Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις Τρίτη 27 Δεκεμβρίου

27 Δεκ. 2016 - 08:45 | Ζώδια
Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις Τρίτη 27 Δεκεμβρίου

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2017.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Ήρθε η ώρα που πια αρχίζεις να βλέπεις ξεκάθαρα τις καταστάσεις και την πραγματικότητα και νιώθεις έτοιμη να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου αλλάζοντας όσα μέχρι σήμερα ανεχόσουν. Συγχαρητήρια! Η παραδοχή αυτού που βιώνεις είναι το πρώτο βήμα για να το λύσεις και να βρεις την ευτυχία.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Τα πράγματα φτιάχνουν και γίνονται καλύτερα. Και αυτό το βλέπεις, το αναγνωρίζεις και γεμίζεις χαρά και αισιοδοξία. Τώρα είσαι πεπεισμένη πώς ό,τι σε πόνεσε θα μείνει στο παρελθόν. Και έτσι πραγματικά είναι. Συνέχισε να ατενίζεις ανυπόμονα το μέλλον γιατί θα είναι πολύ καλύτερο από όσα μέχρι τώρα πέρασες. Εμπιστεύσου μας.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Σε προσωπικό επίπεδο τα πράγματα κυλάνε τέλεια. Ο σύντροφός σου σε στηρίζει και σε καταλαβαίνει και τα μέλη της οικογένειάς σου τρέχουν για να εκπληρώσουν τις επιθυμίες και τις ανάγκες σου. Απόλαυσέ το και πάψε να ανησυχείς για όλα όσα συμβαίνουν γύρω σου. Κάποια πράγματα, όσο κι αν θες, δεν μπορείς να τα αλλάξεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Μετά τις ολιγοήμερες διακοπές ήρθε η ώρα να στρωθείς στη δουλειά. Όσο και αν δεν το θέλεις πρέπει να το κάνεις, αφού το αφεντικό σου θα αναγνωρίσει τις προσπάθειες που κάνεις και θα σου δώσει μια σημαντική ευκαιρία για προαγωγή. Στο χέρι σου θα είναι αν θα την εκμεταλλευτείς ή όχι.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Κάτι σε έχει πιάσει τελευταία και αντιδράς έντονα και χωρίς ίχνος ψυχραιμίας σε όσα σου λένε οι φίλοι και τα μέλη της οικογένειάς σου. Ναι, όσο κι αν δεν θέλεις να τα ακούς, ξέρεις πώς έχουν δίκιο. Η αλήθεια είναι όμως πώς δεν θα το παραδεχτείς ποτέ, αφού πιστεύεις πώς δεν κάνεις ποτέ μα ποτέ λάθος. Μμμμ… Ήρθε η ώρα να αλλάξεις τακτική.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Δουλεύεις πολύ και αυτό σου το αναγνωρίζουν όλοι. Έχεις όμως ένα μεγάλο κακό… Λειτουργείς προσωπικά και όχι επαγγελματικά, κάνοντας τη ζωή σου πολύ δύσκολη. Ναι, οι συνάδελφοι και το αφεντικό σου κριτικάρουν το πόσο παραγωγική είσαι, όχι γιατί έχουν κάτι μαζί σου αλλά επειδή αυτή είναι η φύση της δουλειάς. Ηρέμησε και δες τα όλα από άλλη σκοπιά.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Οι ολιγοήμερες διακοπές σε έβγαλαν από το πρόγραμμα σου που τηρείς καθημερινά με πίστη και ευλάβεια. Και τώρα αναρωτιέσαι πώς θα καταφέρεις να συνεχίσεις αυτά που είχες αρχίσεις πριν φύγεις για τα Χριστούγεννα. Μην αγχώνεσαι, σύντομα θα το καταφέρεις. Όλοι ξέρουμε άλλωστε πώς λατρεύεις το self control σου.

 ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Αν και δεν σου αρέσουν πολύ οι αλλαγές, ήρθε η ώρα να τις κάνεις και μάλιστα σε όλα τα επίπεδα. Τότε μόνο θα αρχίσουν να πηγαίνουν όλα τέλεια στη ζωή σου χωρίς άγχος, πανικό και κούραση. Αν αρχίζεις να βλέπεις τα πράγματα έτσι όπως είναι, τότε θα έχεις  κάνει ένα τεράστιο βήμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Αν είσαι ελεύθερη τότε κάτι πολύ καλό θα συμβεί στη ζωή σου που θα έχει ένταση και διάρκεια. Γι’ αυτό, κάθε φορά που πηγαίνεις με φίλους σε ένα μπαρ, σταμάτα να μετράς τα μπολάκια με τα φιστίκια που αδειάζουν με κινηματογραφική ταχύτητα και έχε τις μπαταρίες σου ανοιχτές στο άγνωστο που θα εμφανιστεί στο δρόμο σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12- 19/1)

Πάρε μια βαθιά ανάσα και ζήτα από τον σύντροφό σου να μιλήσετε καθαρά. Η μέρα αυτή ευννοεί τις σοβαρές κουβέντες και τα μακρυπρόθεσμα σχέδια. Μίλα καθαρά και ειλικρινά, χωρίς γρίφους και παγίδες και θα δεις πώς τα προβλήματα που το τελευταίο διάστημα είχαν μαζευτεί θα λυθούν με έναν μαγικό τρόπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Δεν σου αρέσουν τα περιτυλίγματα αλλά εστιάζεις στο περιεχόμενο. Δεν ασχολείσαι με θεωρίες συνομωσίας αλλά με την πραγματικότητα και αυτή το τελευταίο διάστημα είναι πολύ καλή και σου αρέσει. Κάποιες φορές όμως θέλεις να τα παρατήσεις όλα και να επιστρέψεις εκεί που μεγάλωσες, συντροφιά με αγαπημένους σου ανθρώπους. Ναι, η ουσία είναι αυτό που θες.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Είτε είσαι σε σχέση, είτε όχι, κάτι αναπάντεχο θα συμβεί που θα σε βάλει σε πολλές σκέψεις. Το ερωτικό σου παρελθόν θα σου χτυπήσει ξανά την πόρτα και εσύ δεν θα ξέρεις αν πρέπει να του ανοίξεις διάπλατα ή να προσποιθείς πως λείπεις. Πριν κάνεις πράγματα που μπορεί να τα μετανιώσεις, ζύγισε καλά τα υπέρα και τα κατά.