Επικαιρότητα:

Τριαντάφυλλος Παντελίδης: Ο αδερφός μου ήταν στη θέση του....

07 Φεβ. 2017 - 13:29 | Show Biz
Τριαντάφυλλος Παντελίδης: Ο αδερφός μου ήταν στη θέση του....

Ο Τριαντάφυλλος, αδελφός του τραγουδιστή, σπάει τη σιωπή του απόψε (23.30)  στον Αντώνη Σρόιτερ

Ο ξαφνικός θάνατος του Παντελή Παντελίδη βύθισε στο πένθος την οικογένειά του και τους χιλιάδες θαυμαστές του. 

Το διάστημα που ακολούθησε γράφτηκαν πολλά και ακούστηκαν περισσότεραΟ Παντελής Παντελίδης σχετικά με τις πραγματικές συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το μοιραίο δυστύχημα πέρυσι τον Φεβρουάριο. Απόψε στις 23.30 ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης, αδερφός του άτυχου τραγουδιστή, σπάει τη σιωπή του και μιλά πρώτη φορά στον Αντώνη Σρόιτερ και στην εκπομπή του Alpha «Αυτοψία». 

O Τριαντάφυλλος συγκλονίζει, τονίζοντας πως η οικογένεια δεν θα εγκαταλείψει την υπόθεση. «Αισθάνομαι ότι ο Παντελής ζητά δικαίωση και μας λέει: “Ψάξτε! Ψάξτε καλύτερα”. Αυτό που νιώθουμε είναι πίκρα για το συμβάν, ο πόνος δεν περνάει. Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας στηρίζει χωρίς κανένα κέρδος και χωρίς κανένα όφελος, και έρχεται να μας δείξει την αγάπη του για τον Παντελή Παντελίδη στη συνοικία της Νέας Ιωνίας. Ο κάθε άνθρωπος ταυτίστηκε με τον Παντελή, ο κόσμος νιώθει ότι είναι ο αδερφός του. Το μόνο που θέλουμε είναι να βγει η αλήθεια. Πιστεύω ότι υπάρχει Δικαιοσύνη».

«Στη θέση του συνοδηγού»

«Ολα τα στοιχεία οδηγούν στο ότι ο αδερφός μου ήταν στη θέση του συνοδηγού. Ο Παντελής δεν γυρνά, όλο αυτό το κάνουμε για να δικαιωθεί η ψυχή του. Αν τα πράγματα ήταν ξεκάθαρα, δεν θα το ψάχναμε» αποκαλύπτει ο νεαρός στον Σρόιτερ και συνεχίζει: «Προτού γίνει το τροχαίο, τον είχε στενοχωρήσει η ιστορία με την Κύπρο (σ.σ.: είχε τραγουδήσει ένα ερωτικό κομμάτι που έκανε «άστοχη» αναφορά στα Κατεχόμενα).

Είχε βγάλει έρπη, τον πίκρανε η επίθεση που δέχτηκε τότε. Θέλουμε να θυμόμαστε τον Παντελή σαν ένα απλό και καθημερινό παιδί. Είχε βοηθήσει πολύ κόσμο, χωρίς να ζητήσει ποτέ αντάλλαγμα. Αισθανόμαστε ότι έχουμε χρέος ως οικογένεια να συνεχίσουμε το φιλανθρωπικό έργο που είχε ξεκινήσει και θα δημιουργήσουμε το Ιδρυμα Παντελή Παντελίδη, ώστε να γίνει το όνειρό του πραγματικότητα. Εχουμε στα χέρια μας έναν θησαυρό από τραγούδια του».

Ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης αναφέρθηκε ακόμη στα παιδικά χρόνια του αδερφού του και περιέγραψε πώς, ενώ δεν είχε καμία σχέση με την τεχνολογία, τελικά ήταν αυτή που τον ανέδειξε μέσα από το YouTube. Εξάλλου, σε ερώτηση για το ποιος είναι ο πιο δυνατός από την οικογένεια, απαντά χωρίς δεύτερη σκέψη: «Η μητέρα μου. Δικαίως, ο Παντελής την αποκαλούσε “κέρβερο”».