβδομάδων θα ξεκαθαρίσουν στο μυαλό σου και θα αποκτήσουν μια λογική εξήγηση. Θα εμφανιστούν κάποιες ευκαιρίες για ταξίδι. Δεν θα είναι αναψυχής αλλά θα σε ανανεώσει.