Επικαιρότητα:

5 Μεγάλες Αλήθειες για τους Λέοντες που πρέπει να γνωρίζουμε

11 Δεκ. 2016 - 08:54 | Ζώδια
5 Μεγάλες Αλήθειες για τους Λέοντες που πρέπει να γνωρίζουμε

Οι λέοντες είναι από τους καλύτερους ανθρώπους στον πλανήτη, οπότε το να κάνετε παρέα με έναν θα έπρεπε να σας χαροποιεί ιδιαίτερα. Είναι ένα ζώδιο της φωτιάς πολύ χαρισματικό, περήφανο και παθιασμένο. Είναι γεννημένοι ηγέτες που έχουν πολλά να δώσουν.
Ωστόσο, πολύ συχνά νομίζουν πως ο κόσμος περιστρέφεται γύρω τους και γίνονται ανυπόμονοι, κτητικοί και ζηλιάρηδες. Τελικά όμως, εάν τους δώσετε μία ευκαιρία θα δείτε πως το αξίζουν και θα έχετε κάνει έναν πολύ πιστό φίλο.

Δείτε 5 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε εάν είστε φίλος με έναν Λέων:

Θα χρειαστείτε πολύ υπομονή

Ένας Λέων δεν φημίζεται για την υπομονή του. Καλό θα ήταν να είχατε εσείς και για τους δυο σας.

Είναι πιστοί μέχρι το τέλος

Οι Λέοντες στηρίζουν τους καλύτερους τους φίλους όποια κι αν είναι η κατάσταση, φροντίζουν αυτούς που αγαπάνε και είναι προστατευτικοί μαζί τους.

Είναι ειλικρινείς και γενναιόδωροι

Στα Λιοντάρια αρέσει να έχουν την προσοχή πάνω τους, αλλά και να τη δίνουν στους άλλους. Είναι άτομα συμπονετικά, παρόλο που αυτό δεν φαίνεται από το σκληρό εξωτερικό τους, και προσφέρουν τη βοήθεια τους όποτε κάποιος τη χρειάζεται.

Δεν λένε ψέματα

Προτιμούν να είναι ντόμπροι και να λένε ακριβώς αυτό που σκέφτονται. Μην τους παρεξηγείτε, το κάνουν αυτό για το καλό σας. Εάν χρειαστείτε μία συμβουλή, ένας Λέων είναι ο καλύτερος φίλος να τη ζητήσετε. Θέλουν ειλικρίνεια, οπότε κάντε ότι καλύτερο μπορείτε για να μην προδώσετε την εμπιστοσύνη τους.

Μπορούν να γίνουν κτητικοί
Θα χρειαστεί προσπάθεια για να μην τους αφήσετε να καταλάβουν κάθε δευτερόλεπτο της ζωής σας. Απλά προσπαθήστε να είστε ευγενικοί όταν θα τους πείτε πως χρειάζεστε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας.