Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 15/1/2017

15 Ιαν. 2017 - 11:08 | Ζώδια
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 15/1/2017

Τι λένε τα άστρα για τη σημερινή ημέρα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Sunday, fun day! Μια ευχάριστη συνάντηση σας φτιάχνει τη διάθεση, ενώ μια νέα γνωριμία ανοίγει μια νέα επαγγελματική ή οικονομική προοπτική που μέχρι σήμερα δεν είχατε καν φανταστεί. Η επέκταση των δραστηριοτήτων σας στο εξωτερικό είναι για κάποιους μια πιθανότητα που πρέπει να δείτε σοβαρά.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Έχετε βαρεθεί να γίνεστε ο ειρηνοποιός όταν σκάνε μικρές βόμβες ανάμεσα στα μέλη της οικογένειας ή της εργασίας σας. Αυτός ο διαμεσολαβητικός σας ρόλος σας έχει κουράσει και σας προσδίδει ευθύνες από τις οποίες θα θέλατε να απαλλαχτείτε. Τι να κάνουμε, όμως, που είστε πολύ καλοί σε αυτόν το «ρόλο» και σας κυνηγά στη ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Αρχίζουν και σας μπαίνουν κάποιες αμφιβολίες για το αν και κατά πόσο πρέπει να εμπιστεύεστε τόσο τυφλά κάποιους ανθρώπους στη ζωή σας. Μια αφορμή σας βάζει σε σκέψεις. Παρόλα αυτά ο ερωτικός τομέας είναι ευνοημένος τόσο για τους δεσμευμένους όσο και για τους ελεύθερους, υποσχόμενος ανανέωση και όμορφες στιγμές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Το χειρότερό σας είναι να βρίσκεστε ανάμεσα σε άλλους ανθρώπους και ξαφνικά να καλείστε να βγάλετε και το φίδι από την τρύπα. Αντί να πανικοβληθείτε, απλά αποσυρθείτε και κρατήστε τις αποστάσεις σας, δίνοντας στους άλλους να καταλάβουν τι νιώθετε χωρίς να χρειαστεί καν να μιλήσετε.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Η Κυριακή σας φέρνει αντιμέτωπους με συναντήσεις και προτάσεις που κάνουν μέχρι και τα μάτια σας να χαμογελάνε. Επειδή έχετε κάποιες φορές την τάση να πουλάτε στους άλλους φύκια για μεταξωτές κορδέλες, αυτή τη φορά μην το παρακάνετε με ψεύτικα, μεγάλα λόγια, γιατί θα το βρείτε μπροστά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Μια γλυκιά έκπληξη από το σύντροφο (αν είστε δεσμευμένοι) ή από ένα ενδιαφέρον φλερτ σας κάνει να ξεκινήσετε τη μέρα με χαμόγελο. Παρόλα αυτά είστε σε αναμμένα κάρβουνα με κάτι επαγγελματικό που είναι σε εξέλιξη. Μην αγχώνεστε, η τύχη είναι με το μέρος σας.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Μια πρόταση που σας γίνεται, σας κάνει να πέσετε από τα σύννεφα είτε γιατί δεν την περιμένατε, είτε γιατί δεν ξέρετε ακριβώς πώς να την αντιμετωπίσετε. Μην αφήσετε να φανεί αυτή η αποσταθεροποίηση και η αμφιβολία που νιώθετε. Βρείτε μια δικαιολογία για να πάρετε χρόνο να σκεφτείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Το Σαββατοκύριακο υπόσχεται πολλές ζεστές, οικογενειακές στιγμές και ανάμεσα σε αυτές και μια πιο ζεστή προσέγγιση με ένα αγαπημένο σας άτομο, με το οποίο τον τελευταίο καιρό είχατε κάπως απομακρυνθεί. Δείξτε τα συναισθήματα και τις προθέσεις σας, ώστε η σχέση σας να αποκατασταθεί οριστικά και χωρίς ερωτηματικά να αιωρούνται.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Ενώ όλα πάνε καλά, κάποια μικρά, συνεχόμενα και ενοχλητικά πράγματα που σας συμβαίνουν σας κρατούν σε μόνιμη εγρήγορση και δεν σας αφήνουν να χαλαρώσετε λεπτό, κάτι που έχετε τόση ανάγκη. Είστε πολύ καλοί στο να δίνετε λύσεις για όλους τους άλλους, πέρα από τα ζητήματα που σας αφορούν προσωπικά κι αυτό γιατί συνήθως κάνετε σαν να μη συμβαίνουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Κι η γη γυρίζει, κι η γη γυρίζει. Όχι όμως γύρω από τον εαυτό σας, αλλά γύρω από τον άξονά της. Γι’ αυτό ότι και να γίνεται γύρω σας, μην το παίρνετε τόσο προσωπικά γιατί απλά δεν είναι έτσι. Αυτό, από την άλλη, θα σας βοηθήσει να αρχίσετε να παίρνετε και τους άλλους πιο σοβαρά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Μια συνάντηση με φίλους που έχετε να δείτε καιρό, γίνεται αφορμή για εποικοδομητικές συζητήσεις και ευχάριστες στιγμές, αλλά και ένα έναυσμα για να σκεφτείτε για άλλη μια φορά, που είστε που πάτε και αν όλα προχωρούν προς την κατεύθυνση που πραγματικά θέλετε. Μήπως συμβιβάζεστε περισσότερο από όσο θα έπρεπε;

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται και αυτή τη φορά ο καθαρός ουρανός είστε εσείς. Μην αφήσετε λοιπόν την αναμπουμπούλα που επικρατεί γύρω σας να σας ταράξει, γιατί στην πραγματικότητα δεν μπορεί να σας αγγίξει. Όσο πιο αληθινοί και ειλικρινείς είστε, τόσο πιο αλώβητοι θα βγείτε από όλο αυτό.