Το τελευταίο αντίο στον Λουκιανό Κηλαηδόνη. Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του

09 Φεβ. 2017 - 09:51 | Show Biz
Το τελευταίο αντίο στον Λουκιανό Κηλαηδόνη. Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του

Σε λαϊκό προσκύνημα έχει τεθεί από το πρωί η σορός του Λουκιανού Κηλαηδόνη.

Με ανάρτηση της στο Facebook, η Άννα Βαγενά γνωστοποίησε πως η σορός του θα βρίσκεται την Πέμπτη στο θέατρο «Μεταξουργείο», στην οδό Ακαδήμου 4 στο Μεταξουργείο, για όσους επιθυμούν να τον αποχαιρετήσουν.

«Αύριο, Πέμπτη 9/02/2017, από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ η σορός του Λουκιανού θα βρίσκεται στο θέατρό μας, το «Μεταξουργείο», Ακαδήμου 14 στο Μεταξουργείο για όσους επιθυμούν να τον αποχαιρετήσουν. Η οικογένεια Λουκιανού Κηλαηδόνη», έγραψε η κ. Βαγενά.

 

Η σορός του αγαπημένου τραγουδιστή θα αποτεφρωθεί σύμφωνα με την επιθυμία του.

Χθες, με μία κλειστή τελετή, τον αποχαιρέτησε η οικογένεια του. Η σύζυγός του Άννα Βαγενά και η κόρη του Γιασεμή υποδέχθηκαν στενούς φίλους και συγγενείς για το «τελευταίο αντίο» μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Μάλιστα αντί στεφάνων ζητήθηκε από τους οικείους του να κατατεθούν χρήματα σε συγκεκριμένο λογαριασμό προκειμένου να βοηθηθεί οικογένεια που τα έχει ανάγκη.

Ο Λουκιανός Κηλαηδόνης απεβίωσε τα ξημερώματα της Τρίτης μετά από βραχεία νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ, λόγω προχωρημένου σταδίου καρδιακής ανεπάρκειας, ήταν η σύντομη επίσημη ανακοίνωση του νοσοκομείου, που επιβεβαίωσε τον θάνατο του αγαπητού καλλιτέχνη.