Παντρεύονται Σάκης Ρουβάς και Κάτια Ζυγούλη

08 Φεβ. 2017 - 10:39 | Show Biz
Παντρεύονται Σάκης Ρουβάς και Κάτια Ζυγούλη

Ήταν 2003 όταν ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη πρωταγωνίστησαν στη διαφήμιση εταιρείας κινητής τηλεφωνίας και γεννήθηκε ο έρωτάς τους. Σήμερα, μετά από 14 χρόνια σχέσης και τέσσερα παιδιά, το ζευγάρι ετοιμάζεται, επιτέλους, να παντρευτεί!

Σε συνεντεύξεις του, ο κορυφαίος Έλληνας σταρ δεν έχει κρύψει την επιθυμία του να παντρευτεί την αγαπημένη του, αποκαλύπτοντας πως κάθε χρόνο της κάνει πρόταση γάμου! Μάλιστα, ανήμερα της βάφτισης της Αριάδνης, ο Σάκης, όπως έχει εξομολογηθεί, είχε δύο βέρες στην τσέπη του και σκόπευε να κάνουν τα δύο μυστήρια μαζί, αλλά έκανε πίσω την τελευταία στιγμή! «Σκέφτηκα “γιατί να της στερήσω τη χαρά της προετοιμασίας;”. Έχω δικαίωμα να της στερήσω αυτή την εμπειρία; «Της έδωσα το δαχτυλίδι και ταυτοχρόνως της έκανα πρόταση γάμου», έχει αναφέρει χαρακτηριστικά στην Real News.

Kolaz rouvas-zigouli-maieytirio

Πέρα από τον έρωτά τους, ο Σάκης και η Κάτια μοιράζονται και την αγάπη για τα τέσσερα παιδιά τους: την Αναστασία, που γεννήθηκε το 2008, τον Αλέξανδρο, που ήρθε στη ζωή τους το 2011, την Αριάδνη, που γεννήθηκε το 2013 και τον μπέμπη που απέκτησαν πέρσι τον Απρίλιο.

rouvas-oikogeneia

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή Πρω1νό, με βάση σχετικό δημοσίευμα, το ζευγάρι πήρε επιτέλους την «μεγάλη απόφαση» και θα επισημοποιήσει την σχέση του.

rouvas mpempis

Ο γάμος, ένας από τους πιο πολυαναμενόμενους στην ελληνική showbiz, αναμένεται να γίνει μόλις ολοκληρωθούν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του Σάκη, τόσο με το The Voice και το X Factor, ενώ οι προετοιμασίες θα αρχίσουν μόλις τελειώσει η ηχογράφηση των νέων του τραγουδιών του Σάκη, που γίνεται αυτή την περίοδο.

Δείτε στο βίντεο όσα ειπώθηκαν για τον γάμο:

Peoplegreece.com