Επικαιρότητα:

Ζώδια: Οι προβλέψεις για το Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017

14 Ιαν. 2017 - 07:26 | Ζώδια
Ζώδια: Οι προβλέψεις για το Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017
Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα άστρα για όλα τα ζώδια για το Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017. Τι κέφια έχουν το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Διαβάστε τι προβλέπουν τα άστρα για το Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017, για όλα τα ζώδια.

Κριός: Οι αποφάσεις που θα πάρεις σήμερα είναι κρίσιμες για τον τρόπο που θα διαμορφωθεί το μέλλον σου από εδώ και στο εξής. Είναι πιθανό να ακούσεις τη γνώμη τρίτων αλλά πριν βγάλεις τα συμπεράσματά σου, πάρε το χρόνο σου να σκεφτείς ώριμα και ψύχραιμα. Μην ξεχνάς ότι μόνο εσύ μπορείς να καθορίσεις τις κινήσεις σου.

Ταύρος: Οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν σήμερα στην ζωή σου είναι πολλές γι’ αυτό πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα να τις εκμεταλλευτείς. Μην επαναπαύεσαι και μην καθυστερείς τις κινήσεις σου. Προσπάθησε να τακτοποιήσεις όσα περισσότερα ζητήματα μπορείς και να δείς τις καταστάσεις γύρω σου με καθαρό μάτι για να μην ξεγελαστείς.

Δίδυμοι: Το σημερινό Σάββατο θα είναι πολύ ευχάριστο για εσένα αφού κάποιες ειδήσεις θα σε ικανοποιήσουν ιδιαίτερα και θα σε κάνουν να δείς με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον σου. Μπορείς να σχεδιάσεις με άνεση όσα επιθυμείς να κάνεις πραγματικότητα και με την εύνοια της Αφροδίτης που κινείται στο ζώδιο των Ιχθύων να τακτοποιήσεις κάποιες υποχρεώσεις που σε άγχωναν και σε κρατούσαν πίσω μέχρι τώρα.

Καρκίνος: Αρκετοί τομείς της ζωής σου που σε προβλημάτιζαν, τώρα θα πάρουν μια καλή σειρά και με την εύνοια των πλανητών μπορείς να διορθώσεις ότι δεν σου κάνει. Μην αφήσεις τις σημερινές ευκαιρίες να πάνε χαμένες και κάνε τις προσπάθειές σου χωρίς να δώσεις άλλη αναβολή.

Λέων: Μία ευχάριστη και δημιουργική μέρα σε περιμένει. Τα σχέδιά σου υλοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο, ενώ οι ευκαιρίες να τακτοποιήσεις θέματα του παρελθόντος θα είναι πολλές. Άφησε όλο σου το δυναμισμό να βγει και ξεμπέρδεψε με όσες περισσότερες εκκρεμότητες μπορείς. Πάντως η διάθεσή σου είναι θετική και αυτό σε κάνει να κινείσαι με γοργούς ρυθμούς προς την επιτυχία.

Παρθένος: Σήμερα θα πρέπει να βάλεις μπροστά όλες σου τις ικανότητες για να χειριστείς με επιτυχία όλες τις καταστάσεις και κυρίως για να τακτοποιήσεις κάποια ζητήματα από το παρελθόν. Οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν θα είναι πολλές, αρκεί να μην χαλαρώσεις και να ξεμπερδεύεις το συντομότερο με όσα σε αγχώνουν.

Ζυγός: Το σημερινό Σάββατο είναι καλό για εσένα ώστε να τακτοποιήσεις κάποια θέματα που είναι λίγο μπερδεμένα μέσα στο μυαλό σου. Κάνε την αρχή από όσα έχουν τη ρίζα τους στο παρελθόν και εξακολουθούν να στέκονται εμπόδιο στα σχέδιά σου. Σε κάθε περίπτωση μπορείς να πετύχεις πολλά αφού οι πλανήτες σε ευνοούν. Εκμεταλλεύσου αυτή τη μέρα!

Σκορπιός: Ήρθε η ώρα να τακτοποιήσεις αρκετά ζητήματα που σε απασχολούν. Οι συνθήκες είναι πολύ ευνοϊκές αυτό το Σάββατο για το ζώδιο σου για να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου και να ξεκαθαρίσεις τελειωτικά με θέματα του παρελθόντος. Μην κάνεις πίσω και δες με αισιοδοξία το μέλλον που σου χαμογελάου ίσως θελήσεις να απομονωθείς και να τα "βρεις" λίγο με τον εαυτό σου.