Παντελίδης: Αποκαλύψεις σοκ από τους ιατροδικαστές - Το αινιγματικό μήνυμα της Αρναούτη

Παντελίδης: Αποκαλύψεις σοκ από τους ιατροδικαστές - Το αινιγματικό μήνυμα της Αρναούτη

Στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη μίλησαν οι ιατροδικαστές και τεχνικοί σύμβουλοι, Σωκράτης Τσαντίρης και Κωνσταντίνος Ανδρέου, που έχουν αναλάβει την υπόθεση του δυστυχήματος του Παντελή Παντελίδη εκ μέρους της οικογένειας του.

Ο Σωκράτης Τσαντίρης επιβεβαίωσε πως ο τραγουδιστής βρισκόταν σε κατάσταση μέθης όταν συνέβη το δυστύχημα και πως σίγουρα δεν ήταν σε θέση να οδηγήσει. Στη συνέχεια, αναφέρθηκε με σιγουριά στη θέση που βρισκόταν ο Παντελής Παντελίδης κατά τη στιγμή του τραυματισμού, η οποία, όπως υποστήριξε ο κύριος Τσαντίρης ήταν αυτή του συνοδηγού. Αυτό αποδεικνύεται από τον τρόπο που τραυμάτισε τον τραγουδιστή, καθώς η μπάρα που τον διαπέρασε έγινε από τη θέση του συνοδηγού.

Με τη γνωμάτευση του πρώτου ιατροδικαστή συμφωνεί και ο Κωνσταντίνος Ανδρέου, ο οποίος, μάλιστα, προσθέτει ότι υπήρχαν κακώσεις στο σώμα του αδικοχαμένου τραγουδιστή πριν το δυστύχημα. 

Η αντίδραση της  Μίνας Αρναούτη: «Σε κάθε αμάξι που μπαίνω…»

Λίγη ώρα μετά το τέλος της εκπομπής, η Μίνα Αρναούτη, η οποία βρισκόταν στο μοιραίο τζίπ, αποφάσισε να τοποθετηθεί δημόσια στο Facebook σχετικά. Όπως είναι γνωστό στην κατάθεση της είχε αναφέρει πως οδηγός του αυτοκινήτου ήταν ο Παντελής Παντελίδης και συνοδηγός η Φρόσω Κυριάκου, ενώ εκείνη καθόταν στο πίσω κάθισμα.

Έντονα αντίθετη σε όσα άκουσε από την εκπομπή λοιπόν, η 30χρονη έγραψε: «Έχω κάνει φάκελο στο κινητό μου «οδηγοί 2017». Σε κάθε αμάξι που μπαίνω φωτογραφίζω τον οδηγό … δεν την ξαναπατάω!».

 arnaouti

Το διαβάσαμε στο youweekly


 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: